Turistika vo Vysokých Tatrách s 1,5 ročným dieťaťom
Ahojte,
chystame sa v auguste do Vysokych Tatier na 4dni aj s nasou 19 mesacnou "neposednou" dcerkou 🙂
Mam uz naplanovane nejake lahke tury, ale rada by som privitala akekolvek vase tipy, nazory, postrehy na takyto pobyt, tury, vylety.
Zaujala ma aj Belianska jaskyna ktoru by som chcela absolvovat, ale neviem aka je jej narocnost, zistila som len, ze
prehliadka trva 70minut, myslite ze je to vhodny napad. Boli ste niektora ???
Budeme mat turisticky nosic a pre pripad aj baby satku.
A taktiez nejaky pekny bazen kde by sme sa mohli ist s malou okupat. Byvat budeme v Tatranskej Lomnici.
Dakujem velmi pekne.
Ja zhánať turistický nosič, neviete kde sa dá vypožicať v Smokovci? dakujem
Ahojte, viete prosim poradit lahke tury, ak by sme chceli ist s takmer 3r. dcerkou? Na nosic to uz asi nie je/vahovo aj ano, no je to zivel/, takze nic namahave.
Ja zase naopak odporucam ist s drobcami do jaskyne, ( belianskej)dcerka mala 5m a prespala cele,vyborne sa jej dychalo, v 1,5 zase sme naplanovali cez obedny a jak zabita chrapala🙂.... samozrejme odporucam nosic, my nosime v ergonomickom nosici aj mimo vyletov.
@fliperka jaskynu neodporucam, my sme boli v jaskyni s dvojrocnym synom, manzel ho mal v nosici lebo na peso by to nedal (milion schodov) a utrpenie to bolo aj pre maleho (ktoreho to nebavilo a bola mu zima) a hlavne pre manzela ktory sa s tym nosicom ledva prepchaval cez niektore chodbicky a po schodoch to tiez ledva fucal :D ... manzel je vysoky a vkuse musel byt skrceny aby malemu hlavu o strop neobuchal ;)

@adetka kacicky sa nekrrrmia!!! :D :D :D