icon

Výlet s deťmi vo Viedni

22. feb 2025

Dobrý den . Prosím Vás pekne, chcela by som ísť s detmi 3 a 11rocnym na vylet do Viedne. Taky predĺžený víkend. Vlakom do BA a odtiaľ vlakom do Viedne. Viete mi poradiť miesta, ktoré by sme mali navštíviť? Pripadne aj dopravu ako sa pohybovať po Viedni. Bola som tam iba raz a to bolo strašne dávno 😅 najlepšie, keď napíšete vlastnú skúsenosť. Ďakujem Vám zo 💗

kiki68
22. feb 2025

Za mna zoom museum pre deti, Zugmuseum, Naturwissenschaftsmuseum, Technisches Museum. Zalezi co deti zaujima, pekne to maju aj v Schönbrunn, tam je aj Zoo. Pekna je tiez restika ako je Naschmarkt, tam chodia vlaciky a nosia jedlo, maju to inak Cesi tu restiku

kiki68
22. feb 2025

A pohybovat sa za mna MHD po Wien, najlepsie. Este ma napadlo velke akvarko v Haus des Meeres, tam je tiez super pre deti

ivik4
22. feb 2025

Urcite vsade chodit metrom ,my nechame vzdy auto na hoteli a chodime kade tade. Najrychlejsie

queen_mary
22. feb 2025

Haus des meeres, prirodovedne muzeum, stadtpark s kacickami a sliepkami, zoo v schonbrunne, plavba lodou po dunaji, pripadne prater (neviem kedy idete, nie vsetko je tma teraz otvorene)

yanni
22. feb 2025

Chodte az na jar, v lete, keď bude teplejšie a dlhšie vidno. A cestovať po Viedni öffentlich.

marcellka32
22. feb 2025

@yanni tak nevieme, či autorka vie nemecky či jej pomôže keď jej napíšeš offentlich

marcellka32
22. feb 2025

Odporúčam ísť apríl, potom už je veľmi teplo chodiť po meste celý deň ... naštudovať si dopredu metro, kam chcete ísť a naplánovať si to už doma, pozri itinerár Viedeň na Google

alenka58
22. feb 2025

teraz v zime ten dom mora a múzeá je fajn, ale ostatné veci viac na jar, lebo je zima a nevydržíte byť ani pol dňa vonku, nieto celý deň, 3 ročné bude zaujímať dom mora ale tie múzeá neviem, https://mojerakusko.sk/vylety/haus-des-meeres-d...

eva233
2. apr 2025

@ivik4 mozem poprosiť tip na ubytko?.... Pripadne aj ostatne baby ked ste vo Viedni kde je najlepšie ubytko?... Hlafam nieco kde nenecham cely rodicak a vyspime sa tam 2+2 ( deti 1 a 5r) ďakujem