icon

Lyžovačka na Slovensku pre celú rodinu

ivusha_pco
29. nov 2024

Ahojte dievčatá 🙂 Poraďte mi prosím lyžiarske stredisko na Slovensku, kde sa manžel a svokor dobre polyžujú a ja so svokrou budeme mať čo robiť s dvoma malými deťmi (10 mesiacov a 26 mesiacov). Nech je to tam bezbariérové s výťahmi, aby sme mohli chodiť s kočíkmi na prechádzky, nech je na ubytovaní detský kútik, kde ich vypustím a ideálne aj nejaký wellness, kde sa skryjem ja. :D Zatiaľ mám dva nápady - Salamandra rezort v Štiavnických vrchoch (svokrovi sa nepáči tá zjazdovka) a Gothal Liptovská osada (mužovi sa nepáči, že treba dochádzať na Donovaly a vlek nie je hneď v rezorte). Vopred ďakujem za rady! #lyzovacka #babyfriendly #toddlerfriendly #mamafriendly #familyfriendly

biba_18
29. nov 2024

boboty vo vrátnej - doprava na svah je kyvadlovou dopravou hotela ...

pinkgirl
29. nov 2024

Pozri Ždiar stredisko Strachan. Hneď pri svahu môžte bývať, ubytovania v okolí ponúkajú aj wellness. Napr Ždiaranka - bazén, vírivka, sauna - po lyžovačke tam vždy zregenerujeme. Plus výhoda je, že tam býva väčšia pravdepodobnosť snehu a dobrých podmienok ako v nižšie položených strediskách. Blízko sú aj svahy v Bachledovej doline alebo v Poľsku.

belllinka
30. nov 2024

Ta Salamandra, ved to je jedna zjazdovka, kto tam vydrzi viac dni? Trochu malo na dobru lyzovacku. A Donovaly to iste, jeden kopec a tie ostatne iba pre deti. Vyber vacsie stredisko.

btus
30. nov 2024

no, záleží od ceny. Jasná - super lyžovačka, hotelov plno - napr. Družba má aj bazén, len si vybrať, nie je problém skočiť do Tatralandie, Bešeňovej, potom Lomnica - detto. Ale zalyžovať sa dá všade, Aj tie Donovaly majú isto hotely s bazénom, Vrátna, Kubínska hoľa, Ždiar, Oščadnica......... Alebo potom Rakúsko

btus
30. nov 2024

@belllinka Donovaly - Zvolen, na dva dni stačia. Aj Salamandra. Nie každý chce ísť do Jasnej. A Ak poriadna lyžovačka, tak potom Lomnické sedlo, prípadne Francúzska mulda. Ale nedá sa aj super kopec, aj cena aj detský kútik a aj bazén. Treba robiť komproimisy.

belllinka
30. nov 2024

@btus ona nepise, ze iba na 2 dni. Ale podla mna dost nuda pre dospeleho, sa 2 dni tocit na rovnakom kopci.

anjelok
30. nov 2024

Grand Jasna hned pri zjazdovke, Wellnes hotel Chopok, chodi skibus z hotela.

btus
30. nov 2024

@belllinka je to ťažko hodnotiť. pre mňa je napr nudne lyžovať na zjazdovke. Ale kvôli dcére ideme aj tam, ak chcem, aby dobre lyžovala. Snáď časom bude lyžovať s nami, mimo zjazdoviek. 🙂

misulka47
6. dec 2024

AHOJTE BABY, pripnem sa tu kolko Vas realne vide lyzovaska 2 dospeli 2 deeti 8 a 11 rokov na 4 noci? ja som pozerala zdiar a zatial ceny extrem vysoke