Turistika s cca ročným dieťaťom. Poraďte!
Už sa oteplilo a rada by som začala turistickú sezónu 😎 Ale náš malý v lete bude mať rok, tak si to ani neviem predstaviť ako naša turistika bude vyzerať. Nosič už máme, len skúsenosti nie......Takže mamky aj ockovia napíšte nejaké zážitky a rady - kam, kedy, ako, na ako dlho, čo sa zíde.....nech sa môžem pripraviť 😀
Ahoj devcata, pokud vybirate krosnu, doporucuju Deuter Kid Comfort III nebo Osprey Poco Premium Plus. To Poco ma i stupacky pro dite, ale ty mi neprijdou tak dulezite, jako siroke a pohodlne posezeni pro dite, coz ma zase ten Deuter. Zkusili jsme mnoho krosen a tyto dve jsou opravdu nej.
@marmota
@divosko
ahojte, citam tu o turistikach s detmi, ideme teraz prvy krat na SK s malou, chceli by sme nejake turicky, mame BOBA, da sa aj na chrbte nosit, ale je to v podstate podobne ako Manduca.
cize ma zaujala moznost pozicat si nosic, kde sa to da prosim vas pozicat?
nechcem kupovat take drahe zatial, mozno to tak casto ani nevyuzijeme.
@erique12 tipy na vylety, hmmm, neviem, ci chcete chodit len do blizkeho okolia od miesta, kde budete ubytovani alebo ste ochotni cestovat x kilometrov... my sme sa v Martine iba zastavili pre nosic, cielova stanica bola Tatry a tam je vela moznosti na prechadzky alebo mensie ci vacsie tury s detickami. :o)
mame malu 14m nadheru s ktorou chodime vsade mozne KUK
http://www.sikovnamamina.sk/blog/kam-s-detmi/

@bambola hej hej, ten Deuter... 🙂 Kid Comfort III vyzerá byť úplne super, no uvidíme... nie je to lacná záležitosť, preto by sme ho radi najprv otestovali, aby sme mali srdce namieste. :o) stupienky sa mi na nete nepodarilo nájsť, možno ich budú mať v nejakej špecializovanej kamennej predajni, odhliadnuc od toho, myslím, že drobec sa tak ako vaša malá bez nich v budúcnosti zaobíde. :o)