icon

Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?

zade
14. mar 2010

zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom

martinamil
5. feb 2014

@silvikam koukni na jejich ceník www.zaton.hr Záleží na tom zda je sezóna či mimosezónu, jaký typ ubytování apod. Koukni na jejich akci Family Special

rybka4
6. máj 2014

@pepies ahoj pepies, torška som sa tu pomotkala a takto som usúdila, že mi budeš vedieť najlepšie odpovedať na moje otázočky. V chorvátsku sme ešte neboli iba bulharsko aj to bez deti. Teraz chceme isť s dvomi deťmi a tiež som si zaton vybrala ako fajn miestečko pre detičky. Len by ma zaujímalo pár veci. Chceme ísť v july, tak chcem vedieť či je to tam veľmi plné. Bude sa dať nájsť niečo len tak na blink, alebo to bude problém a mám si niečo zarezervovať už teraz.. Je to naozaj pravda, že ubytko sa tam dá zohnať vždy??? Dalej som si všimla že pred tým komplexom holiday resort sú nejaké bazény na pláži. Je to len pre hostí ubytovaných v tom rezorte, alebo je to verejné. Platí sa tam nejaký poplatok za vstup na pláž, alebo do toho zábavneho centra pre deti?? A už len jedná otázočka. Celé to centrum toho života a zábavy je situované do tej oblasti resortu?? Ďakujem krásne za nejakú odpoveď, dala som tu toho dosť, no zdáš sa mi od v obraze. 🙂

bona2000
15. máj 2014

ahojte, odporucam ubytovanie v Brele, blizko Makarskej. Prevadzkuje tam 2 apartmanove domy jedna
slovenka a bolo tam nadherne a prijatelna cena. Boli sme tam s dvomi malymi detmi,klud,
blizko plaz,vyhlad na more, cistota, denne nam menili uteraky, vsetko tam je uplne nove,ked sme sa vratili
vecer z vyletu vzdy bolo volne miesto na parkovanie, ma tam parkovisko asi pre 20 aut co je v chorvatsku
nezvycajne.

pepies
20. máj 2014

@rybka4 ahoj, určite nájdete aj niečo na blink ... myslíb že tie pláže patria len Zatonu, ako rezortu, nie som si istá, ale tuším ak tam chceš chodiť, dá sa za poplatok .... atrakcie určite za poplatok .. je to obrovské, celý rezort. Inak sme tam nakoniec neboli, dovolenku som musela zrušiť, lebo som otehotnela, ale Rezort veľmi odporúčam ....... je super 🙂 tento rok sa chystáme na ostrov Brač, mám super tipy na ubytovanie, je tam krásne, tak kľudne napíš IP, keby niečo 🙂

rybka4
20. máj 2014

@pepies Dakujem krásne za info.

tinka5
3. jún 2014

AHOJTE, NEPOZNA NIEKTO NEJAKE PEKNE UBYTOVANIE V CHORVATSKU....ZATON-ZATAR.....HLAVNE, ABY SA NAM NENUDILI DETI.... 🙂

mirka20
3. jún 2014

ahojte. my sme boli v zatone pred 3 rokmi, ale byvali sme v apartmane, nie zaton holiday resort. je tam super.do rezortu sme chodili vecer- vtedy je vstup zadarmo - deti sa vyblaznili na preliezkach, boli tam animacne programy, zilo to tam 🙂 na cely den sme tam boli len raz, vtedy sme si museli zaplatit vstup, ale nebolo to az tak vela - okolo 5 eur na osobu, deti neratali. vrelo odporucam ci do rezortu, ci mimo neho, zaton je super

ciprusa
17. jún 2014

Ahoj pepies,ty si písala že si bola v Zatone priamo cez nich,tak máš s tým skúsenosti. Aj ja som si už cez nich rezervovala ten balík Family Special ale tam píšu, že tá cena je len približná, vraj sa môže meniť, po skončení dovolenky je celkové vyúčtovanie.Chcela ba som sa ťa spýtať, že či sa to potom nejak dosť líšilo od tej pôvodnej ceny. Ďakujem za info a prajem pekný deň.

eviocka
18. jún 2014

bol uz niekto v Zatone tento rok? Maju napisane nejake novinky na stranke..
Ohladom tej ceny, tak my sme platili vzdy taku aka bola uvedena na nete.. Akurat minuly rok nam banka stiahla okolo 50eur, za platbu kartou na recepcii za ubytovanie..

alenanr
19. jún 2014

Ak hľadáte naozaj kvalitný rezort pre rodiny s deťmi tak neváhajte ani chvíľu s týmto
http://edovolenky.sk/zajazd/hotel-mimosa-hedera...
🙂 je to fakt overený tip baby. Pozrite ten komplex, krásny areál. Žiaden megaluxus ale napriek tomu ani tí náročnejší nebudú proti.

290400
4. júl 2014

@mirka20 a okolkej večer ste chodili aby ste neplatili vstup v zatone a šli ste autom alebo 😉 peši mi budeme bý 🙂 vat asi 5 km od zatonu

mirka20
6. júl 2014

@290400 chodili sme peso v ramci prechadzky, kedze sme byvali priamo v zatone a mali sme to tak 20 minut peso. chodili sme okolo siestej - siedmej, ked sme sa navecerali. ale neplatilo sa tam uz skor, myslim 🙂

290400
7. júl 2014

ďakujem za info veľmi ste mi pomohli z informáciou 🙂

290400
7. júl 2014

a je tam veľa komárov 🙂

maxm
25. júl 2014

nové v zatone: tretia pláž ( pri vstupe do areálu oproti dedniskej pláži) dali tam bufet, drevené/beton. lehátka, sú tam nové preliezky -najväčšie v zatone,... na promenáde pribudla pekáreň,denný bar, prerobili recepciu, nové info tabule, wifi je nonstop na 1 zariadenie počas pobytu.

egyptanka
5. jan 2015

Tak som ukecala muza a v lete sa chystame sem, termin sme si zvolili junovy tak dufam, ze uz bude teplo. Baby ako to tam je s jedlom? V ramci polpenzie su svedske stoly ci servorovane jedlo?

yvoneta
15. jan 2015

@martinamil Ahoj, vedela by si mi poradit, ci su apatmany v resorts klimatizovane ? Je tam moznost ubytovania v bungalove z klimou ? Dakujem krasne.

yvoneta
15. jan 2015

Ahojte, zvazujem tento rok Zaton h.resort, bol tam niekto z vas koncom juna? Bola uz tepla voda v mori? Je k dispozicii ubytko z klimou ? Dakujem.

fairynika
15. jan 2015

my sme boli v hotely klimatizacia, ranajky v cene, upratovanie izby, kazdy den ciste uteraky proste super a rezerot parada..krpata si to tam velmi uzila 🙂 pridavam par foto z rezortu

bundle
15. jan 2015

@yvoneta my sme boli v júli a týždeň pršalo a bolo chladno, a druhý týždeň horúco...voda bola super...len na začiatku sú miestami ostrejšie kamene, tak deťom treba šľapky do vody

yvoneta
15. jan 2015

@fairynika
@bundle Dakujem. Chcela som vediet, ci v juny je more uz teple za predlokladu priazniveho pocasia. A co voda v bazenoch ?

fairynika
15. jan 2015

@yvoneta my sme boli v augute zaciatkompred tym bolo tam zle pocasie a more bolo teple hlavne pre deti je tam nizka voda a ta sa rychle zohreje..detsky bazen bol teplotou ok

yvoneta
15. jan 2015

@fairynika ano, dakujem. A ubytko je lepsie mat vopred ? Mne sa pozdavaju tie bungalovy, ze by sme boli v podstate stale vonku a dcera vybehne von ked ma chut "pod okno ". Len mi to akosi draho vychadza, ked pozeram ceny ☹ ked uz mam utiahnuty rozpocet.

fairynika
15. jan 2015

@yvoneta my sme boli v hotely Zaton je to kusok od rezeortu isli sme iba3 tak nam sa to tak viac oplatilo ako si brat cely apartman no su tam krasne domceky..boli sme skoro pol dna na plazi tak krpata poobede vylet ...tak sme do vecera boli ko...my sme isli bez rezervacie je tam velmi vela ubytovaani

bundle
15. jan 2015

@yvoneta V tie studené dni, bol bazén zakrytý a dalo sa kúpať..voda bol približne ako na SK..menšie deti mali teplú, veľký mi prišiel oveľa studenejší než more, ale dalo sa to vydržať...My sme v zlom počasí vyrazili na výlety..je tam kam ísť...Bývali sme v domčeku, klímu sme mali, ale večer sa tam dosť ochladilo, tak sme ju zapli asi 2 x, apartmán sme využívali len na spanie...

yvoneta
15. jan 2015

@fairynika Dakujem, aj my sme len traja, kde ste sa prosim boli pytat na ubytovanie, priamo na recepcii v hoteli ? Boli tam lepsie ceny ? Pytali Ste sa vtedy aj na domceky, teda ci boli volne na blind ? No a tie atrakcie pre deti, trampolina, vodne nafukovacky, smykalky...su v cene, ci sa platia navyse ? Dakujem este raz.

yvoneta
15. jan 2015

@bundle Dakujem,len neviem, ci dobre rozumiem, apartman, alebo uplne samostatny domcek ? Co som pozerala na ich stranke, su tam aj 3 hviezd.,tie uvadzaju bez klimy, 4 hviezd.s klimou. Ja mam totiz obavy,ze to bude pod strechou prehriate a nebudeme moct spat koli horku. Dik.

fairynika
15. jan 2015

@yvoneta priamo na recepcii sme sa pytali dostali sme vtedy aj dobru zlavu ono tam plati cim viac dni tym lepsia cena...boli sme v jednom a pytali si na noc 60-90€ co je teda dost prico to bolo velmi obycajne byvanie.hotel uz neviem cenu ale okolo 50€ to bolo na noc pre nas 3 aj s kuchynou na izbe a ranajkami v cene ..do toho rezortu ked sa vstupuje platis denne vstupne bolo to cca 10kuna sa mi zda ale take ako smykalky, a vodne nafukovacky sa platili navyse no bolo to dost lacne a aj jedlo ako tu vychadzalo cenovo...kupalisko co e v areali je gratis a preliezky ktore boli volne tiez...mali tam aj rozne programi krpata tam bola raz aj na detskej disco 🙂

yvoneta
15. jan 2015

@fairynika a trebars ak by sme byvali v apartmanoch al.domcekoch v resorte, aj tak sa plati vstupne ?

fairynika
15. jan 2015

@yvoneta to asi nie ale tam sa plati za auto a to viem ze bolo drahsie o dost...ale ako to je priamo v rezorte neviem