Oravský hrad s dvojročným dieťaťom
Ahojte žienky prosím Vás dá sa zvladnuť Oravský hrad z dvojročným dietatom? Kedze o mesiac ideme na dovolenku na Oravu a chceli by sme ukazat našmu 12ročnemu synovi Oravský hrad.Tak ma zaujíma či ste ho už absolvovali aj s menšimi deťmi? Dakujem za odpovede 🙂
@kony399 Je tam velmi vela schodov, budete stale nosit malicku, plus tie schody do najvyssej casti ani neviem, ci su vhodne. To nie su vsetko kamenne schody, ale aj take drevene. My sme boli mozno so stvorrocnou a hned v uvode si lahla na zem, ze dalej nejde 🙂 V letnych horucavach sa detickam moc nechce. A potom v zaverecnej casti co sa ide najvyssie, cakali sme iba na tatina, kym pride so skupinou naspat, len ani sa tam nedalo velmi kde, len na takych medzischodkoch a bolo tam moc slnecno.
@kony399 ten pocit poznam, ze ked sa dieta sprajcne a nechce ist, velmi dobre od nasej. Rodicia a pripadne vacsie deti uz maju zazitok, ale ked sa mama musi starat o malaka, tak z polky vyletov nic nema. Nas tatino je prieskumnik, siel vzdy do kazdeho kuta vsade a ja vzdy som zaostavala s malou, bolo mi to aj luto, lebo som nevidela vsetko, co som chcela. Aspon nasa vzdy bola taka ze ju vylety otravovali, a kde by sme sa chceli dlhsie zdrzat, tak nas surila... v muzeu, galerii to leda kuk a uz pod mama... a muz si vzdy vsetky popisky do poslednej bodky citava...
@jumama ved to,že mi matky si nenavyberáme a starosť o dieťa je prvoradá.Môj manžel je to isté každý kút,všetko do podrobna si vypočuť poprípade sa poopytovať.Ako nebude mi vadiť ked nebudem vidieť hrad z vnútra ale aspon ten pocit,že som sa dostala blízko neho uz len to mi postačí.

@jankapepe A to mám schodené vysokotatranské chodníky s dvojročným dieťaťom v turistickom nosiči...