Lyžovačka na Slovensku pre celú rodinu
Ahojte dievčatá 🙂 Poraďte mi prosím lyžiarske stredisko na Slovensku, kde sa manžel a svokor dobre polyžujú a ja so svokrou budeme mať čo robiť s dvoma malými deťmi (10 mesiacov a 26 mesiacov). Nech je to tam bezbariérové s výťahmi, aby sme mohli chodiť s kočíkmi na prechádzky, nech je na ubytovaní detský kútik, kde ich vypustím a ideálne aj nejaký wellness, kde sa skryjem ja. :D Zatiaľ mám dva nápady - Salamandra rezort v Štiavnických vrchoch (svokrovi sa nepáči tá zjazdovka) a Gothal Liptovská osada (mužovi sa nepáči, že treba dochádzať na Donovaly a vlek nie je hneď v rezorte). Vopred ďakujem za rady! #lyzovacka #babyfriendly #toddlerfriendly #mamafriendly #familyfriendly
Pozri Ždiar stredisko Strachan. Hneď pri svahu môžte bývať, ubytovania v okolí ponúkajú aj wellness. Napr Ždiaranka - bazén, vírivka, sauna - po lyžovačke tam vždy zregenerujeme. Plus výhoda je, že tam býva väčšia pravdepodobnosť snehu a dobrých podmienok ako v nižšie položených strediskách. Blízko sú aj svahy v Bachledovej doline alebo v Poľsku.
Ta Salamandra, ved to je jedna zjazdovka, kto tam vydrzi viac dni? Trochu malo na dobru lyzovacku. A Donovaly to iste, jeden kopec a tie ostatne iba pre deti. Vyber vacsie stredisko.
no, záleží od ceny. Jasná - super lyžovačka, hotelov plno - napr. Družba má aj bazén, len si vybrať, nie je problém skočiť do Tatralandie, Bešeňovej, potom Lomnica - detto. Ale zalyžovať sa dá všade, Aj tie Donovaly majú isto hotely s bazénom, Vrátna, Kubínska hoľa, Ždiar, Oščadnica......... Alebo potom Rakúsko
Grand Jasna hned pri zjazdovke, Wellnes hotel Chopok, chodi skibus z hotela.
AHOJTE BABY, pripnem sa tu kolko Vas realne vide lyzovaska 2 dospeli 2 deeti 8 a 11 rokov na 4 noci? ja som pozerala zdiar a zatial ceny extrem vysoke

boboty vo vrátnej - doprava na svah je kyvadlovou dopravou hotela ...