Yetiland - Valčianska dolina
Ahojte ....v nedelu sa chystáme do yetilandu....čítala som dosť zlých recenzii na občerstvenie a dlhé čakacky a tak .......ako ste boli teraz cez prázdniny? Ako to fam je ...chceme ísť hneď z rána, otvarajú o 10, býva uz hneď z rána veľa ludi ci ? Ak si donesieme svoje občerstvenie kde ho mozeme zjesť? 🙂 teda hlavne pre deti by som niečo chcela zobrať lebo su nejedaci......mozem ísť k autu a potom sa zas vrátiť do arealu? 🙂 a wcka ako ? ďakujem. 🙂
My sme tam boli už tri roky po sebe. Tento rok sa mi zdalo asi najplšie, ale prišli sme tiež o 10 a do takej 13:00 pohoda, potom sa to tam začalo plniť. Občerstvenie je tam áno drahé, ale není vôbec problém si zobrať svoje do ruksakov nikto to tam nezakazuje. Sú tam rozmiestnené tuli vaky, aj lavičky len samozrjeme sme si museli chytiť miesto. Keď už poobede sme odišli a vrátili sa - áno môžete máte pásku na ruke- tak už bolo plno ale sú tam tie zelené koberčeky na zemi tak sme si kľudne aj tam sadli 😃 zmrzlina je tam za takú normálnu cenu ešte. A wc sa chodí do tej reštiky čo je hneď vedľa, je slušné keďže je to v rámci hotela. Za mňa v pohode deti
Čaká sa pred vstupom ale nie je to nič tragické, 5min max. Čo sa týka občerstvenia, prekvapila ma trošku cena v bufete za 0.7l neperlivú Rajecku (vyše 3€), čo sa týka reštaurácie, milá obsluha, priemerné ceny, na jedlo sme nečakali dlho (jedli sme okolo pol 12). Môžeš si tam vziať aj svoje jedlo, nik to nerieši, nemusíš ísť nakŕmiť deti do auta. Ak pôjdete aj do vodnej časti, je tam fest ľadová voda, čo som teda nečakala ale deťom to nevadilo. Ľudí tam býva veľa ale je to veľký areál, stratí sa to 🙂. WC boli čisté, sú v reštaurácii.
Čaká sa pred vstupom ale nie je to nič tragické, 5min max. Čo sa týka občerstvenia, prekvapila ma trošku cena v bufete za 0.7l neperlivú Rajecku (vyše 3€), čo sa týka reštaurácie, milá obsluha, priemerné ceny, na jedlo sme nečakali dlho (jedli sme okolo pol 12). Môžeš si tam vziať aj svoje jedlo, nik to nerieši, nemusíš ísť nakŕmiť deti do auta. Ak pôjdete aj do vodnej časti, je tam fest ľadová voda, čo som teda nečakala ale deťom to nevadilo. Ľudí tam býva veľa ale je to veľký areál, stratí sa to 🙂. WC boli čisté, sú v reštaurácii.
@denkabemommy chceme ísť hneď keď otvoria. 🙂 je aj na začiatku hneď veľa ludi alebo postupne chodia ? 🙂
My sme tam boli už tri roky po sebe. Tento rok sa mi zdalo asi najplšie, ale prišli sme tiež o 10 a do takej 13:00 pohoda, potom sa to tam začalo plniť. Občerstvenie je tam áno drahé, ale není vôbec problém si zobrať svoje do ruksakov nikto to tam nezakazuje. Sú tam rozmiestnené tuli vaky, aj lavičky len samozrjeme sme si museli chytiť miesto. Keď už poobede sme odišli a vrátili sa - áno môžete máte pásku na ruke- tak už bolo plno ale sú tam tie zelené koberčeky na zemi tak sme si kľudne aj tam sadli 😃 zmrzlina je tam za takú normálnu cenu ešte. A wc sa chodí do tej reštiky čo je hneď vedľa, je slušné keďže je to v rámci hotela. Za mňa v pohode deti
@1mina tiez chceme ísť hneď ako otvoria dúfam že nebude uz veľa ludi. 🙂 a môžu na tie atrakcie ísť aj rldicia ? 😅
@denkabemommy chceme ísť hneď keď otvoria. 🙂 je aj na začiatku hneď veľa ludi alebo postupne chodia ? 🙂
@anonym_autor my sme tam šli hneď na začiatku, zdržali sme sa do 13:00.
My sme boli tento týždeň v stredu a vo štvrtok. V stredu bolo veľmi teplo a pekne. Veľa detí, aj keď sme tam strávili niekoľko hodín, neužili si to tak ako vo štvrtok, keď bolo pod mrakom a takmer prázdno. Čo sa týka jedla, za nás celkom ok, ale draho. My sme jedlo dostali načas, ale vedľa pri stole čakali na jedlo 40 minút a potom sa zdvihli a odišli. Muž objednal ešte ako zákusok dve buchty s makom, ale za polotovar a dve malé buchty pýtať 9 eur je dosť. Vo štvrtok sme sa boli najesť v Turčianskom dvore (majú vonkajší aj vnútorný kútik), nájdete na Google maps a v tej dedine majú aj super zmrzlinu.
A boli sme tam obe dni asi 5 hodín. Vo štvrtok od desiatej a pohoda, neskôr už pribúdali ľudia, ale dalo sa kde sadnúť a bolo fakt príjemne. WC je v reštaurácii, hocikedy sme išli aj do auta, máte pásky, akurát syn sú hneď po prvom vstupe roztrhol náramok, ale dali nám druhý.

no my sme tam boli minuly rok a v podstate sme jedli mimo arealu, neboli sme tam tak dlho, takze ohladom jedla neporadim, ale co sa cakania tyka, tak neviem konkretne ake cakacky mas na mysli, my sme necakali vobec dlho nikde. a vstup 10€ na dieta, rodicia zdarma - to nas fakt ze milo prekvapilo, to je podla mna uplne super 🙂