icon

Oplatí sa navštíviť zoologickú záhradu Lešná?

8. sep 2025

AHojte, oplati sa? Alebo sú aj krajsie zoo?

Strana
z2
anonym_31b5c6
10. sep 2025

@anonym_autor
Určite áno, mi odporúčame. Zaparkovať na jednom z dvoch bezplatných parkovísk,ktoré patria ZOO,vstupné porovnateľné zo vstupným na SK a veľkosť a vybavenie ZOO sa s našimi na SK ani nedá porovnať. Tak isto čo sa týka stravovania je to tam na úplnej inej úrovni,aj cenovo ako na SK. Kedysi sme boli jeden štát a teraz ako vidno tie rozdiely.

miska2015
10. sep 2025

@anonym_autor Lešna určite stojí za návštevu sme tam skoro každý rok. Ešte odporúčam aj Ostravu, hrochy, žirafy, ostrov lemurov, komentované prehliadky. Tieto Zoo nie sú kontaktné, nemôže niekto očakávať, že bude mať slona na pohladkanie. Tieto zoo robia tak, aby sa mali zvieratá fajn. Asi je aké lepšie ist mimo prázdnin, napr. teraz 15.9. je to ideal.

cacianka
10. sep 2025

boli sme v Zlíne 2x, krásna veľká ZOO, zvierat je tam veľa ale nemôžme čakať že sa práve nám budú predvádzať ako v cirkuse alebo píííp šou, majú svoj denný režim, pravidlá, aj stravovanie. Priestory/výbehy aj zadverie majú podľa ich potrieb nie potrieb divákov, lebo ZOO musia spĺňať prísne kritériá na chov zvierat, aby mali čo najprirodzenejšie prostredie - keď už nemôžu žiť vo svojej domovine. Jedlo aj vláčik OK.
Pekná a veľmi chválená bola aj ZOO Jihlava, čo som videla videá, tak super.

anonym_641886
14. sep 2025
@anonym_a47130

Za mňa nie, boli sme cez víkend . Chápem že majú byť výbehy veľké. No zvieratá boli ďaleko, veľa
z nich sme ani nevideli lebo bola vysoká tráva
vo výbehoch. Išli sme odtiaľ sklamaní. Mnohé výbehy boli prázdne. Ľudí bolo celkom dosť. Boli sme aj v Zoo kontakt na Liptove a tam sa nám páčilo viac. Pri rajách fronta, ľudia bezohľadní. Malé deti čakali aj 15 minút, aby sa k nim dostali.

@anonym_a47130 vieš ono to zviera aby malo dobrý život potrebuje priestor..a nie sú to cvičené opice že sa ti budú predvádzať;)

Strana
z2