Od akého veku dieťaťa ísť na výstavu v Bratislave The Human Body?
Prosim vas kto ste tam bol, s akym velkym dietatom odporucate tam ist?
Srdecna vdaka.
@miskatn ja som tam bola vcera, je to o nicom, skoda 14 E, ludia tam mali deti, dokonca tam bolo asi tak 4-5 rocne, ale myslim, ze ani nevnimalo o co sa tam jedna, cize rocne dieta uz vobec nebude chapat
nie je to nic sokujuce ani hrozne, ale ako som uz spominala, je to prilis drahe na to, co tam clovek vidi
@lenuska1991
ja sa tam tiež chystam so vsetkymi detmi
@liz_lemon da sa tam aj fotit?
okolo 10 rocne deti si myslim v pohode, nie je to take strasne, bola som na tejto vystave cca 10 rokov dozadu v Londyne a boli tam aj deti mladsie ako 10 rokov, ale rodic by mal vediet predpokladat ci moze na taku vystavu so svojim dietatom ist alebo radsej nie, podla mna je to individualne, fotit sa tam tusim neda, aspon tak som citala na nete, ale skutocne odporucam tuto vystavu je to poucne, chcela som ist aj do BA, ale napr. moj manzel na taketo veci nie je.
@titkovamiriam nie, fotenie je zakazane, oni vedia preco, lebo uz by tam nikto nesiel 🙂 dokonca aj kabelku si musi kazdy povinne odlozit do satne za 0,50 E, a ze stiste si zvonenie na mobile...
@liz_lemon dík
Veru dieta pod 10 rokov by z toho akurat malo zle sny a nie poucenie, to chce aspon zaklady ludskej anatomie..
Ja beriem 5rocneho ale jeho taketo veci zaujimaju. Zavisi od dietata akej je povahy co ho zaujima. Nas tam bude mat milion otazok ale urcite sa bat nebude. mladsieho neberiem v ziadnom pripade. po prve netusi o com to je. po druhe by som z tej vystavy nic nemala. Tam sa nesmie ani s kocikom takze predpokladat ze ti dieta bude sediet v kociku ci spat nemozes. Deti obcas placu behaju kricia a nechcela by som rusit ostatnych
@katy1979 ako moj maly ,ten miluje ludsku anatomiu ma detske encyklopedie a stale sa pyta co je toto a co toto a miluje aj take rozpravky ci dokumenty tak si myslim ze najvacsi strach z nej mam ja -ja to zbadam a pojdem do kolen 😖 -to bude!
@titkovamiriam to mas doma rovnako svihnute dieta 😀 ale ja do kolien nepojdem mna to zaujima tiez velmi. takze to budeme studovat aspon dvaja
@katy1979 Marek stale niečo rieši-jeho ked vezmem do muzae alebo vystavu mam problem ho odtial dostat,musi vidiet vsetko a doma s bratmi stale nieco robí a tím že su starsi tak ma velmi široky obzor 🙂
No neviem, ja by som na tu vystavu tiez velmi chcela ist, ale hned od zaciatku viem, ze deti tam neberiem.....podla mna to nie je vhodne....ked sa o tom zaujima je ine, ale inak nee....
pytala som sa kvoli 10 rocnemu chlapcovi, nie kvoli mojmu 2 roc. synovi, bol sme tam dnes vsetci.
nooo trochu nas to sklamalo, najviac sa to pacilo 10rocnemu chalanovi, nas dospelych to az tak nezaujalo, a myslim ze strasidelne to nebolo. dnes bola sobota, bolo tam dost vela ludi a deti tiez dost.
osobne by som uz na to nesla, ale kvoli detom asi ano, pre nich to bolo velmi poucne, mudrovali este cele poobedie 🙂
ahojky ,boli sme s 5r. a pacilo sa mu,boli tam deti vsetkych vek kategorii,
ja som detom ukazala letak, ze ci maju zaujem o vystavu. prebrali sme aj eticku otazku vystavy. dcera prisla zo skoly a spoluziak spominal, co videl na vystave. bola nadsena. takze sa priklanam k tomu, ze na vystavu pojdeme. ale nie koli veku deti, ale skor koli vystave ako takej, takze bud vsetci alebo nikto. bat sa nemaju coho, lebo ja deti nestrasim, otvorene rozpravame o vsetkych veciach v zivote, nezamlcujem veci, odpovedam otvorene, nehovorim si, ze na odpoved na niektore otazky este maju cas. viem, ze deti bude vystava zaujimat.
My sme boli včera s 10mesačným mimi v manduce, bolo to super 🙂
a to je čo zavýstavu? ja si myslím, že deti netraba od všetkeho chrániť. čo z nich potom bude? mňa tiež od všetkeho v detstve chránili a nedopadl oto dobre.
ahojte. ja som zdravotnik a bola som tam a je to uzasne ked mate aspon trochu sajnu o ludskom tele. a boli tam aj take 4-5 rocne deti a velmi ich to zaujimalo pytali sa aj mediciek ako funguje ktory organ. s rocnym dietatom si to urcite neuzijes su tam aj veci na citanie takze ak za nim budes musiet behata a nesmies sa dotykat vystavenych exponatov. co take male deti robia radi
🙂 Aj my sme už boli Marekovi/6/ sa to pacilo 🙂

@miskatn ahoj nebola som chystam sa, deti nemam, ale pozerala som ze ty mas rocne dietatko, neodporucam s takym malickym, mohlo by sa zlaknut preplaat a musela by si ist von, nerobilo by mu to dobre, myslim tak od 5 az vysie, podla toho ako je dieta vyzrete na svoj vek, inak najlepsie mozna 8-10 rocne