icon

Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?

zade
14. mar 2010

zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom

baklik
11. júl 2017

@zuz02 kokso, riadne...

zuz02
11. júl 2017

@baklik hej. Len zase pre male deti a ich mamy, co nevedia plavat, je to parada ☺

adaadela
11. júl 2017

@zuz02 ahoj prosim ta my budeme ubytovany v mobilnych domcekoch od plaze to je daleko? a ked sme ubytovany v domceku tak vstup do bazenov je zdarma. ?

luciac
11. júl 2017

@adaadela a kedy idete aj my budeme tam ak pojdeme so znamymi ak nie tak v hoteli nedaleko

zuz02
12. júl 2017

@adaadela ja neviem, ci vstup je zdarma. Ale zrejme hej. My sme na recepcii dostali naramky bledomodrej farby. Ale vidim tu aj zelene, tak predpokladam, ze to maju ludia z mob.domcekov. Rezort je velky, zalezi, ako daleko bude ten vas mob.domcek vzdialeny od mora. My byvame v apartmanoch a su tu aj nasi, ti maju svoj apartman kusok od mora, my uz nie. My sme na konci, tak sa naslapeme dost. Ale vsetko je vramci rezortu, ziadne auta a pod.,tak mi to nevadi.

baklik
12. júl 2017

kolegyne su momentalne v zatone, jedna ubytovana v rezorte, druha mimo rezortu a ze ich decka sa spolu hraju na bazénoch... tak neviem ako dosledne to kontroluju....

zuz02
12. júl 2017

@baklik hej. Je to tak. Sedi tam taky typek a ked sa s niekym bavi, tak si nikoho nevsima. Ale zavisi od stastia. Ked je rozbehnuty, tak poctivo kontroluje. U nas to je tak 5:1. Patkrat kontroloval, raz nie, lebo niekoho tam riesil.

jagatko
12. júl 2017

A neviete ci ked rano pridem zaplatim vstup a na obed odidem mozem sa tam poobede vratit bez toho aby som musela znovu platit vstupne? Budeme ubytovani mimo

adaadela
14. júl 2017

@luciac ideme 19.8

luciac
14. júl 2017

@adaadela ako my 🙂 teda ak pojdeme so znamymi. ak nie potom mame hotel.

danula2
18. júl 2017

ide niekto 28/8?

dvp
18. júl 2017

vstup do arealu je spoplatneny pre pesich, aj pre parkujuce auta

andreaka11
20. júl 2017

poradte co navstivit v okoli?

janka257
20. júl 2017

Baby, my sa tam chystame v druhej polke augusta. Mame to aj so stravou. Chcem sa opytat tych z vas, ktore mali aj stravu, aka bola? To je v celom rezorte len jedna restauracia ci viac? Neboli dlhe cakacky v rade na jedlo? Napoje v cene? Diky

dadiekuk
21. júl 2017

@janka257 bola jedna restika pre cely resort... cakalo sa ako kedy ale ja osobne som nejak extremne dlho necakala... jedlo bolo fajn len sa potom dost opakovalo ale vyber celkom dobry aj napoje boli ...

janka257
21. júl 2017

@dadiekuk ďakujem, prosím ťa, aj káva k ranajkam bola ano? A ešte jedna vec. Sú tam len také menšie smykacky do vody, či aj taký väčší tobogan? Staršia dcéra by niečo také uvitala...

luciac
21. júl 2017

@dadiekuk prosim ta a nevies ci je vstup do arealu po 19 hod. zdarma?

dadiekuk
21. júl 2017

@janka257 takato hracia veza tam je vodna pre deti a potom eate dalsie smykacky ake neni tam veliky tobogam... neviem ako to je so vstupom do arealu my sme boli priamo tam.

janka257
21. júl 2017

@dadiekuk Oki, ďakujem ti pekné. Ak by ma ešte niečo napadlo, môžem ta kontaktovať 🙂?

luciac
21. júl 2017

@bambulka31 ahoj uz ste asi doma..ten vstup je len na 2 hodiny?a mozu sa vyuzivat len ihriská?lebo nakoniec nejdeme asi do domcekov do rezortu ale mimo do hotela a bazenom..a vecer je uz asi vstup zdarma ze?

dadiekuk
22. júl 2017

@janka257 jasne v pohode 🙂

andreaka11
23. júl 2017

@janka257 v rezorte je viac restauracii. ale len ta jedna je na polpenziu. neviem, ci to stale je, ale deti do 5 rokov jedia zadarmo. aj drinky ako pivo a vino su vratane ceny.

meli33
23. júl 2017

Vstup do rezortu je od tohto týždňa aj po 18h spoplatnený - cena 20kn.

luciac
23. júl 2017

@meli33 to vazne???a to preco ?

baklik
23. júl 2017

@luciac lebo je hlavna sezona 😉

luciac
24. júl 2017

@baklik ved to bola aj od jula 🙂 ci nie? tak my asi nakoniec pojdeme mimo rezortu tak budeme chodit cez more 🤣🤣🤣🤣

baklik
24. júl 2017

@luciac posledne 2 julove a prve 2 augustove tyzdne je TOP sezona vsade v HR

baklik
24. júl 2017

@luciac aby to aj cez more nezahatali... 😉

luciac
24. júl 2017

@baklik tak my ideme posledne 2. ak zahatia cez more tak nepojdeme..pojdeme inde..my mame v hoteli bazen..ja len kvoli ihriskam..a ty si tam teraz?

baklik
24. júl 2017

@luciac nie, ale kolegyna sa vratila...