icon

Oplatí sa ísť na vianočné trhy v Krakowe?

9. dec 2025

Oplati sa cestovat so stredneho slovenska do krakowa na vianocne trhy. Boli sme tam naposledy 8rokov dozadu a pacilo sa nam. Ma niekto skusenost z min rokov? Pripadne ist skor dole do Budapesti?Dakujem

anonym_37b600
9. dec 2025

@anonym_autor Nádherné 🎄🍷❤❤❤ Krakow je nádherný počas Vianoc. Krásna je aj Budapešť bez debaty, ale v Krakowe sa páčilo viac. Boli sme vlani

anonym_37b600
9. dec 2025

S mužom sme sa zhodli, že mať dovolenku, prachy naviac ideme aj zajtra.

lily111
9. dec 2025
@anonym_37b600

@anonym_37b600 asi je tam draho vsak....vobec nemam predstavu o cenach

anonym_37b600
9. dec 2025
@lily111

@anonym_37b600 asi je tam draho vsak....vobec nemam predstavu o cenach

@lily111 Áno draho. Ale ešte minulý rok sa mi ani tak nezdalo ako tento rok Zakopané. Riadne draho. Síce ako aj u nás na trhoch vo veľkých mestách. Punč od 5-7 eur.

anonym_37b600
9. dec 2025

@anonym_autor Ale ubytovanie sa nám podarilo lacné a skoro v centre aj s raňajkami. Teda lacnejšie ako u nás. Také naše Tatry sa mi zdajú drahšie.

anonym_68eacd
10. dec 2025
@anonym_37b600

@anonym_37b600 ja mám oboje a napriek tomu na žiadne vianočne trhy, okrem 1x vo vlastnom meste, nechodím. Stačia mi videa z aktuálnej tlačenice zo všetkých väčšich miest, aby som sa doma vytešovala, že tam nie som.

anonym_218164
10. dec 2025

@anonym_autor lacno uz nie je na ziadnych trhoch, takze si vyber podla toho kde to mas blizsie alebo ak si este nebola v Budapesti, tak skus tam trhy. Su krasne, na viacerych miestach, kopec vyborneho jedla, kazdy vecer na bazilike sv.Stefana je premietanie, krasne vyzdobene vsetko. Ano, vsade kopa ludi najmä v sobotu ale prazdno necakaj nikde. Na tvojom mieste by som isla aj s prespanim na 1 noc, aby si z toho nieco mala, mozte popozerat aj nejake pamiatky ked uz pojdete tak daleko. Pozri si na ytb nejake aktualne videa a porovnaj si.

anonym_37b600
10. dec 2025
@anonym_68eacd

@anonym_37b600 ja mám oboje a napriek tomu na žiadne vianočne trhy, okrem 1x vo vlastnom meste, nechodím. Stačia mi videa z aktuálnej tlačenice zo všetkých väčšich miest, aby som sa doma vytešovala, že tam nie som.

@anonym_68eacd Samozrejme každý má rád niečo iné. A tal to má byť. My robíme teraz svadbu, ale už sne stihli aj trhy a nám sa páči tá atmoška.