adawada
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.
adawada
autor
1. okt 2019

Ahojte baby, pred týždňom som obajvila túto výzvu na cvičenie zadarmo. Je to 4t cvičenia s trénerom - cviky chodia do mailu. Nemám na seba čas, preto sa veľmi teším. Poznáte aj nejaké ďalšie takéto výzvy? Prosím pridajte nejaké kvalitné cvičenie:
https://akobuk.sk/vyzva-s-trenerom/

adawada
1. okt 2019

toto cvičenie je mega na doma - je to s trénerom zadarmo. Je to nejaká výzva, či čo, ale cvičím podľa toho už týždeň a je to mega. Cvičenie chodí na mail:
https://akobuk.sk/vyzva-s-trenerom/
cvičiť môžete doma v obývačke kedykoľvek

V diskusii: Cvičenie len doma
adawada
1. okt 2019

Neviem, či to sem patrí ale našla som takéto cvičenie s trénerom zadarmo. Je to nejaká výzva, či čo, ale cvičím podľa toho už týždeň a je to mega. Cvičenie chodí na mail:
https://akobuk.sk/vyzva-s-trenerom/

adawada
autor
19. aug 2019

Ahojte, mám tri deti, chodím do práce. Nič nestíham a mám pocit, že sa zamotávam do nekonečnej slučky, ktorá sa mi pomaly ale isto sťahuje okolo krku. Ani neviem, či matka troch detí má vôbec nárok na to, aby mala čas pre seba, ale dostala som sa do štádia úplného vyhorenia z rodiny. Dnes som natrafila na tento test https://akobuk.sk/viete-si-uzivat-zivot-test/ - jasné život mi preteká pomedzi prsty 🙂 zaujímalo by ma, aké máte vy recepty na nevyhorenie popri deťoch a či si nájdete čas pre seba.

adawada
5. jún 2019

Ja mam cerstvu skusenost a recenziu na Patince https://www.sikovnamamina.sk/hotel-pre-deti-patince/
jedlo ok
izba ok aj ked trochu neutulna
atrakcie ok ale nic extra
bazeny super
bajky si radsej doneste svoje
sauny ok
personal je v pohode

adawada
autor
24. apr 2019

Ahojte, ❤️❤️ zapoje sa prosím do kvízu o oblečení a topánkach ❤️❤️, ktoré nosia mamy. Je to kvíz pre potreby článku o tom ako sa mení outfit žien, keď sa stanú maminami. Veľa žien práve po narodení detí prechádza na pohodlnejšiu obuv a na módu sa pozerá pragmatickejšie. Aj z hľadiska ekológie a udržateľnosti. Jedná sa o nekomerčnú aktivitu. Ďakujem, ak je obsah nevhodný vopred sa ospravedlňujem.
https://www.sikovnamamina.sk/aka-si-mama/

adawada
31. jan 2019

Odporúčam toto: https://www.poistenie.sk/osobne/dss-2-pilier ja som bola total nezorientovana :D

adawada
autor
28. jan 2019

@duun a už si to reálne aj využila?

adawada
autor
28. jan 2019

@mila23 Takže Ti vlastne nanútia dovolenku tam, kde by si sama od seba nešla?

adawada
autor
28. jan 2019

@monismie kolegovia su jeleni uplni, zasa to bude ma mne ale pochopila som ze su nejake sprostredkovatelske agentury, to netusim ako to funguje, potom to clovek moze po vlastnej osi a este cez cestovku. to ma hlavne zaujimalo, ci s tym nemate skusenosti, pretoze ked pocujem slovo sprostredkovatelska agentura, tak ma berie hroza 🙂

adawada
autor
28. jan 2019

Ahojte, zaujimalo by ma, či ste už boli tento rok na dovolenke - lyžovačke a tak a ako ste prípadne riešili dovolenku s príspevkom od štátu. Aké ste prosím mali skúsenosti, dala sa tá zľava aplikovať? Preplatil vám zamestnávateľ peniaze? Je to administratívne náročné alebo nie? Ako to celé prebiehalo?

Ja som na materskej, manžel pracuje a je vo firme, kde má na tento poukaz nárok, preto sa pýtam.
Ďakujem za skúsenosti alebo pro tipy 😉😉😉

adawada
28. jan 2019

Čaute dosť ma pobavil tento článok o lyžovačke s deťmi: https://www.sikovnamamina.sk/lyzovacka-s-detmi-blog/
aké máte skúsenosti vy? Zvládate s úsmevom? Lebo ja nie 😵😵😵😝😀😀

adawada
17. jan 2019

Tak ja som si vždy myslela, že DPD nic moc ale presvedčili ma svojim kurierom s 2h doručením po Bratislave, fakt top, ochotní týpek, za mňa super https://www.dpd.com/sk/business_customers/produkty_a_sluzby/expresne_sluzby/vnutrostatna_preprava/city_service

adawada
15. jan 2019

Ahojte, škoda, že táto diskusia nepokračuje, ja práve riešim, čo si obuť na ples a mám už bruško, som v siedmom mesiaci ale neviem sa vzdať peknej topánočky. Ulietam na tejto farbe/vzore https://www.eobuv.sk/lodicky-szydlowski-1633-482.html strašne sa mi páčia. V čom je podľa vás problém?

- menšia stabililta?
- škodlivé na chrbticu
- vadí to nejako dieťatku?
- problém s chodidlom? nohy mi neopúchajú ..

Diki moc babeny, možno nakoniec skončím bez opätkov 🙂 ak poradíte.

adawada
27. dec 2018

23 nápadov na podnikanie z domu pre ženy v roku 2019
https://www.sikovnamamina.sk/napady-podnikanie-z-domu-pre-zeny/

adawada
13. dec 2018

Čaute, tak už aj ja som jedna z vás. Potvrdili nám celiakiu, dcéra nemala skoro žiadne príznaky iba nafukovanie a bola vzdy mensia od ostatnych deti. Strasne ma trapi ako budem riesit stravovanie v skolke, je to dost obmedzujuce pre celu rodinu ale spravim vsetko pre to aby bola v pohode. Ako to zvladate vy? Nosite speci stravu do skolky? Nasla som niekolko receptikov zaujimavych, https://biodiacelia.sk/videorecepty prosim baby pridajte aj vy co vas inspiruje a podla akych receptov idete. ja mam z toho hlavu ako melon. dakujem snad bude lepsie

adawada
2. nov 2018

Začali sme úplne od mala riekankami a postupne sme prešli na zložitejšie kalibre. Menšia má takmer 4 roky ale ešte stále sa nevie sústrediť dlhšie ako 10min

adawada
4. jún 2018

hokkaiod na bylinach, fajne bolo aj ked mozno prilis zdrave :D
http://www.sikovnamamina.sk/recept-tekvica-hokkaido-na-bylinkach/

adawada
autor
24. jan 2018

Ahojte baby prosím poraďte pohostenie pre vegan/vegatarian návštevu. Nejaké overené tipy na recepty. Budem vďačná, mám z toho hlavu v smútku, návštevu veľmi nepoznám 🙂 takže by bolo fajn zahviezdiť 🙂 Niečo nie veľmi prácne - bude nás 8. Díki 🙂

adawada
2. mar 2017

kedy ste baby prvy raz isli na dlhsiu cestu autom k babkam dedkom?

V diskusii: Januárovky 2017
adawada
14. feb 2017

Zelerové rezne so syrom a slaninou alebo tempehom
http://www.sikovnamamina.sk/vegetarianske-recepty-zeler/