Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Brutalne ma boli v pravom boku a vystreluje mi to do chrbta co to mode byt baby?

    baby prosim o radu
    vydrazila som na mimiaukciach jedno tricko malemu , zaplatila som 13/2 , podla slov odosielatela balik bol zaslany 19/2 , poslal mi podacie cislo ,do dnes mi tovar neprisiel, balik na postu eviduju iba na "vystupnej" teda v mieste odoslania, vraj mame podat reklamaciu na postu, poziadala som dotycnu osobu aby to sla reklamovat na postu a jej odpoved, ze reklamaciu mozno podat az po 18 dnoch od odoslania a inak jej reklamaciu nevezmu a ze si to mam ist ja rieist na postu ze podacie cislo mam ... pride mi to dost neseriozne ale co ved ona svoje peniaze ma ... podla postoveho poriadku je mozne podat staznost a reklamaciu hned ziadna 18 dnova lehota sa tam nespomina ale za to sa spomina ze odosielatel s platnym podacim listkom musim reklamovat nedodanie, poskodenia a pod. co mam teraz robit ? mate skusenosti s takymi reklamaciami na poste ???

    babule zhanam prazdne obaly od kinderiek .... prosim nemate niekto zbytocnost ktorej sa chcete zbavit ?

    Ahojte dievcata, dostala som taky mozno sialeny napad a tak len zistujem predbezne zaujem, sme tri kamosky maminy a spolu mame 7 deti takze sa nam nahromadilo kopec oblecenia, hraciek veci ktore by sme chceli ponuknut za naozaj minimalne ceny dalsim maminam. Na fotenie vsetkeho nemame velmi cas a napokon na fotkach tie veci vyzeraju uplne inak ako v skutocnosti. Privitali by ste moznost prist si pozriet tieto vecicky na zivo, bol by zaujem o takuto formu "burzy" ? Nechceme na tom zarabat ale naozaj sa zbavit peknych veci za rozumnu cenu. Chcela by som to zorganizovat ked uz bude teplejsie vo Vrakuni vo dvore naseho RD , pocitam niekedy april - maj. Ak by bol zaujem poslite na seba pripadne kontakt do posty (mail alebo cislo) aby som Vam dala vediet presny termin. Myslim si ze v pripade zaujmu by sme vedeli este k nam vziat nejaku jednu dve maminy s vecickami na predaj . Dajte teda prosim vediet ci sa mam s tym vobec zaoberat alebo o to nie je vobec zaujem .
    dakujem 🙂)))

    Ahojte maminky

    opakujem dotaz zo vcera , nemate zaujem ist niektora predavat svoje vecicky tento vikend do AT na burzu ? Mala ist kamoska ale ochorela jej mala , mame zaplatene miesto tak by som jednu z Vas zobrala z BA , pripadne ak sa dopravite same aj s vecami tak sa tam s Vami o to miesto podelila / cena spolu je 30 EUR , kedze sa delime s kamoskou o miesto tak aj cena vychadza 15 EUR , burza zacina o 7 rano koncieva okolo 14, da sa odbehnut a popozerat si vecicky pre seba . V pripade zaujmu mi poslite IP dohodneme detaily

    Silvia