Ktorú zoo navštíviť: Bratislava alebo Spišská Nová Ves?
Do ktorej je lepsie ist?viac zvieratiek a tak ?
Idete porovnavat hlavne mesto so Snv? 🤦😄
Spisska je mala, ale pekna, vhodna aj pre male deti, nenachodia sa vela, ziadne kopce nic. Vzdy vidno zvieratka. Zalezi, co preferujete..pokial viac zvierat a vacsi areal tak BA.
V BA som nebola, ale SNV by mali zavrieť, lebo je to neskutočné týranie zvierat.
Jednoznacne BA. V SNV sme boli davnejsie,ale teda tam zastal cas.
@silviatko no ano..kontaktna napr v Lm topka pre nas a nieje hlavne mesto
Boli sme v oboch a za mňa Spišská.
@cheeky82 preco,ak sa smiem spytat?
Za mňa Bratislava, ale v SnV som nebola, keďže žijem na západe Slovenska, nebudem sa trepať kvôli zoo na východ.
@zalka Niežeby v KE boli podmienky skvelé a zoo spĺňala najmodernejšie štandardy, ale podmienky pre väčšinu zvierat sú tam omnoho lepšie ako v SNV. Ono to potom samozrejme znamená, že človek sa viac nachodí, a že nie každé zviera reálne uvidí, ale to už je otázka na každého rodiča, či chce platiť a ukazovať deťom leva, ktorý má menší výbeh ako priemerná bytová mačka alebo medveďa žijúceho na betóne bez kúska trávy, ktorý ma vďaka príšerným podmienkam tiky.
V SnV som nebola, ale neviem ci predstavit, ze by to bolo lepsie ako BA. Fajne su aj Bojnice a Malkia park
A ta kontaktna pri Mikulasi je tiez fajn, akurat ovela menej zvierat ako BA ci Bojnice
@annm81 toto iste hovorim uz roky o Bratislavskej ZOO-je to tyranie zvierat a hanba, aby jedno hlavne europske mesto malo taku Zoo.
Všetko je to na kope, všetky zvieratká je vidno,žiadne nie je schované. S deťmi bez frflania, že ich bolia nohy sa to da krásne prejsť.
@stanulienkat No ten chudak medved....ale uz ma konecne novy vybeh
@mircalla cista depresia....
@stanulienkat Osobne myslím, že klasická ZOO ako ju poznáme, sa najneskôr v generácií našich vnukov stane prežitok. Tak ako dnes veľká časť rodičov, čo chodievali v detstve do cirkusov, považuje za nemysliteľné, aby tam vzali svoje deti.
@zalka Nejaký čas to už je, ale zasa to rozhodne nebolo v dávnej minulosti. Predpokladám, že sa zoo nepresťahovala, ani plochou nerozrástla, vzhľadom na okolie, teda priestou zvieratá viac nemajú. Alebo sa vzdala veľkej časti druhov a rozšírila výbehy pre tie zvyšné? Naozaj ti príde, že je dôvod obhajovať práve zoo v SNV ako takú, čo si zaslúži existovať?
@annm81 určite tie zvery majú lepšiu starostlivosť ako v KE.
A áno rozrástla sa Zoo. Nie nejak extrémne ale je väčšia, ako bývalá. A keďže sa v nej paci domácim i turistom ci z KE ci z BA ci z Čiech tak kvoli nejakej annm81, ktorá v nej bola mozno pred desaťročím ju nezrusia - chvalabohu. A verím, že ešte pár desaťročí bude k dispozícii hosťom.
Autorka nejdem porovnávať BA zoo s našou zoo. Lebo som v BA nebola ale mne sa paci táto naša malá zoo, bojnice ma neoslovili - dokopy sme nič nevideli, a keby mam nejakú väčšiu zoo navštíviť tak by som zvolila Zlín lesnu, tam sa mi tiež páčilo ale neprešli sme všetko.
čo je na východe lepšie -
nič - a už máš aj odpoveď ✌️
@silviatko prečo nie? 😉 Boli ste už v SNV?
@klaudinkad samopochopitelne inak by som nepostla
@klaudinkad chodte hlavne mesto a pochopite ze to sa ani slovom neda porovnavat...😂
Ak idete cestovať skrz zoo, doporučujem Zoo Zlín-Lešná, BA sa na ňu nechytá, navyše v jej areáli je zámok, ktorý tiež stojí za pozretie, treba ísť ale od začiatku otváracích hodín, pretože to do záverečnej nie je možné všetko prejsť

jednoznačne ZOO Bratislava