icon

Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?

zade
14. mar 2010

zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom

bombulka
6. júl 2017

@cumelila tak to ešte manžel decentne popísal. Bol to otras a neodporúčam to nikomu. Tzv. klimatizácia o ktorej píšu vyzerala asi tak že po stranách boli namontované miniventilatory ktoré akurát trochu vírili vzduch,vsetci sme po piatich minutach boli zlepeni,bolo tam dusno a horúco. Ale ok,to by som prežila ak by ta ponorka aj za niečo stála. Tento krásny výlet vyzerá asi tak že človek 30 minút natlaceny v tom sparne pozerá do mutnej vody v ktorej nič a to myslím doslova nič nevidno. Na reklame je nakreslený spongebob a počas plavby sa zájde k miestu kde su na dne o lano pripevnené obrázky spongeboba, patrika atď. plus nejaký kus člna sme tam zazreli a to je akože super dobrodružstvo. Inak len mutna voda. Za 12 € na osobu ešte k tomu. Rozpisala som sa lebo to mám čerstvé a "dojal" ma tento krásny výlet,tak ak by náhodou niekoho napadlo nan ísť nech si nechá zájsť chuť a radšej niečo kúpi deťom, lebo toto je bohapuste okradanie a zarabanie na ničom. Nehovoriac o tom ake boli deti zarazene a sklamane, nevideli absolútne nič a nevedeli sa dockat kedy to skončí. A to už je čo povedať 😠

baklik
7. júl 2017

@bombulka nechapem, lebo toto bezne ponukaju vsetky HR rezorty a teda nikdy nie je nic vidiet... treba sa ist pozriet vecer, ked sa zotmie do tej ponorky, ak vas pustia - my sme tak boli na Krku a to bolo krasne vidiet vsetko mozne, cez den nevidno nic.... ci v tom zatone nie je co robit? lebo v Crikvenici aj na Baske ponukalo tento uzasny vylet viacero poskytovatelov, takze ani jeden nebol prepchaty. ale stacilo mi raz, nic vidiet nebolo,akurat sme sa previezli na ostrov a nastastie ta lod mala palubu aj hore a v podpalubi boli okna na pozorovanie... takze sa to dalo...

zuz02
7. júl 2017

@luciac no pozerala som tu restauraciu, kde varia, ak si objednas stravu, tam sa da aj ist a objednat si aj ked si vopred stravu nezajednas. To stoji 80kn ranajky, 100kn obed a 120kn vecera. Ceny v bufete su 20kn hranolky, 22 kn hotdog, hamburger cca 25-30kn. Salaty tiez tak nejak podobne. Ale je to bufet, ziadne extra jedenie necakaj. Kava je tu za 10kn, pivo velke capovane 26kn. Restiky podla toho co si objednas. Pizza cca 60kn, cestoviny tiez tak podobne. Aspon tu v rezorte. Mimo je to aj menej.

luciac
8. júl 2017

@zuz02 jej ďakujem si super naozaj..a by si varite?tam si kupujete potraviny?ci z domu?

zuz02
8. júl 2017

@luciac my tak kombinovane. Varime jednoducho, aj kupime, podla nalady. Z domu som si skoro nic nedoniesla. My sme 5 a boli sme dost nabaleni. Potraviny si preto kupujeme tu. Doniesli sme si aj gril a maso sa tu da kupit uz pripravene rovno na gril.

bambulka31
8. júl 2017

Ahojte! Aj my sme prave v Zatone, nie priamo v rezorte ale na private. Na Booking.com. bolo napisane ze je to so vstupom na bazeny v rezorte, co ale nie je pravda. Do tych bazenov pustaju len tych co su ubytovani v rezorte 😒
Na tu pieskovu plaz sa da dostat z nasho ubytka priamo cez more.
Mate nejake informacie ci a ako by sa dalo predsa len ist na tie bazeny?
Keby som to bola vedela bola by som rezervovala ubytovanie v Zaton Holiday Resort 😖
Inak su tu plaze super pre mensie deti, zaplavat sa tu ale neda.

luciac
8. júl 2017

@zuz02 a kupujete v nejakom supermarkete?ceny su ako u nas?
@bambulka31 aha takze chodite cez more a neplatite vstupne?v akom ste ubytovani?preto sa pytam lebo jednp ubytko mame v rezorte a druhe mimo a stale sa rozhodujeme do ktoreho ist 🙂 mame este 2 týždne na rozhodnutiee. no a to niekto strazi???ten vstup k bazenom?na ubytku nemate bazen?

reuska1
8. júl 2017

@bambulka31 ahoj. Chcem sa ta spytat... na tu plaz v Zatone sa plati? My sme teraz v Privlake, hned vedla. Dnes sme tu len druhy den, rozhliadame sa, hladame kde je lepsie a dostali sme sa na Zatonsku plaz tak zo zadu, z inej plaze, nie cez hlavny vchod. Az po case sme si vsimli, ze vacsina ludi ma naramky. Cela plaz je spoplatnena, ci len ten rezort? A napr. tie nafukovacie smykacky v mori...?

zuz02
9. júl 2017

@luciac pred vstupom do bazenov sedi vzdy chlapik, ktory to tam kontroluje. A ceny su plus-minus podobne nasim.

zuz02
9. júl 2017

@reuska1 naramky treba iba do bazenov. Na plazi nikto nic nekontroluje.

baklik
9. júl 2017

@zuz02 cize vstup na plaz nie je potrebne platit?

luciac
9. júl 2017

@zuz02 takze sa neoplati doniesť zo SR? a nie je to preplnene?plaz?bazeny?je aj plavecky bazen?vy ste v apartmanoch?my mame v tych mobilnych domoch to je kus dalej ze?

bambulka31
9. júl 2017

@reuska1 my sme ubytovani v zaton Holiday Hause, chodime na plaz cez more , ruksak na chrbat, deti na nafukovacke, je to asi 5 min. Nikto to nekontroluje. Ihriska su tam pekne, aj plaz. Na tie nafukovacie smykacky sa plati, na pol hodinu 50 Kn, na hodinu 60 Kn.
Na bazeny kontroluju, vzdy tam niekto sedi. Aj som sa pytala ci sa moze vstup doplatit ale neda.
Inak vstup cez hlavnu branu stoji 30 Kn na osobu na 2 hodiny.

bambulka31
9. júl 2017

@luciac Ta zatonska plaz je naozaj super pre mensie deti. Ak mate ubytko s bazenom tak je to ok byt mimo. Ak su ti atrakcie, bazeny, smykacky, animacia a detsky klub dolezite, tak je lepsie ubytovat sa priamo v komplexe.
Ja by som sa uz druhy krat ubytovala priamo v rezorte v tych mobilnych domoch.

meli33
9. júl 2017

@dadiekuk ahoj.nevieš nahodou koľko je vstupne pre dops. a deti do rezortu na jedeň ak nebývaš v rezorte.ďakujem

dadiekuk
9. júl 2017

@meli33 ahoj vobec neviem :/

bambulka31
9. júl 2017

@meli33 toto su aktualne ceny na 2017

luciac
9. júl 2017

@bambulka31 super, a nie je tam vstup po 19 hod. zdarma? a to si si pisala s niekym z recepcie?? a tie mobilne domy su dost daleko od plaze? dakujem

baklik
9. júl 2017

@luciac mobilne domy by mali byt cca 800 m od plaze

luciac
9. júl 2017

@baklik tak to poriadne daleko ☹

reuska1
9. júl 2017

@bambulka31 dakujem za reakciu. Dnes sme tam boli zas, deti chceli ist na tie nafukovacky, ale zbytocne sme platili, 3,5 a 6 rocna to bezvladali, bala som sa, ze mi tam popadaju do vody... a tam je uz hlboka. Takze cez hlavny vchod sa plati? Len za vstup, ci je v tom este nieco? My chodime zo zadu, zatial nikto nic nekontroloval, tak ok 🙂

bambulka31
10. júl 2017

@reuska Aj my chodime cez more, nie cez hlavny vstup. Tie ceny mi poslali priamo z recepcie a v cene je len vstup na plaz, vstup do obchodov, plazove aktivity-no neviem ake zatial som ziadne nevidela, okrem aerobiku na podiu 🙄
Nasa starsia dcera, 11 rocna sa tam vyjasila, zaplatili sme pol hodinu a skakala aj vyse hodiny. Videla som tam aj mensie deti ale s rukavnikami.
@luciac mobilne domy som od plaze nevidela, je to tam naozaj obrovske, ale co som pocula niektore su blizsie k moru a niektore dalej.
Myslim si ze po 19 hodine uz na plaz normalne pustaju, vcera sme tam boli Do pol 7 a cestou spät sme isli cez hlavny vchod a nikoho tam nebolo.

zuz02
10. júl 2017

@baklik dievcata uz pisali. Cez hlavny vchod sa plati, ale ak prides z dediny cez more, tak uz vnutri na plazi nikto nic nekontroluje.

baklik
10. júl 2017

@bambulka31
@zuz02 to sa akoze brodite morom,ak tomu rozumiem spravne?

zuz02
10. júl 2017

@baklik my sme v rezorte, takze nie. Ale boli sme aj v dedine a tam je mozne sa dostat do arealu z miestnej plaze. Nie je tam vysoka voda. Je to akoby koniec zatoky a tadial sa da prejst.

luciac
10. júl 2017

@zuz02takze sa neoplati doniesť zo SR? a nie je to preplnene?plaz?bazeny?je aj plavecky bazen?vy ste v apartmanoch?my mame v tych mobilnych domoch to je kus dalej ze?
a ked sa dostane cez more na plaz tak pustia aj do arealu na ihriska pre deti?

zuz02
10. júl 2017

@luciac my sme v apartmanoch. Stravu sme si velmi nenosili, len par zakladnych veci. My sme mali aj tak dost batoziny. A ceny su tu podobne, obchod v rezorte je drahsi, ale my sme zatial vacsi nakup robili v potravinach mimo rezortu. Ihriska pre deti su tu medzi apartmanmi, preto ani netusim, ci su tu aj ine. Plaz je v pohode. Miesto pod stromami sa da najst hocikedy. Bazeny su doobeda celkom ok, horsie to je potom, do tej cca.16hod. Muz si bol zaplavat v jednom mensom bazene, ale stacil mu. Ale plavat chodi aj tak najcastejsie do mora. Zato masaznych bazenov je tu dost.

baklik
11. júl 2017

@zuz02 a kolko musis ist v tej vode, aby sa dalo zaplavat si? vraj je tam plytka voda velmi dlho...

meli33
11. júl 2017

@bambulka31 Ďakujem🙂

zuz02
11. júl 2017

@baklik cca 100 m treba prejst peso