icon

Turistika s cca ročným dieťaťom. Poraďte!

kaja79
12. máj 2011

Už sa oteplilo a rada by som začala turistickú sezónu 😎 Ale náš malý v lete bude mať rok, tak si to ani neviem predstaviť ako naša turistika bude vyzerať. Nosič už máme, len skúsenosti nie......Takže mamky aj ockovia napíšte nejaké zážitky a rady - kam, kedy, ako, na ako dlho, čo sa zíde.....nech sa môžem pripraviť 😀

Strana
z3
marmota
18. aug 2012

@bambola hej hej, ten Deuter... 🙂 Kid Comfort III vyzerá byť úplne super, no uvidíme... nie je to lacná záležitosť, preto by sme ho radi najprv otestovali, aby sme mali srdce namieste. :o) stupienky sa mi na nete nepodarilo nájsť, možno ich budú mať v nejakej špecializovanej kamennej predajni, odhliadnuc od toho, myslím, že drobec sa tak ako vaša malá bez nich v budúcnosti zaobíde. :o)

katchi
18. aug 2012

Ahoj devcata, pokud vybirate krosnu, doporucuju Deuter Kid Comfort III nebo Osprey Poco Premium Plus. To Poco ma i stupacky pro dite, ale ty mi neprijdou tak dulezite, jako siroke a pohodlne posezeni pro dite, coz ma zase ten Deuter. Zkusili jsme mnoho krosen a tyto dve jsou opravdu nej.

marmota
19. aug 2012

@katchi vďaka za tip.

kaja79
autor
20. aug 2012

@marmota stupienky na nozky som vyriesila tak, ze maly si nozky- teraz uz sam -uklada na tu konstrukciu co je odspodku. min. rok mu dosli nozky len tak tak, teraz je to uz OK.

marmota
20. aug 2012

@kaja79 áno, aj náš drobec mal nôžky podobne uložené, ale momentálne by to bolo pohodlnejšie so stupienkami. keď ešte o kúštik podrastie, myslím, že to už bude úplne OK, tak ako u vás.

erique12
7. feb 2013

@marmota
@divosko
ahojte, citam tu o turistikach s detmi, ideme teraz prvy krat na SK s malou, chceli by sme nejake turicky, mame BOBA, da sa aj na chrbte nosit, ale je to v podstate podobne ako Manduca.
cize ma zaujala moznost pozicat si nosic, kde sa to da prosim vas pozicat?
nechcem kupovat take drahe zatial, mozno to tak casto ani nevyuzijeme.

marmota
7. feb 2013

@erique12 ahoj, my máme Manducu, ale na turistiku pre ročné a staršie dieťatko je určite vhodnejší turistický nosič, tak ako sme tu s dievčatami o tom debatovali. v jednej požičovni v Martine sme si zaobstarali Salewu. linku ti radšej pošlem cez IP (kvôli adminom).

erique12
7. feb 2013

@marmota
ahoj, dakujem za radu. je to v martine, este nejake typy na vylety, kedze by bolo vhodne teda ist okolo, ceny su dobre,
a mas pravdu, isto sa jej tam aj lepsie bude sediet a mozno si aj pospi.
ideme zaciatkom maja na Slovensko.

marmota
8. feb 2013

@erique12 tipy na vylety, hmmm, neviem, ci chcete chodit len do blizkeho okolia od miesta, kde budete ubytovani alebo ste ochotni cestovat x kilometrov... my sme sa v Martine iba zastavili pre nosic, cielova stanica bola Tatry a tam je vela moznosti na prechadzky alebo mensie ci vacsie tury s detickami. :o)

adawada
16. máj 2014
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

mame malu 14m nadheru s ktorou chodime vsade mozne KUK
http://www.sikovnamamina.sk/blog/kam-s-detmi/

Strana
z3