icon

Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?

zade
14. mar 2010

zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom

atreyu
7. júl 2015

@nika2605 kanvica nie je, chladnicka ano...rano vas v pohode pustia do rezortu aj na plaz...

nika2605
7. júl 2015

Zrejme tam budeme už o 6:00 ráno, pochybujem, že nás tak skoro ubytujú, tak dúfam, že aspoň na pláži budeme môcť počkať, vo voucheri máme s výkričníkom uvedené že ubytovanie až po 16:00 a k tomu uvedené, že nemáme naliehať na recepciu🙂 ideme cez globtour....

nika2605
7. júl 2015

@atreyu ďakujem krásne, až teraz som zbadala správu🙂

vkatka
7. júl 2015

@nika2605 treba sa ist rano opýtať ci maju volny apartmán, nam na obed dali a tiez sme mali napísané,ze o štvrtej 🙂

marcelik1
7. júl 2015

@nika2605 Ahoj aj my vyrazame v piatok o polnoci kadial idete cez madarsko ci rakusko? To vazne ze ubytovavaju az o stvrtej hodine ? teda nic moc ked ma clovek deti ☹

cumelila
7. júl 2015

@nika2605
@marcelik1 pokial bol apartman volny pred tym tak daju aj doobeda ale nakolko sa musi opustit do 10.00 tak kym ho upracu tak cca okolo 12.00 sa treba ist opytat....
Baby a krasnu dovolenku Vam prajem,užite si to naplno... 😉

atreyu
7. júl 2015

@marcelik1 teraz v sezone pochybujem ze vas ubytuju skor...ja som mala zbalenu tasku extra na plaz s vecami aby som nemusela hrabat v kufroch a sli sme rovno tam a z plaze rovno sa ubytovat 🙂

lolissima
7. júl 2015

@atreyu uz ste tam? peknu dovolenku prajem 🙂 Ako je to prosim s tymi detskymi postielkami? Drevene alebo cestovne? Aby som vedela, ci sa oplati brat alebo nie 😅 Dakujem 😉

atreyu
7. júl 2015

@lolissima my sme už doma 🙂 A čo sa týka postieľok neviem, nakoniec spala S nami mala 🙂 ale videla som že prenášajú upratovačky taký hrubý matrac Z postieľky 🙂

lolissima
7. júl 2015

@atreyu dakujem 🙂 A ako bolo? Boli ste tyzden? A mali ste tu polpenziu, alebo ste varili? A malej si brala kupovane prikrmy? My mame booknute na koniec augusta, tak som zvedeva ako bude 🙂 A cesta vam kolko trvala?

atreyu
7. júl 2015

@lolissima bolo super, určite sa tam vrátime...boli sme na 8noci...ich stravu sme nemali, ranajky sme jedli v apt a vecere 50:50 vpsme varili a chodili sa stravovať...pre malú som mala príkrmy, ktoré jedla na obed na pláži 🙂 cestra trvala cca 9h30 m

nika2605
7. júl 2015

@marcelik1 vyrážame v piatok o 20:00 a plánujeme, že tam o 6:00 budeme, ideme cez Maďarsko, mám 1 a 3 ročných chalanov, ktorý sa mi ráno o 6:00 budia a neradi v aute cestujú, tak preto ideme tak skoro....🙂

marcelik1
7. júl 2015

@nika2605 Ja dam dcerku ale o siestej nech si pospi hodinu a ona vydrzi do polnoci nespat nakolko nespava poobede od 1,5 roka tak dufam ze sa mi to podari ju uspat o tej siestej 🙂 inak neviem 🙂

nika2605
8. júl 2015

@atreyu prosím ťa a lidl je tam niekde nablízku?

marcelik1
8. júl 2015

@nika2605 To neviem ale ze v Zadare je vsetko tak ako u nas 🙂

jankapo
8. júl 2015

@nika2605 Lidl je v Zadare, my sme chodili nakupovat tam, aj sipky su po meste, takze nebol problem najst...my sme dosli tiez skoro, sli sme na nakup do Lidlu, dali sme si v Zadare kafco a kolacik pre decka, potom do Zatonu sme dosli okolo obeda a apartman bol hotovy...treba sa pytat, sak nie naliehat, len sa slusne opytat 😉 nam bol tak skoro aj tak nanic, lebo chalani sa nevedeli dockat plaze a preliezok...neboj, cas vam tam rychlo ubehne aj keby ste mali do tej 4tej cakat...ked budete unaveni, na deke pod sosnami si na striedacku schrupnete...joooooj, hned by som sla, aj zajtra 😵 uzite si...

atreyu
9. júl 2015

@nika2605 lidl neviem ale hned na zaciatku je jeden vacsi obchod olive alebo tak nejako sa vola a my sme boli tam na nakup

matasu
9. júl 2015

neviete mi povedať aké potraviny sú v mestečku Nin a či sa tam dá dostať z rezortu na bicykloch

nika2605
9. júl 2015

@jankapo Ďakujem za info, si zlatá, ešte jednu otázku by som mala, na stránke majú uvedené kávovar, mám si zobrať filtre?

vkatka
9. júl 2015

@matasu potraviny su aj v rezorte a dosť veľké, my sme nakupovali tam

matasu
9. júl 2015

@vkatka ďakujem pekne za informáciu, len som chcela vedieť či sú potom najbližšie potraviny mimo campu v Nin a aké sú

vkatka
9. júl 2015

@matasu tak to neviem 🙂

matasu
9. júl 2015

@vkatka škoda dakujem aj tak

jankapo
9. júl 2015

@nika2605 ano, myslim ze tam bol ten kavovar na filtre 🙂

janahri
10. júl 2015

Ahojte, viete niekto či sa dá ísť do Zaton len tak na jedno poobedie...? My sme úplne inde v chorvatsku ale chceli by sme si to tam pozriet. Pustia nas? Len po 19tej? Ci? Diky za odpoved

mvasickova
12. júl 2015

za celý čas, čo sme v Zatone boli nás nik nekontroloval, no mali sme na rukách náramky, že patríme do komplexu. Povedali nám, že ich musíme mať najmä keď chceme ísť mimo resort, no aj tak nás nik nekontroloval. Aj pri bazéne nikto nič, aj keď pri vchode do bazéna vždy niekto stál, nevšimla som si, že by niekedy niekoho kontrolovali a to všetci náramky na rukách nemali....

ela13
14. júl 2015

Ahojte,
pls tie ktore ste tam boli viete mi napisat blizsie k ubytovaniu v 3*? Vybavenie kuchyne, velkost apartmanu, stav matracov, vzdialenost od mora? Mame moznost ist do tohoto rezortu tak zistujem🙂. Este by ma zaujimalo ako to je so stravou. Na ranajky je siroky vyber ci tocia kazdy den to iste? Je na ranajky aj zelenina aj ovocie? Je moznost napr si tam naliat aj sojove ci ine mlieko?Robia aj cerstve pecivo, croisanty a podobne?Co sa tyka vecere, ak sa minie nieco tak dolozia to iste, ci iny druh jedla? Su k veceri podavane zadarmo aj napoje? Zmrzlina, nejake kolaciky aky druh jedal ponukaju? Vdaka za kazdu odpoved🙂

liv1
14. júl 2015

@ela13 co sa tyka 3* neviem. Ale ranajky sa opakovali a bolo malo ovocia a zeleniny. Pecivo cerstve aj croisanty no nie vela na vyber. Len kravske mlieko. Vecere super podla mna ak sa minie dorabaju aj daju ine ako kedy ako stihaju. Aj dobre kolaciky su aj napoje v cene. Zmrzka nie. Predavaju ju na kazdom kroku a je vyborna 😉

iveta05
15. júl 2015

baby je tam treba niečo proti komárom zobrať?

mvasickova
15. júl 2015

@ela13 ahoj ela, boli sme v 3jke, dalo sa. Mali sme fajn počasie, okolo 33, takže ani klíma nám nechýbala. Boli sme štyria, ale apartmány sú rôzne, podľa toho, koľkí idete. My sme mali 29m2 a stačilo. Výbava kuchyne: hlboké, plytké taniere, šálky, poháre, hrnce, príbory, kávovar, dvojplatnička, chladnička. Chýbala jar a hubka na umytie riadu, utierka bola. Uteráky malé, veľké, menili len 2krát za pobyt. Vzdialenosť od mora rôzna: od 100m-300m, podľa toho, kde vás dajú. My sme mali izbu čistú, spalo sa dobre. Z mojej strany boli raňajky a večere fantastické, len to záleží od konkrétnych požiadaviek návštevníka. My sme boli úplne spokojní, keď ideš s deťmi, je to jednička, každý deň nejaké animácie. Odporúčam 😵