Výlet s priateľom a trojročným synom na hory
Ahojte chceme ist na vilet z priatelom a 3rocnim sinom na hory chcela by som nejake ubitovanie lacne len neviem kde mam hladat mozete mi pomoct prosim a aby to bolo pekne dakujem za odpovede
Ta gramatika,to je fakt des 🙂 to nie je ani snad možné 😀
a na ten VILET si prosím vezmi pravidlá slovenského pravopisu
nepises kam presne by ste chceli ist ale na nete je kopec stranok ponukajucich ubytovanie
http://www.1-2-3-ubytovanie.sk/lacne-ubytovanie
http://www.lacneubytovanie.sk/ubytovanie/tatry#...
http://www.chaty-chalupy.sk/chaty/chaty-vysoke-...
http://www.ubytovanienaslovensku.eu/vysoke-tatry
http://www.booking.com/searchresults.cs.html?sr...
a ine
Kokos to vazne tu budete rozoberat chiby to vas nenapadlo ze moja rec materinska neni slovencina alebo ked vi sa ucite po anglicky a nieco napisete a zle vismeju vas tak ako sa budete citit mislela som si ze modry konik je preto aby sme si pomahali a nezalezi ci mam alebo nemam chiby dakujem :'( :'( :'( :'( :'( ☹
tiez mozes skusit na zlavovych portaloch
Madarska
@pupavka123 To nie je gramatika, mimochodom, je to pravopis. Uz som si ta vsimla tu, na MK si hlavny pravopisny nazi 😀
Este som nedala nikde komentar mozno raz ale ospravdlnujem sa vsetkim ze pisem zle sorry
Mila gumika007, z toho si nerob nic, ako priznam sa trosku tazko sa mi citali tvoje hrubky (tiez som madarka), ale 99% zienok tu pochopi co "chcel basnik povedat"....no, ale k veci: rozhodne skus zlavove portaly. Ja som tak natrafila na zlavomate za 29 Eur do Tatier pre 2 osoby na cely vikend. A 29 Eur bola komplet cena. Akurat bez stravy: zlavomat.sk, setriza3.sk, zlavadna.sk, jozko.sk
a tam si rozkliknes ci zahranicia, alebo SK alebo kde a ci pre dvojice, alebo rodiny, alebo poznavacie zajazdy abo co....prajem prijemnu dovcu 😀
Ja hľadám skoro vždy cez booking.com ,zadáš si miesto A vyhodí ti rôzne ubytka, skús.
@lubkavargova1 dakujem velmi pekne
@gumika007 jestli tu od malička žiješ, tak je potom neznalost pravopisu v takové míře smutná. Já jsem se slovenčinu nikdy ve škole neučila, maturovala jsem z češtiny. Ale žiju tady /26 let/ a neumím si představit, že bych tohle vyplodila. Žiješ tady, né v Maďarsku, tak alespoň elementární znalost pravopisu by byla vhodná. Jak to potom řešíš v zaměstnání? na úřadech /občas třeba něco vyplnit/ ?
@mateson vies to je tak, ze nie kazdemu ide pravopis. Uznavam tento uvodny prispevok keby cital Stur alebo iny nas narodovec tak sa obracia v hrobe jak ringlispir. Predpokladam, ze zakladatelka temy asi zije v takej oblasti kde sa malo rozprava slovencinou aj ked je vsade uradna rec. Pokial je jej materinska rec madarcina a nebodaj aj do madarskej skoly chodila, tak sa nedivim vobec. Tam je slovencina mizive percento. Ale treba uznat, ze sa aspon snazi a uz sa opravila, aspon v nadpise. Bohuzial ja som zazila uz aj taku situaciu ze mlada 17 rocna zaba sa nevedela spytat po slovensky kedy jej ide autobus domov.. smutne. Ale neriesime tu jazykove okienko, ale pomahame zistit kde za najlacnejsi peniaz vycestovat...a to by aj mna zaujimalo 😀
@lubkavargova1 presne ste to uhadli aj skolu ale aj prostredie aspon niekto to chape
A toto neznasam, furt sa budu vyhovarat madari na povod, ale ak ziju na slovensku, chodia na slovenske skoly, pracuju tu, su slovaci a ten pravopis a rozpravanie maju vediet, ci sa doma rozpravaju po madarsky alebo nie
@mateson Ake komplexy? Prepac, ale opravovat pravopis na MK kde polovica zien pise asi z Lunika 9, a dalsie velke percento riesi ako si predlzit matersku (aj ked je dieta zdrave), alebo ci ma narok na taku a taku socialnu podporu, je tak trosku blbe. Ale chapem, ze niekomu to pomoze nachovat si vlastne ego, ze aka som mudra, opravujem pravopis na MK 😀
Hrdy slovak riesi gramatiku a milujuci pomaha
@gumika007 mimo temu, ale nedalo mi - ovladas jeden jazyk (tipujem madarsky), ale dohovoris sa dvoma - to je trocha rozdiel. slovensky jazyk neovladas. a hej, ked sa ucim v podstate cudzi jazyk, hlavne krajiny v ktorej zijem, tak sa ho ucim tak, aby som ho vedela aj v pisomnej forme a to v takej, aby som sa nemusela hanbit. ano, kazdy sa pomyli, ale teda tolko hrubok v jednom texte som skutocne este nevidela. teda videla - od slovakov zijucich v zahranici (ale oni si zamienaju aj ine pismena - napr. S za Z, ei miesto aj a pod). su to ludia ktori doma sice slovencinu pouzivaju, ale len ustne. nie v pisomnou styku, nakolko ju nepotrebuju. ale neviem, si predstavit, ze by som pouzila v nemcine takuto zlu gramatiku v pisomnom styku s nejakym uradom - ci danovym, obecnym alebo tebars len pri obycajnej ospravedlnenke do skoly. 😕
my doma hľadáme vždy cez www.ubytovanienaslovensku.eu . V parametroch na ľavej strane si zadáš čo hľadáš, pre koľko osôb, cena. Ja som s týmto portálom spokojná.
A ešte www.relaxos.sk - sú tam dobré ceny.

Výlet, 3rocnym, synom, ubytovanie
Keby si tam nemala napísane: hory, tak verím, ze máš pokazenú klávesnicu "y"
Ale aj tak netromfnes vizivne od inej baby na dnešnom fóre
Uzite si výlet ;)))