icon

ZOO Zlín Lešná verzus ZOO Bojnice

tankatanka
11. jún 2022
Strana
z3
mata1001
11. jún 2022

Zlín

weronika171717
11. jún 2022

Zlín 😉

kacena4
11. jún 2022

zlin na cely den neda sa porovnat v bojnicami na 2-3 hodky

annalena
11. jún 2022

@tankatanka Zlin 😉

zuzinabila
11. jún 2022

@tankatanka jednoznacne Zlin

basska_b
11. jún 2022

Zlin 😀

sazumak
11. jún 2022

Zlín, je fakt prekrásny 🙂

drobcek26l
11. jún 2022

Bojnice sú pekné ale bohužiaľ Zlínu nesiahajú ani po päty

macik166
11. jún 2022

Ja teraz budem za blbu, ale fakt neviem. Potrebujú deti nejaký cestovný doklad do ČR? Ďakujem

miruska655
11. jún 2022

@macik166 aspoň pas alebo ten občiansky . Nejaký doklad treba mať keďže je to za hranicami SK
A tiež Zlín, Bojnice sú krásne ale škoda peňazí

googwife
11. jún 2022

Jednoznačne Zlín 😉

katuskatt
11. jún 2022

Určite Zlín. Boli sme tam minulý víkend a bolo tam super. Lístky na ten ich vláčik sú už celodenné, takže sa na ňom môžte voziť aj celý deň. Keď budete unavený povozite sa na vláčiku a potom môžte zase behať po zoo. Naozaj super, krásne nové výbehy pre zvieratá, super jedlo......

jozefmatej
11. jún 2022

@tankatanka Lešná-Mercedes. Bojnice-Trabant

lukina20
11. jún 2022

Baby prosim Vas, ked tu odporucate, ze Zoo Zlin je jednoznacne lepsia ako Bojnice ako je to s prazskou Zoo? Co sa oplati vidiet viac Zlin alebo Prahu? Dakujem vopred za vsetky odporucania.

diewcatqoo
11. jún 2022

Ja som asi jedina, ktora zo Zlina nebola az tak paf? 🙂 z tychto dvoch moznosti na vyber urcite Zlin, ale zas nemaj privelke ocakavania.
My sme tam boli, lebo nam to kazdy odporucal ako najlepsiu zoo a mame to relativne blizko, tak som cakala, ze budem unesena, ale ziaden wow efekt sa nekonal. Syn taktiez zhodnotil, ze ako nebolo zle, ale ze v Prahe je lepsie 🤷‍♀️

gabika128
12. jún 2022

@lukina20 mne sa Zlín páčil viac ako Praha, ale je to všetko aj o aktuálnom nastavení, zážitkoch atď, všade som bola iba raz.

nikasmile
12. jún 2022

@tankatanka Zlín

bubibu
12. jún 2022

asi záleží čo človek ocakava. V Zlíne je menej zvierat, ale to čo sa tam pre nich robí a aké to tam majú veľké a nádherne je neskutočne. Takto má vyzerať ZOO, kde zvieratká maju krásny život, ked už žijú v zajatí. Zlín určite áno.

ninockan
12. jún 2022

@tankatanka Praha je top

lorin29
12. jún 2022

@diewcatqoo niesi jediná 🙂ja som tiež nebola zo Zlína paf🙂

tncka
12. jún 2022

@tankatanka ako toto ta moze napadnut vobec porovnavat?🤣🙈

tncka
12. jún 2022

@jozefmatej no asi tak

mia__b
12. jún 2022

My sme boli v Zline zrovna vcera a poviem tak,ze pre zvierata je to tam jednoznacne super. Maju pekne,velke výbehy a verim,ze sa im tam aj dobre zije. Pozitivne hodnotim aj vela atrakcii pre deti,bohavy výber jedal a nápojov za primerane ceny, ciste wecka, vlacik,krmenie raji,aj atrakcie pred zoo-kolotoce a pod, celkovo logistiku celej zoo. Pacilo sa nam tam vsetkym. Ale pre dieta,co chce vidiet zvierata,je to uz horsie. Tym,ze maju zvierata velke vybehy,videli sme ich casto len z dialky.Mnohe sme nevideli vobec,a to ani velke,ako levy,zebry,slony...z toho bola dcerka sklamana a trochu aj ja. Chybal mi tam pavilon s plazmi,kde by si dcerka obzrela napr hady a pod. Naproti tomu bojnice (kde som pred par rokmi zahlasila,ze uz nepojdem,lebo chudence zvieratá tam mnohe ziju v otrasných podmienkach), ponukaju lepsiu moznost pozriet si zverata z blizsia (ano,na úkor ich zvieracieho 'stastia'),ale ked to beriem cisto egoisticky pohladom dietata,tak na pozretie si zvierat z blizka si myslim,ze su lepsie bojnice. A este aj ceny mi prisli v Zline ovela lepsie ako u nas,kde mam pocit,ze chce kazdy len na vsetkom zarabat a kvalita služieb na zaplakanie... 😏

macik166
12. jún 2022

@mia__b platili ste eurami? A potrebujú deti nejaké pasy alebo občianske preukazy?

mia__b
12. jún 2022

@macik166 deti potrebujú urcite pas. Nikde nas nekontrolovali,ale zo zakona ho treba. Platit sa da aj eurami a tiez kartou,my sme vsak mali ceske koruny. Inak odporucam kupit si listky online doma,su lacnejsie a vyhnete sa cakaniu pri pokladni.

tankatanka
autor
13. jún 2022

@macik166 pass

tankatanka
autor
13. jún 2022

@mia__b ďakujem a súhlasím s vami... my sme boli včera rozhodli sme sa pre zlin

tankatanka
autor
13. jún 2022

@macik166 eurami sa dá platiť ale my sme platili kartou

tankatanka
autor
13. jún 2022

@tncka napadlo a?...

tankatanka
autor
13. jún 2022

Ďakujem kocky za odpovede... tak nakoniec sme boli včera v Zlíne a super...... 🙂

Strana
z3