Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?
zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom
@noemarta jasne, aj my ideme tento rok do 3*. a nebola si tam minuly rok aj so svokrovcami a rodicmi? lebo tam bola jedna kocka z ba a tiez mala nelku 🙂
@martinamil my sme boli v 4* a bola tam mikrovlnka, aj sporak, rychlovarna konvica, ladnicka, pribory, hrnce...vsetko komplet 😉
My chodime kazdy rok 🙂 dokonca to mam aj v albume mozete kuk 🙂
Nevieme si vynachvalit ,je to tam uzasne 🙂
My sme tam boli pár rokov dozadu,presne v tomto campe, bolo tam skvelo...len neviem, ci je to uplne to prave orechove s malickym drobcom...
My ideme od 28 jula do 11 augusta 🙂
Ahoj, boli sme tam už 2x krat a páči sa nám tam. Vždy sme apsolvovali aj výlet na Krky, tie vrelo odporúčam, hlavne plavbu loďou v dolnej časti.
@noemarta ahoj, boli sme tam minuly rok, bolo to fajn, moj syn mal vtedy len pol roka a perfektne to zvladol. Chcem vsak len povedat, ze sme tam boli v tom termine ako chcete ist vy a nikdy viac... Neuvedomili sme si, ze zacinaju prazdniny a cakali sme dlhe hodiny v kolonach. Z Ba sme vyrazili o druhej v noci a prisli sme tam vecer o 6 tej hotovi ako psi. Kolony na dialnici zacali uz v rakusku a potom pokracovali v Slovinsku az na hranice s Chorvatskom. Jedine nase stastie bolo ze nebolo prilis horuco, inak by sme sa v aute asi uvarili ( klimu mame) Cesta trvala 16 hodin! Takze radsej ist skor alebo neskor ale v tomto termine je to des.
poznate nejake dobre a lacne ubytovanie v zatone pri zadari? pre 4 dospelych a 1 dieta???? prosim poradte
@smejko ahoj smejko 🙂 ak pojdete cez cestovku, tak sa daju vybavit len turnus 7-dnovy, alebo 14-dnovy, teda dva turnusy 7-dnove po sebe. ak chcete ist napr. na 10 dni, tak sa to da len cez ich stranku zaton.hr
izba zalezi kolko vas ide, apartman je vacsi, studio je pre 2 alebo 3 osoby. priamo na ich stranke mas presne nakreslene usporiadanie kazdej izby, apartmanu, takze si to mozes krasne pozriet 🙂
Ahojte . Poradte mi,prosím. Ak mám deti vo veku 2 a 10 rokov, je lepsie zobrat apartman 4-ku ,alebo stačí štúdio 2+1. Je v štúdiu dosť miesta na odkladanie vecí? Dakujem
@miska1981 tak uz sme objednali 🙂 priamo v Zatone, ideme na 10 dni, super. Zobrali sme app 4 trojhviezdickovy. Mozes mi prosim napisat ake tam bolo v app. vybavenie v kuchyni ? A co je dobbre zobrat so sebou ? Napriklad hrnce, taniere, misky, pohare, pribor, ryhclovarna konvica a podobne. Dakujem moc
Kočky, mám otázku k cestovaniu - moji drobci sa strašne potia v autosedačkách, ako ste to riešili ? Keď sú spotení, sú nervóni a zastavovať každé 3 hodiny aby som ich prezliekla, to nevidím ako dobrý nápad 😀 Zvažujeme kúpiť podložku aerosleep, alebo niečo podobné, ale neviem, či to nie sú vyhodené peniaze. ďakujem za rady
@smejko ahoj, ja som bola v 4* a tam bolo vsetko, od priborov, cez hrnce, mikrovlnka, rychlovarna kan., chladnicka...a co viem, tak v 3* je tiez toto, len neviem ci aj kanvica...na ich stranke je presne popisane co je v akom apartmane. takze pre vas nic neber, len pre drobcov.
a s potenim je to u kazdeho dietatka tak, ono tym, ze v tych autosedackach sedia skoro bez pohybu, tak sa tam potia, ja som dala pod ritku a chrbatik obyc. balvnenu plienku...odporucam ist na noc, kedze cez den budu spotení, nervozni a budete musiet casto stat...u nas v noci bola pohoda, ale doobeda ked zacalo piect slnko katastrofa, nemohla tam obsediet, teplo jej bolo, tiez som prezliekala casto. ale ak pojdete na noc, tak si myslim, ze to v pohode zvladnete 😉
@smejko tu kukni:
apart. pre 4 osoby:
http://zaton.hr/en/apartments#zaton-ap_4_xxx
tento si zajednala?
@smejko - byli jsme vloni a letos jedeme zase. Rychlovarka není, tu jsme si brali svojí, ale jinak vše.
@miska1981 miska, mame zarezervany 3 hviezdickovy app, lebo 4 uz neboli volne, vraj uz su na cele leto vybookovane ☹ takze ideme do 3 a bez stravy.
@miska1981 a @martinamil baby, mam par otazok :
1) v den odchodu - da sa zostat v areali aj po odubytovani ? teda, ze odovzdame izbu a este trebars do vecera ostaneme v areali ? to iste aj rano, ak prideme skor rano, ci nas vpustia do arealu alebo nie, je mi jasne,ze do izby asi nie 🙂
2) ak ste boli bez stravy, da sa tam v pohode za normalne ceny kupit v tom komplexe alebo si treba radsej brat z domu vsetko ?
3) da sa lubovolne vyjst autom z komplexu (naprikald na vvylet ci nakup) a potom zas prist ? Ako je to tam osetrene ?
4) su na hotelovej plazi sladkovodne sprchy ?
Diky moc 🙂
4)
@smejko 4* sa neoplati podla mna, ked mate male deti, klimu sme ani raz nepouzili, inak nie je rozdiel a este aj 4* su najdalej od restauracii a obchodikov.
1/ jasne, da sa...odovzdas izbu, upratovacka pride skontrolovat a do vecera mozete byt v areali...aj rano sa da prist kedy chcete, pojdete na recepciu a mozno Vas pustia aj skor, zalezi ci uz Vasa izba bude upratana.
2/ my sme mali polpenziu, tento rok si ju dokupime az na mieste, daju sa kupit len ranajky, alebo len vecere, mozete si to nakombinovat ako chcete...je tam viac restauracii, kde sa mozete najest, ale ceny neviem, kedze sme tam nechodili, ale co vraveli, tam kde sme my chodili to bolo najlacnejsie a vyber velmi dobry a pestry. v komplexe su jedny potraviny, take male, ale zakladne veci tam kupis, ale blizko odtial cca 10min. autom je velky supermarket kde je to lacnejsie ako priamo v komplexe.
3/ da sa vychadzat lubovolne kolko krat denne chcete, len musite nosit so sebou ubytovaci preukaz a ten vzdy ukazete pri rampe a pustia Vas.
4/ sprchy su tam, ale teda malo, mozno max. 3 som videla.

@miska1981 cize v pohode mozem ist aj do 3*.... dakujem za info 😉