icon

Tatralandia verzus Bešeňová

mazula
10. júl 2016

Baby,zajtra sa chystáme na kupko, poradte kam, Bešenová alebo Tatralandia?Cena nejako nerozhoduje, skôr myslím služby, tobogány,miesto atd.Dakujem všetkým za rady a prajem krásne leto 😉 😉 😉

Strana
z2
vamajka
2. sep 2019

@sara07 prosim ta chceme ist do besenovej teraz v septembri cez tyzden. Kolko tam chodi ludi? Slubili sme to synovi a neviem ci tam nebude plno ako cez prazdniny dakujem za info

tabakmirka
2. sep 2019

@vamajka To určite nie, nebude tam toľko ľudí, my keď sme šli tak zakaždým len zopár, cez víkendy to býva horšie, ale aj tak nebýva hlava na hlave, aspoň ja si nepamätám na takú situáciu 🙂

sara07
2. sep 2019

@vamajka určtie podstatne menej, my tam hlavne chodime mimo prázdnin, čo som čitala že nie su lehatka vonku , my ked sme boli začiatkom juna cez tyžden som si mohla vyberat ktory rad a kde , možno v tom vnutornom atriu ale tak ked si dala rano v pohode a občas sa cez den uvolnilo
inak doporučujem ubytovat sa priamo v hoteli pri parku ,môžeš ist hore dole ako potrebuješ, alebo synator večer bude chciet pozerat tv a jeden môže zbehnut do mieralneho alebo sauny, velmi pekne su tie saunové rituále , dá sa zobrat aj dieta
len si pozri maju teraz zmenu otvaracich hodin, idú na zimné a ktoré su teraz bazeny otvorené vonkajšie, vnutorne su všetky
tie vonkajšie zvyknu podla teploty tak posledny tyžden jun spustit alebo cez vikend
doporučujem hlavne mimo vikend

nanku
Autor odpoveď zmazal
diuska148
Autor odpoveď zmazal
diuska148
6. dec 2019

@nanku Dobry den, mate tie vstupenky este stale na predaj? Mozem sa spytat odkial ste? Dakujem pekne vopred.

nanku
Autor odpoveď zmazal
radowac
31. mar 2022

hnusní zlodeji zlodejskí!

lenmarka
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2