Tour de Slovensko s deťmi
Absolvovali ste niekto s deťmi "Tour de Slovensko" ? Týždenný pobyt, každý deň ste spali inde, aby ste videli čo najviac zaujímavosti... Prosím inšpirácie 🙂
Efektívnejšie je podľa mňa zdržať sa na 1 mieste 2-3 noci - a robiť do okolia výlety v určitom rádiuse, večer potom ostáva čas spoznať pešou prechádzkou aj miesto ubytovania. Samozrejme záleží aj čo bude cieľom výletov - či kultúra, pamiatky, príroda...
Posledné dve letá sme tak boli na Slovensku a robili sme denné výlety počas pobytu na Donovaloch a B.Štiavnici.
Podľa mňa je na to týždeň pomerne málo a 1 deň na 1 mieste tiež, keď berieme do úvahy, že každý deň sa ešte cestuje, neostáva dosť času na spoznávanie. My sme takto mali naplánované 3 týždne okolo talianska, niekde 2 noci, niekde 3...
Ja by som si to naplánovala na dlhšiu dobu a ubytoval sa na rôznych miestach minimálne na 2 noci, optimálne by boli 3, aby ste z toho jedného bodu videli co najviac.
My dne takto chodili kempovat na divoko, ani sme nevedeli, kam ideme, cestou sme sa rozhodovali, dodávkou sme mali upravenú na prespatie a tak to sme sa tulali po Slovensku, no bez detí.

popravde nie, nieco podobne sme chceli v chorvatsku ale asi moj najvacsi problem je to ze za 1 den toho vela nestihnes pozriet na jednom mieste, cize asi idealne aspon 2-3 dni na jednom mieste a pobehat okolie.