Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?
zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom
ahoj, my sme tam boli z manzelovej prace na teambuildingu a bolo super!
29 Juna tam varazame snad to bude take super ako pisete najme ta cesta. 😉
@miska1981 ahoj miska chcem sa opytat ta pieskova plaz je spoplatnena ?lebo mi tam ide me 24 jula ale sme ubytovany mimi rezortu v sukromi a ze vraj ta pieskova plaz je spoplatnena pre tych co v rezorte nebyvaju je to tak?a mozem ta poprosit aj o info ako je to cenovo z tymi atrakciami lebo na tie sa dcera tesi najviac -su po urcitej hodiny zdarma(to som tiez pocula).dakujem velmi pekne za odpoved 🙂 a su tam vecer nejake kulturne vystupenie a podujatia...
@miska1981 Ked dobre citam,v tych 3* nie je mikrovlnka,fakt? Co si ja bez nej pocnem :-P
Baby,tak sezona zacala. Dajte vediet pls aktualne news,ked sa niekto cerstvo odtial vratite,ze ako to tam vyzera tento rok,ci su dobre pripraveni na sezonu 🙂 My ideme v auguste,ale decka uz sa chcu balit,aby nieco nezabudli ;-DD
caute aj my sa chystame do zatonu, minuly rok sme tiez boli
nejde tam nahodou niekto 11-18 augusta? nas maly (skoro 5r) je velmi spolocensky a bolo by super keby mal nejakeho kamosa. minuly rok len pozeral ku komu by sa mohol pridat hrat. nakoniec si tam nasiel kamarata slovaka 🙂. s kamaratmi co maju deti vo veku nasich to nevyslo.
@bubina76 vy kedy idete?
@mamive vstup na plaz spoplatneny nie je ale do arealu ano. ale my kedze sme tam byvali ani vlastne nevieme . atrakcie su spoplatnene okrem ihrisk (preliezok, hojdaciek) myslim vsetky - aj pre ubytovanych - motokarova draha, nafukovacia smyklavka, skakaci hrad, minigolf, koniky, male lodky v bazene, nejake automaty a stolovy futbal/hokej. viac si nepamatam kedze sme to nevyuzivali. ceny si fakt nepamatam. zdarma myslim nie su nikdy, teda aspon my sme to nevideli.
vecerny program sme moc nesledovali, vacsinou sme zaspali s detmi 😀 , len raz sme tusim boli vonku sami dvaja. tento rok to uz snad bude lepsie, fakt to bolo dost fyzicky narocne (okolo deti) 😀
my sem ideme koncom augusta s karavanom., je tu niekto taky? 😉
@kvietok23 my tam budeme 26.8. - 1.9. v 4* AP a s námi ještě jeden 3letý kluk 😉
@suzanne Tak to sa akurat budeme striedat,my nastupujeme 18eho 😉
Este som sa chcela spytat,je tam nieco ako byvaju "promenady" v letoviskach? Najmladsia nema rada kocik,tak sa roznasa v satke a najradsej spinka,ked sa nosi a to musim chodit. Tak ci nebudem musiet dookola okolo apartmanu 🙂
@bubina76 klasicka promenada pri mori ako su v inych chorvatskych mestach tam nie je ale chodit tam budes mat kde 😉 . areal je fakt velky, pekny, medzi apartmanmi su chodniky, vela ich je aj v tieni, vsetko bez aut. pri mori je sice chodnik, aj dost dlhy ale nie velmi siroky a chodi po nom vela ludi. da sa zajst aj do kempu (tiez sucast arealu).
@bubina76 tak v tych pre 2 alebo 3 osoby nie je...pozerala som priamo na ich stranke a je tam toto:
televízia, telefón, kuchynské príbory, kávovar, sušič vlasov, exteriérový nábytok, elektrina 220V
akyze to mate vy apartman pre kolko osob?
neboj oni su tam urcite dobre pripraveny na sezonu, je to tam na urovni so vsetkym, s cistotou....za tie peniaze bodaj by neboli 😅
@mamive ak nebudete ubytovani v rezorte, tak do rezortu si musite platit, je tam rampa a tam si zaplatite vstup...nasi znami to tak robili, sice to nie je najlacnejsie, cenu neviem, ale oni tam chodili na cely den, tak sa im oplatilo hlavne kvoli malej a plazi...atrakcie sa platia, asi ako vsade, nam minuly rok este dcerka nechodila, tak sme nic nevyuzivali, ale viem, ze sa platilo, ceny naozaj neviem...a podvecer tam hrala hudba na podiu a deticky tam tancovali, bolo to mile, tak hadam sa tento rok uz aj nasa tanecnica predvedie 🙂
no a uz sme doma bolo to fajn. cesta v pohode az na Slovinsko tam si pockate cca 2 hodky kvoli colnikom. ceny su v pohode kava 7 kun, pivo 14, voda 0,75 18 kun. vecera cca 70 kun. piza 45 kun jedno euro je 7,4 kuny. restiky su super treba vyskusat.. plaz je pekna ale za lehatko sa plati 20 a za dazdnik tiez 20 kun na den. jedine co sa mi tam nepacilo je, ze tie apartmany su hlava na hlave moc blizko a ked budete mat pech ako mi na hlucnych susedov tak smola. asi 20 Cechov mi cely den a noc sedelo pod oknom chlastalo pivo a v kazdej vete povedali asi 3x vole. ale po3 dnoch im doslo pivo na nove nemali tak bol uz klud. 😀 😀 😀
mikrovlnka sa myslim da vybavit na recepcii. je tam moc mili personal. videl som ako ju niekomu niesli. my sme mali pozicanu iba postielku od nich za tych 6 E na den ale bola skvela. cestovna postielka ale zo super madracom.
my ideme tento stvrtok, s kym sa vidime ? 🙂
Tak aj nam sa to pomaly blizi,jupiii.
Mozno sa budem opakovat,len tak zbezne som zasa prebehla celu diskusiu,ale niektore veci mi nie su uplne jasne, trebars..
Ideme do 4 miestneho 3* - mikrovlnka tam podla vsetkeho nie je,a co rychlovarna kanvica?
Dalej- nejaky prostriedok na riad + hubka+utierka - treba priniest alebo tam je nieco?
A asi by som chcela vela,keby boli aj uteraky v kupelke? 😉
@bubina76 ahoj, my sme boli minuly rok v 3* apartmanoch, mikrovlnka ani rychlovarna konvica tam nebola, konvicu som mala vlastnu, takisto ani prostriedok na riad ani hubky a utierky tam neboli, mala som vlastne. Uteraky v kupelni boli a tusim nam ich aj vymenili ( boli sme na tyzden, kazdy den ich nemenili ale tusim raz )
prave sme sa vratili zo Zatonu, ak by mal niekto zaujem, kludne piste do IP. Nemozem si to vynachvalit. Vedela som do coho idem, takze som nebola sklamana. Dovolenka pre deti idealna, pre rodicov tiez 🙂 clovek, co hlada rusny nocny zivot, zabavu a podobne, tomu to asi neulahodi. tak hor sa do dovolenkovania 🙂
ahojte, chystame sa tento rok do zatonu a nasla som aj tuto diskusiu... tie kocky, co ste tam boli, viete mi povedat, ake detske aktivity su v cene? ak by som si zaplatila Family Special, pisu, ze v cene balika je> mini club, swimming school, dancing school, creative workshops, show programs, sport tournaments.... ak si dovolenku zaplatim bez family special, mozu deti zdarma vyuzivat niektore acitivity??? dakujem za odpoved...
tiez ma este zaujima, co si mam predstavit pod finalnym upratanim izby, to mam ako uplne vsetko vycisti? vanu, umyvadlo, podlahu atd?
my sme boli v Zatone pred 4 rokmi. vymákli sme veľmi zlé počasie (boli sme týždeň a 4 dni nám pršalo alebo bolo pod mrakom a strávili sme väčšinu dovolenky vo fliskách a teplákoch). sľubovali vyhrievaný bazén - nebol. ale bolo to pred sezónou, takže sa s tým dalo počítať, ani ľudí nebolo veľa. v piatok deň pred odchodom už ľudí riadne pribudlo a asi by som tam nechcela byť cez plnú sezónu. ale možno sa toho za 4 roky zmenilo...ale bolo tam draho.
@jarabica my sme tam boli minuly rok aj rok predtym, family balik sme podla mna nemali, deti vyuzivali mini club (teda kazdy den sa tam sli na chvilocku pohrat - kreslit si) ale tie ostatne sme nevyuzili, nam pravdupovediac nechybali dalsie aktivity pre deti, boli este dost mali (2.5 a 5r). Viem ze vecer tam mali nejake show ale neboli sme, ale tam sa podla mna tiez da ist. Ono to byva v areali kupaliska kam sa dostanes s kartickou ktoru ti daju pri check-in a mas ju ukazat pri vstupe do bazena (ale velakrat ju cez den ani nepytali).
Inak my zaton odporucame, aj ked je pravda ze je tam dost draho. Kopec aktivit pre deti - auticka, koniky, skakacie hrady - ale vsetko platene
Ludi je tam tiez vela (my sme boli obidvakrat v plnej sezone) ale v takychto rezortoch sa tomu asi neda vyhnut - iba mimo sezony
@suzanne dakujem za reakciu... my sme uz v procese rezervacie apartmanu, takze snad sme uz rozhodnuti pre tento rok... 🙂 my cez den velmi aktivity pre deti nepotrebujeme, ide nam hlavne o mini disko a nejake vecerne showky... chceme ist v tesnej predsezone, aby sme sa vyhli natresku, ak bude pocasie srajkovat, zabavime sa vyletmi...
este som sa chcela opytat ohladne toho zaverecneho upratania izby... co sa od toho caka? v tom family special packu je zaverecne upratania v hodnote 35 v cene...
@jarabica zaverecne upratovanie sme si my zaplatili, ale ano chapem to tak ako si vyssie napisala - ze vsetko vycistite sami. Oni tam maju dost skoro check-out ak si dobre pamatam, a my by sme nejake upratovanie ani nestihli, boli sme radi ze sme to stihli vypratat, ale to nemusi byt vas pripad (potom sa inak aj dlho caka na recepcii kym vsetkych vybavia ale mimo sezony to asi bude ine)
Ahoj, neviete náhodou kolko je vstupné do resortu, ked nie ste tam ubytovaní?
ahoj,
Boli sme 2x, minuly rok aj rok predtym. Zaverecne upratovanie vyzeralo asi tak, ze som umyla a upratala riady, vypratala chladnicku a pozametala podlahu, ziadne umyvanie podlah a sprchoveho kuta. Vecer sa vzdy na tom podiu pri bazenoch nieco dialo, bud minidisco alebo nejake predstavenia, inac sme nevyuzili nic, nebolo kedy, mali sme krasne pocasie a v podstate sme boli stale pri vode.
Ahojte, my sme boli v Zatone minuly rok posledny augustovy tyzden ale teda uz tam urcite nepojdeme. Straasne vela ludi ale tak s tym sme aj ratali ale tak fakt ze tlacenica, na recepcii totalne nestihali, boli tam neuveritelne dlhe rady a nas apt nebol pripraveny ani 2h potom ako uz mal byt, cize po dlhej ceste s malym dietatom a ja tehotna sme sa prezliekali v aute do plaviek aby sme isli zatial k vode. My sme mali 4*apt a tie su asi najdalej od plaze takze kazdy den dost slapania hore dole. Voda na chorvatsko teda dost spinava a hlavne nas velmi nemilo prekvapilo ze za cely tyzden vam v 4*apt nikto neuprace, to mali napisat do podmienok ze si maju ludia doniest vlastny mop a pod 😀, lebo na konci tyzdna uz boli teda podlahy dost spinave, predsa clovek donesie aj piesok atd, no neviem mozno som narocna ale potom co som pocula len same chvali tak sme boli trosku sklamani. Hlavne ze oni vyzaduju zaverecne upratanie co ale teda vam poviem s tym sa absolutne nemusite trapit lebo my sme odchadzali v noci aby sme sa vyhli zapcham a nikto nas apt neskontroloval, samozrejme ze som vyprazdnila chladnicku a odlozila riady a tak ale rozhodne by som neupratovala. V informaciach mali ze raz za tyzden sa vymiena postelne pradlo ale ani to sa neudialo, ani uteraky nemenili a mali menit. Mali sme polpenziu a to bolo super, strava bola velmi chutna. A naozaj je tam draho.Co sa tyka programu tak my sme vyuzivali pre deti len to vecerne disco, to bolo zlate. Tak tolko asi nas postreh, mozno to niekomu pomoze.

Ďakujem Miska @miska1981