Výlet s 5-mesačným dieťaťom
Ahojte, potrebujem poradit ako riesit prikrm.. zacali sme zeleninou nic viac este.. vzdy skusame jednu zepeninu 3dni .. a chceme ist s dcerkou v nedelu do BB je to dost daleko a budeme tam cely den, len ako dat malemu prikrm? Zobrat so sebou v termoske? Dakujem ..
Bud v termoske, alebo sa mozno da ohriat na benzinke alebo ak vy budete jest v restike, mozno tam vam ohreju. Prip.vynimocne v takych situaciach kupovany prikrm.
Ak bude jeden den na mlieku, tak sa nic nestane. Nekomplikuj si to.
A myslite keby spravim prikrm do tej termosky na jedlo vydrzi to aj teple?
tak zalezi kolko 🙂 zopar hodin to tam teple vydrzi, ale cely den isto nie
Skus v termoske. Mozes aj uvarit a zavarit do malickych flias ako od vyzivy alebo mensich, neviem kolko toho zje. A len to niekde otvoris a das mu jest. Bude to mat teplotu ako mas v taske. Kedze je horuco teplota jedla bude fajn.
@petamich cca dve hodiny max 3 hodiny kedze budeme startovat rano tak okolo 11 by som dala
My sme boli včera v Tatrách, bol len na mlieku. Inak by mal na desiatu výživu a na obed zeleninovo-mäsový príkrm. Neubudlo z neho ani trošku 😂
pouzivala som termosky, kludne ako si dala... 2-3 hod urcite vydrzi... bude takto alebo som zobrala kupovany prirm v skelenom pohariku a horucu vodu do termosky, tam som potom supla do horucej vody cely poharik a sa to ohrialo
Nekomplikuj si život a daj kupovaný alebo cisto mlieko. Ja by som sa v tejto horúčave skôr bála, aby sa nepokazil.
Ja som urobila hustejsi prikrm a zaliala trochou horucej vody z termosky a na olovrant som zvykla udusit jablko s hruskou a to jedla aj studene. Neskor som mala aj termosku znacky b box na jedlo a super vec vydrzalo dost dlho teple, ale zas nie tolko ako voda v termoske. Pouzivala som aj doma, ked som navarila kym spala a ked sa zobudila mala hned teple jedlo. Mala som aj inu znacku a tam sa mi raz stalo, ze sa tak pricucol vrchnak, ze som nevedela otvorit, kym jedlo uplne nevychladlo. Ale ako baby pisu 5 mesacnej by som dala len mlieko a nekomplikovala si to.
Kupovany prikrm nechcem davat.. mi davame len zeleninu cistu bez nicoho .. uvidim teda 🙂
bezne som chodila s termoskou 🙂 mali sme tiez tuto skip hop, tych par hodin to urcite vydrzi a aj teple
a este medzi prvymi prikrmami su odporucane aj kase, takze ked tak som brala ryzovu kasu v prasku, a zaliala horucou vodou z termosky… ;)
Ja som davala kupovany, v restike som poprosila o horucu vodu do misky, vlozila pohar s prikrmom, oripadne umele mlieko a bolo

ano, do termosky som si brala