icon

Titanic výstava v Bory Malll

29. máj 2025

Ahojte boli ste s deťmi? Chcela by som vultiat decká vo veku 5-11r len teda neviem ci sa oplatí ci je tam nejaký program aj pre deti alebo je to čisto ako múzeum pozri si exponáty a precitaj pkec nalepené na skle...
Ďakujem moc

martina1582
29. máj 2025

Ked sme tam boli tak tam boli nejake stanovistia pre deti kde si zbierali peciatky a na konci za to dostali odmenu... okrem toho zaujimave bolo ze na zaciatku dostanu kvazi listok realneho cestujuceho a na konci zistia ci prezili 🙂 ale inak je tam dost exponatov, akurat jedna cast je taky kratky dokument (5-10 min) a budu mat moznost dotknut sa ,,realneho" ladovca... a na konci ich urcite potesi moznost odfotit sa na makete titanicu :D (suma za foto uz asi nepotesi rodicov 🙂)

oliviakatka
29. máj 2025

Ahoj, mám doma 6 ročného milovníka Titanicu, až tak že má pozrete všetky materiály, film X-krát, doma máme knihy, umelá inteligencia nám vymýšľa rozprávky na dobrú noc o Titanicu, hračky, tričká, lego. Na stene nakreslený veľký Titanic 🤣 tak sme teda (ja v 8. mesiaci tehotenstva) riskli 900km tam a spať na vytúženú výstavu: obrovské sklamanie dieťaťa 🤣, aj slzy boli. Tie exponáty dieťa nezáujmu - boli tam kúsky skla, kúsok umývadlá, nočník, obkladačka úlomky z nejakých súčiastok. Skôr také technické veci + Na stenách príbehy pasažierov. V tom veku si to nevedel užiť, precítiť. Jediná záchrana bol ľadovec a suveníry ✌🏼😀

personality
29. máj 2025
@oliviakatka

Ahoj, mám doma 6 ročného milovníka Titanicu, až tak že má pozrete všetky materiály, film X-krát, doma máme knihy, umelá inteligencia nám vymýšľa rozprávky na dobrú noc o Titanicu, hračky, tričká, lego. Na stene nakreslený veľký Titanic 🤣 tak sme teda (ja v 8. mesiaci tehotenstva) riskli 900km tam a spať na vytúženú výstavu: obrovské sklamanie dieťaťa 🤣, aj slzy boli. Tie exponáty dieťa nezáujmu - boli tam kúsky skla, kúsok umývadlá, nočník, obkladačka úlomky z nejakých súčiastok. Skôr také technické veci + Na stenách príbehy pasažierov. V tom veku si to nevedel užiť, precítiť. Jediná záchrana bol ľadovec a suveníry ✌🏼😀

@oliviakatka Ta výstava sklamala aj mňa 🤣 Pre deti je to skor utrpenie.

oliviakatka
29. máj 2025
@personality

@oliviakatka Ta výstava sklamala aj mňa 🤣 Pre deti je to skor utrpenie.

@personality nam sa ešte cestou pokazilo auto takže cesta do BA 9 hodín, plakať sa nám chcelo všetkým 🤣

zuzanaete
29. máj 2025

Podla mna je ta vystava za tie peniaze velmi slaba.

lucik194
29. máj 2025

vsetci, ktori videli tu predtym vystavu povedali, ze ta bola lepsia....

tato je skor pre vacsie deti, vela treba citat, je slabsia. nasi tam boli zo skoly (teens) a teda ze fajn, dobre ale nic ohurujuceho. druhy raz by tam nesli

ivanabat
29. máj 2025

Ja som bola s deťmi (6r. a 9r.) pred dvomi týždňami, je to rozhodne veľa čítania, ale my to s deckami máme tak, že ja som čítala tie zaujímavosti na väčších tabuliach a oni na tých pre deti. Dosť vecí som si aj pamätala, keď som si kedysi o Titanicu sama zisťovala, tak som im hovorila, bol na výstave aj ľadovec, ktorý bol reálne studený. Nám sa to páčilo, na konci každej prehliadky, či múzea, si vždy robievame kvíz a každý povie, čo sa mu najviac páčilo alebo zdalo zaujímavé. Povedala by som, že je to na rodičovi, ako to spraví pre dieťa. Boli tam deti, ktoré to prebehli za 15 minút. My sme tam boli hodinu a pol a na konci sme zistili, či naši pasažieri prežili. Plus sa tam získavajú pečiatky a deti dostanú potom odmenu (lízatko). A teda ešte som im v suveníroch kúpila každému nejaký bonus.

patta89
29. máj 2025

Moj 5r syncek tam bol 2 krat, najprv s babkou a dedom a potom so mnou...pacilo sa mu tam a uz sa pytal aj svojho otca, ci tam nepojde s nim...pritom film Titanic este nevidel...ale my byvame 3 min. autom id vystavy, takze denne okolo chodi do skolky 🙂

minesasubu
29. máj 2025

Boli sme s 2,5r , na začiatku dostal dvojstranku na stanovištiach zbieral pečiatky, tajnička a pod , celkom sa mu to pačilo , najviac ladovec ktorého sa mohol chytiť
za mňa je to veľmi pekne spracované