Výlet s deťmi vo Viedni
Dobrý den . Prosím Vás pekne, chcela by som ísť s detmi 3 a 11rocnym na vylet do Viedne. Taky predĺžený víkend. Vlakom do BA a odtiaľ vlakom do Viedne. Viete mi poradiť miesta, ktoré by sme mali navštíviť? Pripadne aj dopravu ako sa pohybovať po Viedni. Bola som tam iba raz a to bolo strašne dávno 😅 najlepšie, keď napíšete vlastnú skúsenosť. Ďakujem Vám zo 💗
A pohybovat sa za mna MHD po Wien, najlepsie. Este ma napadlo velke akvarko v Haus des Meeres, tam je tiez super pre deti
Urcite vsade chodit metrom ,my nechame vzdy auto na hoteli a chodime kade tade. Najrychlejsie
Haus des meeres, prirodovedne muzeum, stadtpark s kacickami a sliepkami, zoo v schonbrunne, plavba lodou po dunaji, pripadne prater (neviem kedy idete, nie vsetko je tma teraz otvorene)
Chodte az na jar, v lete, keď bude teplejšie a dlhšie vidno. A cestovať po Viedni öffentlich.
@yanni tak nevieme, či autorka vie nemecky či jej pomôže keď jej napíšeš offentlich
Odporúčam ísť apríl, potom už je veľmi teplo chodiť po meste celý deň ... naštudovať si dopredu metro, kam chcete ísť a naplánovať si to už doma, pozri itinerár Viedeň na Google
teraz v zime ten dom mora a múzeá je fajn, ale ostatné veci viac na jar, lebo je zima a nevydržíte byť ani pol dňa vonku, nieto celý deň, 3 ročné bude zaujímať dom mora ale tie múzeá neviem, https://mojerakusko.sk/vylety/haus-des-meeres-d...

Za mna zoom museum pre deti, Zugmuseum, Naturwissenschaftsmuseum, Technisches Museum. Zalezi co deti zaujima, pekne to maju aj v Schönbrunn, tam je aj Zoo. Pekna je tiez restika ako je Naschmarkt, tam chodia vlaciky a nosia jedlo, maju to inak Cesi tu restiku