icon

Strava v Patinciach

neznama1234
4. jan 2026

Dobre ráno, chystáme sa tento mesiac do patiniec, pobyt sme vyhrali, ale nikde sa neviem dočítať nič bližšie ku strave, boli ste tam niekto? Ako vyzerajú raňajky a večere? Máme synčeka autistu, čo nezje hocičo, tak či mam vziať jedlo navyše.

anonym_50f940
4. jan 2026

myslis welness hotel patince? ak ano, tak pozri recenzie na googli -- ludia tam davaju fotky jedal -- https://www.google.com/maps/place/Wellness+Hote... , pripajam na ukazku co som nasla , a aj čo som sa teda docitala v recenziach tak su ranajky a večere bufetové

amonet
4. jan 2026

a maju otvorene v januari?

neznama1234
autor
4. jan 2026
@amonet

a maju otvorene v januari?

@amonet zrejme áno, keď nám prešla reverzacia. Bola konzultovana s nimi, museli mi zadať kód vouchru

neznama1234
autor
4. jan 2026
@anonym_50f940

myslis welness hotel patince? ak ano, tak pozri recenzie na googli -- ludia tam davaju fotky jedal -- https://www.google.com/maps/place/Wellness+Hote... , pripajam na ukazku co som nasla , a aj čo som sa teda docitala v recenziach tak su ranajky a večere bufetové

@anonym_50f940 ďakujem, recenzie som aj pozerala, ale nevyfiltrovala som si to a preto som to zrejme prehliadla 🙂

amonet
4. jan 2026
@neznama1234

@amonet zrejme áno, keď nám prešla reverzacia. Bola konzultovana s nimi, museli mi zadať kód vouchru

@neznama1234 my sme tam mali minuly rok v januari kongres, mali iste dni zavrete kvoli dezinfekcii, a teda potom to bola tragedia. studena voda napr

neznama1234
autor
4. jan 2026
@amonet

@neznama1234 my sme tam mali minuly rok v januari kongres, mali iste dni zavrete kvoli dezinfekcii, a teda potom to bola tragedia. studena voda napr

@amonet ja som tehotná, kúpať sa neplánujem, v detskom bazéne by malo byť cca 30 stupňov, hádam bude.

lauricka
5. jan 2026

@neznama1234 nedá sa veľmi odpovedať, keď napíšete kam idete, hotelov tam je veľa. Najlepšie zavolať si do hotela a informovať sa priamo tam.

simka1906
5. jan 2026

@neznama1234 to je pekná výhra, kde ste súťažili?
My máme 5 detí od 3 do 15 a podľa mňa varia výborne, ale také balené makovníky, tvarohovníky, výživy beriem vždy, aby som im mala dať čo pomedzi.
Ovocia bolo pomenej ak mám niečo vytknúť, ale inak naozaj sa najete bez problémov a na izbe je aj chladnička.
Píšem o wellness hoteli v Patinciach.

neznama1234
autor
6. jan 2026
@simka1906

@neznama1234 to je pekná výhra, kde ste súťažili?
My máme 5 detí od 3 do 15 a podľa mňa varia výborne, ale také balené makovníky, tvarohovníky, výživy beriem vždy, aby som im mala dať čo pomedzi.
Ovocia bolo pomenej ak mám niečo vytknúť, ale inak naozaj sa najete bez problémov a na izbe je aj chladnička.
Píšem o wellness hoteli v Patinciach.

@simka1906 môj manžel je ocko roka, aktuálne je náš príbeh aj v mama a ja ☺️. Tak jedna z výhier bolo aj toto

neznama1234
autor
6. jan 2026
@lauricka

@neznama1234 nedá sa veľmi odpovedať, keď napíšete kam idete, hotelov tam je veľa. Najlepšie zavolať si do hotela a informovať sa priamo tam.

@lauricka vyššie už som odpovedala 🙂

simka1906
Včera o 07:28
@neznama1234

@simka1906 môj manžel je ocko roka, aktuálne je náš príbeh aj v mama a ja ☺️. Tak jedna z výhier bolo aj toto

@neznama1234 tak to je milé, gratulujem!

dianaaaaa
Včera o 16:48

To je také ťažké si niečo vygooglit??

anonym_d9f346
Včera o 16:54
@dianaaaaa

To je také ťažké si niečo vygooglit??

@dianaaaaa to je take tazke byt milšia komentaroch??