Tipy na výlety s ročným dieťaťom v Košiciach a Prešove

dominikagier
15. máj 2025

Ahojte chystáme sa k rodine na východ na predĺžený víkend, chcela by som Vás poprosiť o nejaké tipy na výlet s takýmto malým dieťaťom. Ďakujem

viestta
15. máj 2025

Detska zeleznicka v Crmeli. Ked nebude spat v kociari bude vytesene, na Alpinke je velke ihrisko a mozeta sa aj najest

nafka0483
15. máj 2025

V Kosiciach mestsky park - neviem ci ti maly uz chodi, ak ano tak sa vie vybehat, je tam ihrisko aj pre malinke deti - miniskykalka, hojdacky a pod.
Na Hlavnej spievajuca fontana - to pozrie aj z kocika 🙂 mozno ponahana holuby

V zlom pocasi napr Madagaskar - velka detska herna so zonou pre najmensich alebo Fun park.

Alpinka a vlacik je tiez fajn, vies ist pozriet park v Barci - su tam labute, kacky, mozes ich krmit a zeru ti doslova z ruky. Tiez je tam detske ihrisko.

beatrixx1525
15. máj 2025

Tiež som chcela odporučiť park v barci, len pozor okolo vody, jazierko nie je nijak ohradené, hovorím z vlastnej skúsenosti s mini formulou 😂 husi, labute, kačičky, motýle, kvietky atď atď, pri peknom počasí majú aj elektrické autíčka a káry tuším, z horného konca parku je potom aj stánok so zmrzlinou. Ak budete kŕmiť vtáctvo tak len prosím prosím zistite si dopredu čo môžu a čo nemôžu jesť, už tak dostávajú zabrať keď ich od vedľa z domova dôchodcov chodia kŕmiť rezňami 🤦‍♀️😂 no a potom ešte klasika zoo

cukroska
15. máj 2025

@dominikagier Tak malému dieťaťu jr úplne jedno kde idete.Hlavne nech má pri sebe mamu ,čo jesť a je spokojné. Naozaj všade sú parky, ihriská kde sa dá s nimi zabaviť. A Košická Zoo je super.

dominikagier
autor
15. máj 2025

Všetkým ďakujem, už chodí je strašne živí, všetko ho zaujíma, najmä zvieratá, preto zisťujem, čo kde, ako... Neobsedí ani pri jedle🤣🤦

zuzanapjat
15. máj 2025

Hlavná ulica, ZOO Kavečany, Alpinka, Areál Anička,

sara07
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
15. máj 2025

@sara07 most nespadol a je to v Poprade. A nevies ci sa chystaju vlakom.

sara07
15. máj 2025

ideš vlakom alebo ? ak vlakom pozri si teraz je tam dost na tej trase meškanie + prestup a spodnou cestou je 5x prestup

sara07
15. máj 2025

@viestta však som to zmazala a napisala inak
a písala som nosník nie most

daja07
15. máj 2025

@dominikagier pocasie hlasia chladnejsie a moze prsat. Pozrite si preto viacero vnutornych aktivit pre istotu. Vyssie uz pisali co sa da pozriet v KE. Vnutorne hernicky au v OC Galeria, OC Optima, OC Cassovia, potom Fun Park a Yaimo. Popozeraj vopred co kde maju, ake su ceny a v ktorej casti mesta je to pre vas najvhodnejsie. ZOO je kludne aj na pol dna. Botanicka zahrada ma expozicie vnutri ale da sa byt aj vonku, vzadu prechadzka do kopaca a tam potom zopar zvieratok.
Mestsky park, areal Anicka, Alpinka, prechadzka na Bankove, centrum mesta, Jazero.
PO velmi nepoznam ale urcite v niektorom z obchodnych centier bude hernicka. Pri PO je Sigord.

zuzanapjat
15. máj 2025

Ak budete v centre KE a začne pršať, tak v múzeu na Hviezdoslavovej 3. (volá sa to budova Divízie oproti Východosl.múzeu) je expozícia príroda Karpát, takže sú tam aspoň vypchaté zvieratká a prehliadka je to malá a prechádzate to sami, čiže naozaj len na vyplnenie času.

cukroska
15. máj 2025

@dominikagier Presne ako radia Zoo Kavečany je super voľba.