Rozprávkový les - Nezbudská Lúčka
Boli ste tam niekto v poslednej dobe, oplatí sa tam ísť?
Pozerám mapu a neďaleko odtiaľ je hrad Strečno, dá sa tam prejsť v pohode s deťmi myslím peši?
Rozmýšľam tam ísť o týždeň 29 augusta len neviem či budú mať otvorené keďže sviatok. Je to od nás 3 hodiny cesta či vlakom alebo autom. Autom kde sa tam dá parkovať, platí sa aj za parkovné? A vstupné koľko stojí, platí sa aj na hrad?
@anonym_autor napíšem len k rozprávkovému lesu- parkovanie je zadarmo priamo v areáli (aj pred ním), vstup si nepamätám presne, nebolo to nič strašné. Je to veľmi pekne spracované, aj keď niektoré postavičky dosť creepy 😅. K Strečnu viac neviem, lebo my sme odtiaľ šli do Mojšu o jungle parku 🙂
@denkabemommy Koľko vám trvalo celé to prejsť, čo tam majú ešte v tom lese?
@anonym_autor nič viac tam nie je, len reštaurácia ešte a samozrejme nejaké lákadlá na deti (pár kolotočov, automaty na blbosti). Prešli sme to do hodinky určite, aj to sme sa pri každej blbosti na dlhšie zastavili, takže možno aj za pol hodinu by sa to dalo.
@anonym_autor samotný les prejdete za 30-40 minút, keď vyjdete sú tam stánku, kolotoče, koliba-restauracia a par zvieratiek...krásny výhľad...odtiaľ aj peso prejdete cez most na Strečno...cca 20 minut...dolné nádvorie je zadarmo ( preliezačky pre deti) samotný hrad, prehliadka je spoplatnené...
Ďakujem, to by nám aj stačilo na nete to vyzerá celkom fajn. Tak ešte uvidím či vôbec budú otvoreny v sviatok.
Ďakujem, to by nám aj stačilo na nete to vyzerá celkom fajn. Tak ešte uvidím či vôbec budú otvoreny v sviatok.
@anonym_autor mávajú otvorené cez sviatok...minulý rok sme presne boli tiež v auguste vo sviatok
@anonym_autor mávajú otvorené cez sviatok...minulý rok sme presne boli tiež v auguste vo sviatok
@rachel36a Aj na hrad bude otvorene? Keď už tam pôjdeme aby sme videli čo najviac miest. A čo tam je ešte také pre deti?
@anonym_autor určite aj hrad bude...neviem odkiaľ idete, z ktorého smeru...nad strecnom je ešte taka vyhliadka-rozhladna
@rachel36a Z Nitry
Ja pochádzam zo Strečna, odporúčam sa prejsť po Kolibe, sú tam aj zvieratká. Napešo prejdete odtiaľ aj na hrad, ale rátaj tak 30min pešo s deťmi. Ak chcete zážitok, môžete ísť autom cez Váh pomocou kompy - len si dopredu overte, či premáva v daný deň. Tá vás vysadí skoro pod hradom, takže ušetríte čas a deti majú zážitok. Pod hradom je nádvorie, to je zadarmo, prehliadka je spoplatnená. Pod hradom je menšie ihrisko, po ceste sú bufety. Ešte pri moste, ktorý je ponad Váh je skvelá zmrzlina. 🥳 užite si 🤩
Oplatí sa je to veľmi zaujímavé pre deti. Ale aj dospelí sa dobre zabavia.
@anonym_autor podľa mňa sa neoplatí.. teda ak sa nič nezmenilo, my sme boli pred par rokmi a vtedy to teda nebolo žiadne terno, ani deti to nebavilo. Viac sa im páčilo tých pár zvieratiek na Kolibe.
Ak mas male deti do pat rokov mozno ich rozpravkovy les zaujme. V kolibe je ale pekne a vyborne varia. Pozor strecno ach tam by som nesla, to je hnusna zrucanina, ozaj neesteticka, nezaujimava, pre deti uz vobec nie. Ale ak chces len prechadzku tak prechadzka pod hrad je fajn.
Ak mas male deti do pat rokov mozno ich rozpravkovy les zaujme. V kolibe je ale pekne a vyborne varia. Pozor strecno ach tam by som nesla, to je hnusna zrucanina, ozaj neesteticka, nezaujimava, pre deti uz vobec nie. Ale ak chces len prechadzku tak prechadzka pod hrad je fajn.
@lija22 Mám školkara a pubertiacku tak si vyberám výlety aby si to užili obaja. No niekedy je to náročné.
Prosím zistili ste, či bude zajtra rozpr les otvorený?
Prosím zistili ste, či bude zajtra rozpr les otvorený?
@janca992 Áno volala som tam a budú otvoreny. Chystáme sa tam zajtra, dúfam že nebude pršať.

@anonym_autor napíšem len k rozprávkovému lesu- parkovanie je zadarmo priamo v areáli (aj pred ním), vstup si nepamätám presne, nebolo to nič strašné. Je to veľmi pekne spracované, aj keď niektoré postavičky dosť creepy 😅. K Strečnu viac neviem, lebo my sme odtiaľ šli do Mojšu o jungle parku 🙂