Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?
zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom
Zrejme tam budeme už o 6:00 ráno, pochybujem, že nás tak skoro ubytujú, tak dúfam, že aspoň na pláži budeme môcť počkať, vo voucheri máme s výkričníkom uvedené že ubytovanie až po 16:00 a k tomu uvedené, že nemáme naliehať na recepciu🙂 ideme cez globtour....
@nika2605 Lidl je v Zadare, my sme chodili nakupovat tam, aj sipky su po meste, takze nebol problem najst...my sme dosli tiez skoro, sli sme na nakup do Lidlu, dali sme si v Zadare kafco a kolacik pre decka, potom do Zatonu sme dosli okolo obeda a apartman bol hotovy...treba sa pytat, sak nie naliehat, len sa slusne opytat 😉 nam bol tak skoro aj tak nanic, lebo chalani sa nevedeli dockat plaze a preliezok...neboj, cas vam tam rychlo ubehne aj keby ste mali do tej 4tej cakat...ked budete unaveni, na deke pod sosnami si na striedacku schrupnete...joooooj, hned by som sla, aj zajtra 😵 uzite si...
neviete mi povedať aké potraviny sú v mestečku Nin a či sa tam dá dostať z rezortu na bicykloch
Ahojte, viete niekto či sa dá ísť do Zaton len tak na jedno poobedie...? My sme úplne inde v chorvatsku ale chceli by sme si to tam pozriet. Pustia nas? Len po 19tej? Ci? Diky za odpoved
za celý čas, čo sme v Zatone boli nás nik nekontroloval, no mali sme na rukách náramky, že patríme do komplexu. Povedali nám, že ich musíme mať najmä keď chceme ísť mimo resort, no aj tak nás nik nekontroloval. Aj pri bazéne nikto nič, aj keď pri vchode do bazéna vždy niekto stál, nevšimla som si, že by niekedy niekoho kontrolovali a to všetci náramky na rukách nemali....
Ahojte,
pls tie ktore ste tam boli viete mi napisat blizsie k ubytovaniu v 3*? Vybavenie kuchyne, velkost apartmanu, stav matracov, vzdialenost od mora? Mame moznost ist do tohoto rezortu tak zistujem🙂. Este by ma zaujimalo ako to je so stravou. Na ranajky je siroky vyber ci tocia kazdy den to iste? Je na ranajky aj zelenina aj ovocie? Je moznost napr si tam naliat aj sojove ci ine mlieko?Robia aj cerstve pecivo, croisanty a podobne?Co sa tyka vecere, ak sa minie nieco tak dolozia to iste, ci iny druh jedla? Su k veceri podavane zadarmo aj napoje? Zmrzlina, nejake kolaciky aky druh jedal ponukaju? Vdaka za kazdu odpoved🙂
@ela13 co sa tyka 3* neviem. Ale ranajky sa opakovali a bolo malo ovocia a zeleniny. Pecivo cerstve aj croisanty no nie vela na vyber. Len kravske mlieko. Vecere super podla mna ak sa minie dorabaju aj daju ine ako kedy ako stihaju. Aj dobre kolaciky su aj napoje v cene. Zmrzka nie. Predavaju ju na kazdom kroku a je vyborna 😉
baby je tam treba niečo proti komárom zobrať?
@ela13 ahoj ela, boli sme v 3jke, dalo sa. Mali sme fajn počasie, okolo 33, takže ani klíma nám nechýbala. Boli sme štyria, ale apartmány sú rôzne, podľa toho, koľkí idete. My sme mali 29m2 a stačilo. Výbava kuchyne: hlboké, plytké taniere, šálky, poháre, hrnce, príbory, kávovar, dvojplatnička, chladnička. Chýbala jar a hubka na umytie riadu, utierka bola. Uteráky malé, veľké, menili len 2krát za pobyt. Vzdialenosť od mora rôzna: od 100m-300m, podľa toho, kde vás dajú. My sme mali izbu čistú, spalo sa dobre. Z mojej strany boli raňajky a večere fantastické, len to záleží od konkrétnych požiadaviek návštevníka. My sme boli úplne spokojní, keď ideš s deťmi, je to jednička, každý deň nejaké animácie. Odporúčam 😵

@nika2605 kanvica nie je, chladnicka ano...rano vas v pohode pustia do rezortu aj na plaz...