Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?
zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom
@lalinka323 my sme sli cez cest
ovku bez stravy. Je tam kopec mpznosti stravovania a da sa aj na mieste doplatit.
@vkatka na konci septembraa je tam tusim volny tyzden na apartman ci to je uz neskoro?kolko to vynde so stravou a bez stravy na tyzden vlastne dvaja dospelny a dve male deti,,,neviem sa v tom vysomarit akosi :/
@lalinka323 koniec sept.by som ja neriesila. Boli sme dva roky a cela dovolenka bola nanic. Prsalo nam 5 dni a bola zima. Najlepsie je ist do cestovky. Vyssvetlia ti co a aki
@mravvcek dakujem za radu,,,ked neviem ja vobec asi skusim cestovku nech nam poradi,,,lebo nechcem ist autom dlho koli detom a zase paci sa mi ked je to take na kope vsetko,,,neviem,,pre deti hlavne ze mozem potzerat na dieta z terasky ako sa hra taky volnejsi vybeh
@lalinka323 mi chodíme cez cestovku globt....A v septembri sme este neboli, takto neviem povedať ci tam je teplo, ale asi ajja hej....pozerám ze tam maju dva termíny voľne na september a to je okolo 400 eur bez stravy....strava sa da doplatiť zvlast aj tam
@vkatka a do tych studii sa neda dat pristelka?to ako vyzera?
@vkatka a kde to pozeras prosim ta?
@lalinka323 na stranke globtour
@lalinka323 do toho studia ideme tento rok po prvy krat, chodili sme vzdy do apartmány, tak neviem ako to vyzera....len sme sa neskoro rozhodli a uz bolo vsetko plné....ano je tam jedna pristelka,lebo ideme s 5 ročnou dcérou
@vkatka jaaaj idem kuk dakujem
@vkatka a da s anapriklad uplne osobitne ubytko sukromne vybavit a tam v tom resorte potom byt ci to ie?lebo sa mi paci ta plaz aj pre deti ze to je take mile
@lalinka323 my sme tam boli pred dvoma rokmi v druhej polovici septembra a bolo super, pocasie nam vyslo uplne perfektne, prsalo akurat ten den ked sme odchadzali 🙂 ale to uz musis mat aj stastie.... tento rok ideme tiez ale do apartmanu kusok od rezortu... na plaz budeme chodit aj do rezortu (a chcem preskumat aj okolite plaze) + na vecerny program a do restauracii tam budeme chodit... a vyjde to o vyse 300 euro menej....
@lalinka323 hej da sa, len sa tam plati potom nejaky vstup cez den a vecer uz nie,ked chcete ist do rezortu
@lalinka323 a ozaj, vraj ked ides autom do rezortu plati sa tusim 150 kuna, a ked pesi prides tak 30 (?) ale da sa vraj prejst aj popri plazi, vecer po 18tej je vstup zadarmo.... a pre externych nie je mozne vyuzivat bazeny ale to neviem ako kontroluju.... a zase ked idem k moru idem k moru a nie k bazenu... 🙂
@jeanka a ako idete cez cestovku ci na vlastne,,,a autom?
@lalinka323 autom a apartman (v hoteli) som objednavala cez booking.com, ranajky mame v hoteli, inak budeme jest v restauraciach prip. nakupime tam...
@jeanka do akeho hotela idete? tiez rozmyslame poriesit to takto
@palesandra Aparthotel Zaton, ale mam to len zarezervovane tak uvidime ci sa neuvolni nieco este blizsie tesne pred terminom... 🙂
@cumelila a mali ste aj stravu? Tie studia su tiez asi obsadene ze nejak sa v tom stracam...budem dufat ze vystreli daky lastm.
@lalinka323 ano aj stravu a skusala si kuk aj cez ich oficialnu stranku ci nemaju nieco volne?
@jeanka neda sa prejst popri plazi, kontroluju to tam. neviem, kolko to stoji, ale pozri si mobilne domceky co su na campingu, mozno je este nejaky volny. alebo stan? tie tam tiez prenajimaju. my sme u nich na campingu s karavanom a detom sa paci aj ked nie je ihrisko pred nami
@lalinka323 http://www.zaton.hr/en/mobilehomes tu su mobilne domceky. este sa daju rezervovat
@andreaka11 v nasom termine tam nemali nic co by ma zaujalo 🙂 a ked kontroluju tak zaplatime... pre pesich je to tusim 30 kuna, to prezijeme kedze usetrime 300 Euro tym ze budeme byvat o 200m dalej 🙂 a aj tak tam neplanujeme ist kazdy den... v okoli su aj dalsie pekne plaze, ktore chcem(e) preskumat 😉
@jeanka my sme chodili na plaz do NIn. v zatone mas take 2 metre vo vode kamene a potom je uz piesok. ale v nin je iba piesok a obcas nejaka tehla
@andreaka11 ano, mam to vsetko nastudovane... aj tam sa chytame 🙂 aj petrcane pojdeme pozriet, mali by sme tam mat volny vstup do jedneho rezortu (rovnaky majitel hotela)
@jeanka co je petrcane?
@andreaka11 dedina kúsok odtiaľ 😉
@jeanka ja som si to pozerala cez google mapy a tam blizko zatonu je este nejaky resort na K nepamatam si nazov aj tam by sa salo...no ja som z tpho taka dopletena ze neviem ci si nedam zasklit radsej balkon a pojdem na maru :D

@lalinka323 zaton je uz obsadený na jul aj august apartmány pre štyri osoby...nejake termíny su voľne pre štúdia ( 2 osoby plus 1 dieťa)