icon

Tipy na víkendové výlety so 16-ročnými deťmi

torysheer
19. okt 2025

Tip na víkend so 16roc.detmi. Chcela by som niekam na víkend v piatok odletieť ako prekvapenie. Letecky pokojne. Nevyznám sa v tom moc, poradíte?

klementinka58
19. okt 2025

Gdansk, KOdan, Oslo, ALicante, Barcelona, Neapol....moje topky

anonym_57a77f
19. okt 2025

@torysheer to je dosť staré dieťa aby vedelo kam chce kam nechce...čo tak opýtať sa ? No je nič krajšie a puberťák čo krúti očami

januska12323
19. okt 2025

Radi chodia po mestách?

mirage
19. okt 2025

@torysheer Londyn, Valencia, Neapol

lucik194
19. okt 2025

podla toho ci teraz v zime, ci na jar, leto ....

Barcelona je vždy dobrá volba, detto Londyn, ci Kodan

jaja20
19. okt 2025

@torysheer Malta

kofa77
19. okt 2025

Pubertakovi je to jedno, len nech tam je nieco “personalizovane” , nieco, co bavi prave jeho- bud shopping, alebo muzea, alebo dobre jedlo.. to,co oceni on konkretne

jaja1979
19. okt 2025

@torysheer Rím, Malaga, Miláno. Všade sme boli a na predĺžený vikend super pre pubertiakov ak majú záujem motať sa po meste.

torysheer
autor
19. okt 2025
@anonym_57a77f

@torysheer to je dosť staré dieťa aby vedelo kam chce kam nechce...čo tak opýtať sa ? No je nič krajšie a puberťák čo krúti očami

@anonym_57a77f áno, lenže ja mám dvojičky dievca chlapec, ich sa pýtať nemôžem, každé inam

anonym_57a77f
19. okt 2025
@torysheer

@anonym_57a77f áno, lenže ja mám dvojičky dievca chlapec, ich sa pýtať nemôžem, každé inam

@torysheer tak ich bereš tak kam ani jeden nechce? Či? Mám dve deti s ročným rozdielom a každý výlet dovolenku plánujeme tak aby si aj jedno aj druhé dieťa našlo svoje.

anonym_365d0f
19. okt 2025

@torysheer Nie je to hejt,ale 16 ročný vie kde chce ísť, kde nie.Totio je naozaj o vás, pýtať sa,rozprávať, dohodnúť spolu.Mam 16 ročného a ku všetkému má co povedať Vždy sa dohadujeme spolu. Väčšinou ja navrhnem, alebo muž a on si povie či chce ísť či nie. Program mu veľmi dávno nerobíme. My sme mali v pláne Gdansk,ale rozhodli sne sa pte iné. Ale to rozhodne je na našom zozname.

anonym_f337a4
19. okt 2025

Treba sa ho opýtať kam by chcel ísť a zvážiť to. Ale keď mám narovinu povedať, tak neviem či 16 ročného človeka má zmysel niekam ťahať lebo veľa takýchto tínedžerov nikam nechce chodiť lebo sú lenivý, najradšej sú za monitormi a nevážia si snahu rodičov ...

mirage
20. okt 2025
@anonym_f337a4

Treba sa ho opýtať kam by chcel ísť a zvážiť to. Ale keď mám narovinu povedať, tak neviem či 16 ročného človeka má zmysel niekam ťahať lebo veľa takýchto tínedžerov nikam nechce chodiť lebo sú lenivý, najradšej sú za monitormi a nevážia si snahu rodičov ...

@anonym_f337a4 negeneralizuj. Su rozni. Nasi chodia a radi.

lucik194
20. okt 2025
@torysheer

@torysheer nase deti tiez chodia a su s tym v pohode a spokojne. (mame teens)

dala by som ako som Ti napisala Barcelonu alebo Londýn alebo Kodan.

Kazde z tych miest je ine, ina atmosfera, avsak vsade nieco najdes pre teens.

margotka17
20. okt 2025

@torysheer skôr by som vyberala niečo, kde cez deň je možné niečo vidieť múzeum, historické pamiatky a večer sa dobre zabaviť, taky ten vecerno- nočný život. Možno Rím, Miláno?