Výlety s deťmi
Prosím vás chodil ste niekde s deťmi keď mali vyše 2 rokov?
@pribinak a kam ste chodili? Aj niekde na dlhšie?
Všade sme chodili... dvojročák je super parťák na výlety.
@veronika19895 aj na dlhšie, prespal v nosiči alebo v kočíku. Normálne sme chodili na výlety.
Netreba sa báť, treba skúšať. Najskôr v okoli a potom aj ďalej
Zoo, parky, vodopády, rieky, ….tak aby to bolo zaujímavé pre dieťa
@veronika19895 chodíme odkedy sedí v kočíku, využívali sme okrem klasického kočíka aj terénny kočík a samozrejme nosič. Najprv blízke okolie a potom aj ďalej, aj na celý deň, aj predĺžené víkendy a podobne. Všetko sa dá aj s malým dieťaťom.
Chodili sme ovela skor na rozne tury, predlzene vikendy, aj k moru.
Jasne, pre pana jana, ved dvojrocak je uz "velky". Normalne zdrave dvojrocne dieta je normalnu stravu, vela dvojrocakov je uz bez plienok, rezim tak najviac jeden spanok cez den (dost ich je v tom veku, co uz vobec cez den nespavaju) a v tom veku uz deti rozumeju co od nich chces alebo nechces. Tak kde je problem. Ma sme cestovali a cestujeme s detmi prakticky od pocatia.
@yanni my chodíme do deťmi to mám dvojročnú teda už pomaly dva a pol a rok aj 4 mesiace. Tak párkrát sme boli na pár hodín z domu preč. Keď niekam ideme tak iba k rodičom . Minulý rok sme boli v Štúrove a inak nikde. Žiadne hory nič. :(
@veronika19895 preto som chcela vedieť či je to normálne nikde nechodiť na viac nocí
@veronika19895 minuleho roku som mala deti v lete vo veku 2,5 a rok a par mesiacov a boli sme casto na vyletoch. Na noc sme mali premieru rovno v Madarsku. Nebol s tym problem
@veronika19895 Ak vam to vyhovuje, ze nikde nechodite, tak je to v poriadku. Ak nevyhovuje, tak sa treba vybrat na prvy vylet.
@dskjhfdlkdjhl ja by som aj išla ale partnerovi sa očividne nikde nechce
@veronika19895 ved mozes ist s detmi aj sama, alebo vybav a postav ho pred hotovu vec.
@veronika19895 tak choď bez neho.
@veronika19895 mladsi mel 1,5 roku kdyz sme stanovali, v 8mesicich uz na horach. Normalne sme vsude chodili, co se nam libilo.
@majusqwa tak s dvoma detmi pod tri roky to musi byt dost narocne aj doma😂
@veronika19895 Ja som si synom chodila odmalicka, aj na viac noci, ale napriklad k rodine, kde som vedela, ze mi ho trochu povaruju, kym sa vykakam a tak😊 na bezne celodenne vylety uplne v pohode. Neviem, ako mas vycvicene deti, a mam len jedno, tak ti neviem poradit k veci, ci je vyletovanie u vas mozne aj bez partnera. Ale teda vseobecne sa vyletovat da, my sme teraz so skoro dvojrocnym synom uz necely mesiac na vylete sami.
@veronika19895 tvoj partner zrejme nebude žiaden akčný muž. Budeš musieť to vziať do svojich rúk. Vymysli, navrhni, naplánuj. A ak ani tak, tak predpokladám ze máš súrodenecky kočík, a môžeš ísť aj sama.
Nemusia to byť hory, stačí vziať deku, a ísť niekam k rybniku na piknik. Deti vôbec nepotrebujú lukratívne miesta, aby mali zážitok. Stačí vypadnúť z domu a striedať miesta. Ihrisko, lúka, les, nejaké zoo, kúpalisko, ....
Nedeptaj sa tým ze budeš čakať doma, kedy vás priateľ vytiahne von 🙏
@majlo1234 čosi, aj s tromi to dáš v pohode... nejdeš autom, ale autobusom - cesta trvá trikrát toľko a máš zážitok ty aj cestujúci 😃 (aspoň u nás ide autobus desaťminútovú trasu z bodu A do bodu B 40 minút a máme vyhliadkovú jazdu pomaly cez celý okres). potom ich upraceš na ihrisko/k jazeru/do lesa/niekam, lebo ihrisko v druhej dedine je omnoho lepšie, aj keď je rovnaké ako to u vás. po ceste zastávka - ihrisko ešte nájdeš jednotu, kúpiš nanuky a potom už len počúvaš, aký je to najlepší výlet v ich živote 😃 mám to overené asi tak tisíckrát. deťom občas stačia fakt úplne obyčajné veci. hlavne nezabudni tie nanuky alebo zmrzlinu 😃
zdá sa, že tvoj problém nie sú deti, ale muž
jaska v 2 rokoch hocikam, ak sme vedeli ze je dobry teren tak sme brali sportovy behaci kocik, ked turistika tak turisticky deuter kids nosic....
aj do okolia, aj autom aj vlakom
v 2 rokoch obehana cela BA (myslim ihriska, jazera, parky) pocas tyzdna vzdy na 3-4 hod, vikendy celodenne vylety v ramci zaujmu
@veronika19895 aj do dvoch rokov, stale. Zblaznila by som sa doma a to mame dom, mega velku zahradu. Ale chceme zazivat aj ine veci.

@veronika19895 samozrejme, kočík, nosič alebo odrazadlo a isli sme