icon

Môžu 3 a 4-ročné deti zvládnuť prechádzku Košice Zoo?

timejkaaa24
30. júl 2025

Ahojte chcem sa spýtať či zvládnu 3 a 4 ročne detí prejsť celú zoo aj dinopark ? Kočík už nemáme ...

kristinaa300
30. júl 2025

Podľa toho koľko v tej zoo chcete byť.S prestávkami by to možno mohly zvládnuť

kavasmliekom
30. júl 2025

@timejkaaa24 zvládnu, sú tam odpočívadlá, nemusíte chodiť celý čas. Aj DinoPark zvládnu.

anjelicek26
30. júl 2025

Ved kazde dieta je ine, niektore odbeha vela, ine sa rychlo pyta na ruky... prejdete kolko prejdete, ked to neprejdete cele, ved nevadi... my sme do 6 rokov mali na taketo vylety este "Bollerwagen"... nahadzali tam ruskaky, snacky, pripadne aj dieta, ked uz nevladalo...

lilianka28
30. júl 2025

@timejkaaa24 Ak sa bojíš, že to nezvládnu, dá sa vypožičať priamo v ZOO detský vozík, záloha je myslím 5 €. Taký drevený je to, kľudne aj 2 sa tam odvezú.

sszuzu8
30. júl 2025

V zoo v KE je čo robiť keď dieťa sa chce aj pri niektorých zvieratách zastaviť a pozrieť. Naše deti zaujali vtáčiky opice surikaty. Keď sme išli aj do dino parku už zvyšok zoo nevládali prejsť ale to som už bola zničená aj ja, 😃strávili sme tam vyše 5 hodín bolo aj strašne horúco vtedy a ešte som sa zrubala za zastávkou z kopca takže som si odniesla podliality cez celú pravú polku riti 😃 to sme boli pred dvoma ci troma rokmi. Nedávno som čítala diskusiu kde sa ženy sťažovali ze už nie je čo v tej zoo vidieť. Medvede stále skryté lev už zomrel a ďalší vraj nebude, takže asi by sme cestovali nabudúce trosku ďalej niekde na Liptove je vraj kontaktná zoo

anonym_45755d
30. júl 2025

A co by nezvladli,nas maly zvladol celu zoo lesnu v Zline pesi.A to ma 2 a pol roka,tiez uz davno nevyuzivame kocik.Prakticky ako sa naucil chodit,tak na peso.Aj tak sa zvecsa vozime autom a potom pesi.

parvinka0001
30. júl 2025

Ja by som nešla . Na pozeranie bieda veľká a len dá nachodite

reela
30. júl 2025

@timejkaaa24 celu zoo nie, to je aj na dospelaka vela, lebo je rozsiahla, co sa tyka rozlohy... ale dino + polovica zoo, to by mohlo byt realnejsie

anonym_7e7c4a
30. júl 2025

Ináč, s tým, že tam skoro nič neuvidíte, veľká pravda. Rozlohou je veľká, ale zvierat malo. Keď vám nevadí cestovať ďalej. Choďte do maďarska, nyiregyhaza, tam je to už o inom.

reela
30. júl 2025
@anonym_45755d

A co by nezvladli,nas maly zvladol celu zoo lesnu v Zline pesi.A to ma 2 a pol roka,tiez uz davno nevyuzivame kocik.Prakticky ako sa naucil chodit,tak na peso.Aj tak sa zvecsa vozime autom a potom pesi.

@anonym_45755d tak... zoo v Zline ma rozlohu 75ha... Kosicka zoo ma rozlohu 288ha...

viestta
30. júl 2025

Horucavy nie su na ZOO v KE najvhodnejsi termin, to su zvierata pozaliezane. Take pocasie ako je dnes, teploty okolo 25 a pod mrakom je idealne pocasie.
Treba si vybrat cas tak aby ste videli krmenie tucniakov a tulenov (na stranke ZOO su uvedene casy) a prejst spodom k Dinoparku, potom vyjst hore na ten stredny chodnik a prejst do zadu k medvedom. Oproti medvedom su kozy, ovce a podobne zvery, ktore sa daju aj krmit. Kupte kilo mrkvy, kilo jabk, nakrajajte na kusky a zvierata pridu krmit aj k ohrade

senta_sofia
30. júl 2025

@timejkaaa24 zvladnu, dinopark nie je velky a ani nie je daleko od vchodu a nikde nie je napisane, ze sa musite trepat po celej zoo. Vacsina zaujimavych zvierat je na ceste do dinoparku.

earlgrey
30. júl 2025

Boli sme niekoľkokrát a to som rodená Košičanka...ale nikdy sme ZOO celú neprešli a nie preto, že moje dieťa nevládalo, ale preto, že rozlohou je obrovská a málo zvierat...proste veľa tam neuvidíte...ešte ten dinopark je zaujímavý pre deti ale ostatné asi ani nie...nuda...to skôr by som išla do Maďarska, tam sme boli, nádhera, plno zvierat a prešli sme celý ZOO, keďže tam je vážne čo obdivovať....Košická ZOO je podľa môjho názoru o ničom...

reela
30. júl 2025

Ja musim kosicku zoo zastat. Pre tie zvierata su tie vybehy s takou obrovskou rozlohou uzasne. Ked som bola v Prahe, tak aj ked mali viacej druhou zvierat - kusok mi bolo smutno, ze nemaju taku rozlohu. Pre male deti je urcite idealnejsia mensia zoo, ale ak ma clovek uz odrastene deti, alebo je sam, ci ide s niekym, je to taka tura, ked chcete kbehnut celu zoo. A mam uzasne spomienky, ako sme s manzelom vysli do strmeho kopca a na vrchu cez plot na lavke v slnecnom svetle lezal rys a sa slnil a pozeral na nas... krasne zvieratko, este ako mu ten farebny kozusok osvetlovalo slnko...
Alebo ked som bola teenka a v strede lesa za plotom stali dva obrovske jelene s najvacsim parozim ake som videla, asi pol metra za plotom a... curali :D

viestta
30. júl 2025
@reela

Ja musim kosicku zoo zastat. Pre tie zvierata su tie vybehy s takou obrovskou rozlohou uzasne. Ked som bola v Prahe, tak aj ked mali viacej druhou zvierat - kusok mi bolo smutno, ze nemaju taku rozlohu. Pre male deti je urcite idealnejsia mensia zoo, ale ak ma clovek uz odrastene deti, alebo je sam, ci ide s niekym, je to taka tura, ked chcete kbehnut celu zoo. A mam uzasne spomienky, ako sme s manzelom vysli do strmeho kopca a na vrchu cez plot na lavke v slnecnom svetle lezal rys a sa slnil a pozeral na nas... krasne zvieratko, este ako mu ten farebny kozusok osvetlovalo slnko...
Alebo ked som bola teenka a v strede lesa za plotom stali dva obrovske jelene s najvacsim parozim ake som videla, asi pol metra za plotom a... curali :D

@reela mas pravdu. Malokto chape, ze kosicka ZOO je jednoducho ina. Jedinecna, stavana a celkovo riesena s ohladom na potreby zvierat. My sme boli minuly rok v ZOO v Ostrave, je to typicka mestska ZOO ale bolo priserne horuco, takze aj tam boli zvierata pozaliezane v tieni a vela sme ich nevideli ale teraz nebudem tu ZOO kritizovat.

anonym_7e7c4a
30. júl 2025
@viestta

@reela mas pravdu. Malokto chape, ze kosicka ZOO je jednoducho ina. Jedinecna, stavana a celkovo riesena s ohladom na potreby zvierat. My sme boli minuly rok v ZOO v Ostrave, je to typicka mestska ZOO ale bolo priserne horuco, takze aj tam boli zvierata pozaliezane v tieni a vela sme ich nevideli ale teraz nebudem tu ZOO kritizovat.

@viestta my sme boli aj v Prahe, v Plzni, Maďarsku a keď boli zvieratá vo vnútri, kvôli teplu, videli sme ich aj tak. A nie sú tie zvieratá len v malých kotercoch, len proste sa dajú pozrieť aj v úkryte. Napríklad opice, slony, tigre atď, keď neboli vonku, boli vo vnútri kde sme mali prístup. V KE majú velky výbeh, to je pravda, ale keď sa sschovajú tak nikto ich nevidí.

viestta
30. júl 2025
@anonym_7e7c4a

@viestta my sme boli aj v Prahe, v Plzni, Maďarsku a keď boli zvieratá vo vnútri, kvôli teplu, videli sme ich aj tak. A nie sú tie zvieratá len v malých kotercoch, len proste sa dajú pozrieť aj v úkryte. Napríklad opice, slony, tigre atď, keď neboli vonku, boli vo vnútri kde sme mali prístup. V KE majú velky výbeh, to je pravda, ale keď sa sschovajú tak nikto ich nevidí.

@anonym_7e7c4a ja som bola aj Prahe, BA, Decine, Usti n. L, Ostrave, SNV, dokonca aj Drazdanoch a Belehrade. Kazda ZOO je ina ale kosicka sa vymyka tomu aku maju ludia predstavu o ZOO. Najviac zvierat sme v kosickej videli pri vecernej komentovanej prehliadke. Ta sa oplati. A aj Noc v ZOO ked pocujes ako si vlky zo ZOO "debatia" s tymi co ziju v prirode za plotom ZOO.

senta_sofia
30. júl 2025
@viestta

@anonym_7e7c4a ja som bola aj Prahe, BA, Decine, Usti n. L, Ostrave, SNV, dokonca aj Drazdanoch a Belehrade. Kazda ZOO je ina ale kosicka sa vymyka tomu aku maju ludia predstavu o ZOO. Najviac zvierat sme v kosickej videli pri vecernej komentovanej prehliadke. Ta sa oplati. A aj Noc v ZOO ked pocujes ako si vlky zo ZOO "debatia" s tymi co ziju v prirode za plotom ZOO.

@viestta vlky uz nemaju, pozastavili chov

anonym_ff805c
30. júl 2025

@timejkaaa24 dali sme s prestávkami bez dinoparku. Nebolo moc horúco, ale miestami ku koncu už boli na striedačku v kočíku. V dinoparku sme nikdy neboli, lebo sme radi, že ako tak prešli celú ZOO. Prečo už nemáte kočík?

anonym_ff805c
30. júl 2025
@reela

@timejkaaa24 celu zoo nie, to je aj na dospelaka vela, lebo je rozsiahla, co sa tyka rozlohy... ale dino + polovica zoo, to by mohlo byt realnejsie

@reela čo to majú niektorí rodičia najnovšie za šport predháňať sa kto už nepoužíva kočík? V dobe keď sa dá kúpiť hocijaký ultrakočík je lenivosť ho zobrať? Minule tu bola téma či brať pre 3-4 r. kočík na dovolenku! WTF? Dospelý má dosť, nieto to dieťa.

emiw
3. aug 2025

@timejkaaa24 vcera sme boli s 3 rocnymi dvojickami a bez kociara a uuuuplne super, bez akychkolvek problemov. Sice sme nesli do toho kopca, len po rovinke, ale nebol ziaden problem. Tam sa inak da pozicat aj ten vozik, kde ich mozes tahat

anonym_a959e7
3. aug 2025
@anonym_ff805c

@reela čo to majú niektorí rodičia najnovšie za šport predháňať sa kto už nepoužíva kočík? V dobe keď sa dá kúpiť hocijaký ultrakočík je lenivosť ho zobrať? Minule tu bola téma či brať pre 3-4 r. kočík na dovolenku! WTF? Dospelý má dosť, nieto to dieťa.

@anonym_ff805c nie kazde dieta chce sediet v kociku. Moje od kedy vedelo sediet a chodit, do kocika odmietlo sadnut.