icon

Kurzy pre detičky v Bratislave. Aké ste navštevovali?

petaba
19. júl 2008

Ahojte mám ročnú slečnu, ktorá má priveľa energie a ja ju neviem dostatočne unaviť... dajte nejaké tipy kam a na aké kurzy ste chodili, či ste boli spokojní.... poprípade čo to stálo, a či to malo niaky účinok na vášho drobca...

Za príspevky vopred ďakujem

zuz11
21. júl 2008

plavanie resp cvicenie 😀 😉

zuzka30
21. júl 2008

my sme chodili na babyfit, myslim, ze maju aj www stranku. Robia kurzy v roznych castiach Bratislavy, pre deti do troch rokov, ktore su ale podelene do skupin podla veku. Bolo to fajn, maly to mal rad 😉

zuzka30
Odpoveď bola odstránená
ivush
22. júl 2008

Jeej, celkom dobrá téma...mňa by potešilo ak by sa ozvala nejaká mamina čo chodila na kurz Helen Doron 🙂

petaba
autor
23. júl 2008

nechodil niekto na "prve krocky s hudbou"?

quetinka82
23. júl 2008

Tak toto by aj mna zaujimalo. My sme si nasli jedno cvicenie na Nitrianskej, ale chceli by sme od septembra aj plavanie. Neviete nahodou poradit kde v BA by sa dalo? Chodili sme do DNV , ale to uz davnejsie zrusili...

zuz11
23. júl 2008

my sa chystame na tie prve kroci s hudbou 😉 asi buduci tyzden pojdeme na ukzakovu zadara hodinu a od septembra sa prihlasime 😀
guetinka, plava sa na viacerych miestach v Ba a aj v okoli viac najdes v teme Plávanie bábätiek https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

gangulienka
23. júl 2008

aj my by sme chceli chodit na prve korciky s hudbou, kolko to stoji neviete ? 😉

zuz11
23. júl 2008

co ja som sa pytala tak 3200 na 5 mesiacov

gangulienka
24. júl 2008

zuz dakujem, celkom fajn cena 🙂

petaba
autor
24. júl 2008

a ako casto je to?

zuz11
24. júl 2008

raz za tyzden po 45min 😀

danu
24. júl 2008

Zuz vies hodit link ?diky 😉

barborka17
2. aug 2008

my chodime na Baby music kurzy a teraz v lete na Letne hry a spievanky - studiomiracle

barborka17
Odpoveď bola odstránená
zuz11
4. aug 2008

my chodime na halasovu pri poluse je to ze Domcek ale web je neako ze kto v tebe byva 😉

irisiris
7. aug 2008

ja som so synom chodila na "tancovanie" do dk nivy a este aj po roku by sa tam rad vratil. ked sa dcerka nauci chodit, urcite nas tam uvidia 🙂

silvinka
7. aug 2008

irisiris 🙂 super tt 🙂))))))))) a neviete ci robia uz nejaku tanecnu predpripravu pre 3 rocne slecny ?

silvinka
7. aug 2008

a co su tie prve kroky s hudbou ?

zuzna.z
8. aug 2008

ahojte, skuste club lilly - majú tančeky, cvičenia a všeličo pre drobcov, je to v Petržalke

zuz11
8. aug 2008

silvi, na to ideme od septembra teraz na adaptaciu chodime v auguste na Robika 😀 inak maju prvu hodinu zadara akoze ukazkovu tak ak mas zaujem si tam zavolaj a dohodni si ukazkovu hodinu 😉

samika
8. aug 2008

A čo plávanie ?
Malý ma 3 mesiace a rozmýšľam nad plávaním. Máte niektorá skúsenosti?

petaba
autor
9. aug 2008

zuz a ten robik funguje aj cez prazdniny?...kam chodite?

Samika chod kuknut do temy plavanie babatiek tam sa dozvies viac 🙂

zuz11
9. aug 2008

samika, my sme chodili plavat cca o 4 mesiacov do roka a bolo to super urcite budem aj s druhym chodit 😉 chodili sme do pezinka a urcite aj teraz ked plavat tak tam 😉
hej petaba aj cez prazdniny to funguje viac som pisal avyssie v tom prispevku: 4. aug 2008 o 13:23

barborka17
Odpoveď bola odstránená
barborka17
Odpoveď bola odstránená
barborka17
23. aug 2008

zuz11 do Moka??lebo my s emmkou tiez ;).absolvovali sme 3 kurzy a od septembra chceme pokracovat 🙂.
je ta superne a tesime sa uz 🙂.vzdy si to uzijeme.