Ktorý akvapark navštíviť: Bešeňová alebo Tatralandia?
Ktorý akvapark doporučujete? Deti 8 a 10, pod 140cm, plavci. Pojdem s nimi sama, teraz v auguste. Na jeden deň, od rána do večera.
Ďakujem za čerstvé recenzie a postrehy, ideálne od niekoho, kto bol nedávno v oboch (rady na atrakcie, preplnenosť, ceny jedla atd).
Za mňa Bešeňová, mužov syn tam chodí oveľa radšej a my v podstate tiež. Preplnenosť cez víkendy je brutálna, plno bude aj mimo víkendu, ale ak máš možnosť odporúčam mimo termínu štvrtok - nedeľa. Jedlo je podľa mňa drahé - určite v pomere ku kvalite a chuti. Asi najlepšie je Giovanni. Ale kľudne by som deckám zobrala z domu a tam kúpila max nanuky či hranolky alebo nejaké palacinky. Atrakcie - ak budete celý deň, tak to prejdete viac krát. My máme najradšej rafting - ideš v kolesách akoby po rieke dokolečka, môžeš tam sedieť ako dlho chceš (väčšinou sme tam dlho, takže treba sa predtým riadne natrieť). A potom pre deti menšie z jednej aj druhej strany raftu sú zaujímavé atrakcie, hneď vedľajšie. A kúsok od raftu vo vnútri bazén s umelými vlnami. Tam pozor, býva veľa ľudí, takže deti upozorniť, aby ste sa držali pri sebe. Menšie tobogány ako v tej veľkej veže sú na opačnom konci ako ten raft, vedľa nich je také kolečko akoby rieka, tam ide voda prúdom, čiže tiež zábava, tá voda vás nesie dokola. Určite si to užijete.
a áno, jedlo drahé, ja tam nekupujem, vezmem z domu a potom sa zastavíme niekde na pizzu. Raz som tam kúpila zmrzlinu_ 3 e. povedala som, nikdy viac. A aj keď je Bešeňová plná, nepôsobí takým preplneným dojmom. Je tam veľa atrakcii. U nás fičia tobogány a šmýkačky do vody. Vzadu je super taká guľa, z ktorej sa skáče do vody. Paráda. My si tam vieme každí nájsť to svoje.
My sme práve v Besenovej a velmihsi chválime. Deti sú nadšené.
Chodili sme aj do Tatralandie aj do Bešeňovej, ale v poslednej dobe už iba Bešeňová, viac sa nám tam páči, aj vnútorná časť nám príde krajšia ako v Tatralandii.
Vzala som vlani deti jeden deň do TL a druhý deň do Bešeňovej (prespali sme v Jasnej, lebo plán to nebol 🙂) a oboje super, ale za mňa dva zásadné rozdiely (ak ide človek s deťmi sám). TL pre jedného na nervy, ty máš deti dosť podobného veku, možno to nie sú také strely ako tie naše dve mladšie, s ktorými som tam bola. Pretože som mala neustále tik v oku, kde sú... Aj keď sme sa dohodli, že sa budú pohybovať v nejakej oblasti, tak TL je tak veľká, že som ich neustále strácala z dohľadu. Druhá vec, ktorá má na TL vytáčala do biela bola totálne prepálená kapacita, takže keď som nechcela, aby polovicu času strávili vo frontách na klzáky, tak som priplácala za "predbiehačku", a nebolo to málo. Bešeňová naproti tomu pohoda, tam som hodila uterák na lehátko a vonok som mohla checkovať z neho s kávou v ruke. Kontrolovať som ich chodila len dnu... A v neposlednom som Bešeňovú blahorečila aj preto, že decká sa samé dostali kamkoľvek, na všetky tobogány, kdežto v TL boli aj také, na ktoré kvôli váhe nemohli ísť samé, takže som musela s nimi, čo som vôbec neplánovala... Čo sa týka cien, my sme si aj jedlo dávali, aj kávu atď., je to proste drahé ako v každom inom aquaparku. Je určite fajn, že keď niekto nechce soliť, tak si môže priniesť vlastné👍
Pred 3 rokmi sme bolo v tatralandii na jeden den. A viac sa nachodili ako si uzili.
Minuly rok sme uz boli v besenovej a bolo to lepsie. A minuly tyzden sme tam boli znovu. Tiez mam deti 7-9(coskoro 10). Tak oni sa tam ozaj vyblaznili.
Kedze ides sama s detmi, zvolila by som Besenovu. Mne sa celkovo v Besenovej paci viac. Ani Tatralandia nie je zla,len je velka,vela atrakcii,ktore ked ides sama s nimi,si aj tak poriadne neuzijete.
My sme boli teraz na víkend prvý krát v Besenovej a bolo top.Podla mňa ani preplnené nebolo, určite menej ľudí, ako býva v Štúrove, žiadne hlava na hlave.V Tatralandii sa nám vôbec nepacilo
@tiezjedna presne pre tú preplnenosť a to, že nás nepustili na 80% tobogánov sme TL vylúčili zo zoznamu. Boli sme raz s dcérou, mala vtedy 5-6, neviem presne. Cez Veľkú noc nás pustili asi na 4, tak chcela v lete ukázať ockovi, že aké sú tam tobogány. Zrazu v lete nemohla skoro nikde, a ak mohla, tak sme stáli 1/2 hod v rade. tak sme odišli do Bešeňovej, ktorú sme mali vyskúšanú, že tam môže na 80% tobogánov. Ten deň nás stálo kúpalisko 150E. A povedali sme si, že TL nikdy viac.
My chodíme aj aj, ale výhradne mimo víkendov a prázdnin. Lebo inak je všade milión ľudí. Ale v Bešeňovej je to pre malé deti lepsie
Bešeňová mňa osobne oslovila viac (tam chodím celkom rada), Tatralandiu som skúsila iba raz ale teda nebolo to nič moc za tie peniaze.
Skús pozrieť ešte Dolný Kubín (majú aj na Zľavomate momentálne) je to tam síce menšie ale nie je tam milión ľudí a aj cenovo sa to oplatí.
Mne sa viac pre mojich chalanov 7 a 9r paci Besenova - hlavne aj tie vonkajsie bazeny...tobogany tiez mozu ist sami.

za mňa Bešeňová TOP. Tatralandiu nemusím.