icon

Lyžiarske strediská pre malé deti na strednom Slovensku

amelie22
8. jan 2026

Dobrý deň, idem si po radu 🙂 Hľadáme lyžiarske stredisko, v ktorom je pekná lyžiarska škola (pre deti od 3 rokov) alebo vyhradený priestor na učenie s dopravným pásom a nejakými tými detskými zábavnými prvkami a zároveň je tam povolený aj vstup rodičom. Ideálne stredné Slovensko a s ubytovaním do pár 100 metrov - ideálne pri svahu (keďže máme ešte aj malé bábo a prehadzovanie autosedačka-kočík nie je pre jeho spánok zrovna ideálny 🙂). Strediská ako Mýto, Tále sú fajn, ale učia deti až od 4 rokov, Jasenska dolina vyzerá super škola ale najbližšie ubytovanie ďalej, Valčianska dolina zase pre deti len ten dopravný pás, Zerrenpach Látky zase nemá dopravný pás a lyžiarska škola iba cez víkend... No proste všade niečo :D Ak má niekto odporúčanie sem s ním prosím, budem vďačná, ďakujem 🙂

chichua
8. jan 2026

Pozri Krahule

lubka668
8. jan 2026

@amelie22 Boli sme teraz Vrátna, malému sa páčilo.

amelie22
autor
8. jan 2026
@chichua

Pozri Krahule

@chichua Krahule su fajn, len teraz sme boli vedla na Skalke tak sa nam nechce ist zrovna na takmer to iste miesto a ked bude teraz snezit tak ta cesta tam nie je nic moc. Ideme dve zeny s detmi :D

amelie22
autor
8. jan 2026
@lubka668

@amelie22 Boli sme teraz Vrátna, malému sa páčilo.

@lubka668 A mohli ste ist do tej mini zony? Lebo na stranke maju napisane ze rodicom vstup zakazany

amelie22
autor
8. jan 2026

@patka06 tam je tiez tusim napisane ze rodicom vstup zakazani. a neviem ci dcera bude chciet upne sama ist s instruktorom ked ja budem za nejakou sietkou. ale pozriem si to este

patka06
8. jan 2026
@amelie22

@patka06 tam je tiez tusim napisane ze rodicom vstup zakazani. a neviem ci dcera bude chciet upne sama ist s instruktorom ked ja budem za nejakou sietkou. ale pozriem si to este

@amelie22 Rodičia môžu byť v areály, jasné, že nie vedľa inštruktora s dieťaťom, to som ešte nevidela nikde. Všade sú detičky len s inštruktorom.
Patty Ski je super, podľa mňa dcérku areál zaujme, zvládne to aj sama.

amelie22
autor
8. jan 2026
@patka06

@amelie22 Rodičia môžu byť v areály, jasné, že nie vedľa inštruktora s dieťaťom, to som ešte nevidela nikde. Všade sú detičky len s inštruktorom.

@patka06
@patka06 jasne ze som nemyslela byt hneď vedla instruktora. Myslela som v areali: Prosíme rodičov, aby počas výuky lyžovania nevstupovali do areálu Funparku.

amelie22
autor
8. jan 2026
@patka06

@patka06 ešte by som sa chcela spýtať, na fb stránke donovalov som našla zase nejakú zmienku o novom husky parku, to neviete či je niečo iné, ďalšie? Som z toho trosku jeleň 🙂 na Donovaloch som bola totižto tak 20 rokov dozadu

patka06
8. jan 2026
@amelie22

@patka06
@patka06 jasne ze som nemyslela byt hneď vedla instruktora. Myslela som v areali: Prosíme rodičov, aby počas výuky lyžovania nevstupovali do areálu Funparku.

@amelie22 môžeš byť na kraji / na boku / vo vnútri v budove z okna vidíš na dieťa.
Zo skúsenosti ti poviem, že najlepšie je ak ťa dieťa nevidí.

amelie22
autor
8. jan 2026
@patka06

@amelie22 môžeš byť na kraji / na boku / vo vnútri v budove z okna vidíš na dieťa.
Zo skúsenosti ti poviem, že najlepšie je ak ťa dieťa nevidí.

@patka06 áno viem, že sa ti hovorí, ale na plávaní aj gymnastike ma vidí a nerobí to žiadnu neplechu.

patka06
8. jan 2026
@amelie22

@patka06 áno viem, že sa ti hovorí, ale na plávaní aj gymnastike ma vidí a nerobí to žiadnu neplechu.

@amelie22 Husky park to neviem,
Pri Husky bare je dopravné ihrisko, kúsok odtiaľ sa dá povoziť na psích záprahoch.

lubka668
8. jan 2026
@amelie22

@lubka668 A mohli ste ist do tej mini zony? Lebo na stranke maju napisane ze rodicom vstup zakazany

@amelie22 Rodicia na lyžiach so skipasom majú vstup povolený.