Chodíte ešte do kina? Je pre vás kino spoločenskou udalosťou?
Zaujímalo by ma, ako to máte vy – je pre vás kino stále „spoločenská udalosť“, alebo skôr niečo, čo si viete užiť aj sami?
Máte vždy niekoho, kto ide s vami, keď sa objaví film, ktorý chcete vidieť? Alebo sa vám stáva, že by ste aj išli, no nemáte parťáka, a tak to radšej odložíte… alebo úplne vzdáte? Aké filmy vás lákajú najviac a aké oželiete?
Uz nie, chodili sme, nie pravidelne alebo casto ale chodili. Ale tie filmy teraz co chodia su cim dalej horsie, ceny sa prehupli do roviny ze za tie peniaze volim skorej kulturne podujatie ako kino kde film o par dni mozem pozriet doma, no a celkom ma odradza napriklad aj zmena tipu ze uz sa v kine podava pizza, kuracie nugetky, salaty, no proste uz to je ako restika s premietanim. Mne celkom vadia zvuky pri jedle a toto je pre mna uz moc. Pohodlne sedacky som prijala ako super novinku, objednavku kurata uz ani nie.
ja už veľmi nie. ak chcem vidieť niečo veľmi zaujímavé, idem s niekým koho to rovnako nadchýna - či syn, muž alebo kamoška ... takže nie je to pravidelné. občas... naposledy som bola s mužom na F1 ... predtým so synom na minecraft a na dunu (na to som bola dokonca 2x)...
kedysi sme chodili do kina fakt každý týždeň niekoľkokrát (na vyške aj na 2 filmoch za deň). teraz sú tie filmy dostupné kade tade a máme doma dobré podmienky ...
@richardiv ked je fakt nieco zaijimave tak ideme...tak 1-2x rok 😁 ...vacsinou ale s detmi a kvoli nim, my s mm sme boli naposledy na Kavej. Kino je lepsi zazitok ako doma. Ale ja vseobecne malo uz pozeram filmy a Tv celkovo. Niekedy nam stacilo vecer cez vikend si pozriet spolu nejaky dobry film...mne to stacilo.
Sama by som nesla, len s manzelom.
ideme ked ide nejaky vynimocny film, ktory chceme vidiet, naposledy sme boli na Burlive vysiny, muz ma zobral na rande. Inak mne na kine vadi ta sila zvuku, nejaku mam citlivu cns a dost rpim ako to tam reve
Kino mám rada, ale vadí mi hluk. Keď už tak ako spoločensku udalosť beriem divadlo.
Ja chodím do kina s deťmi na rozprávky a s kamarátkami na filmy. Sama som ešte nebola.
s chlapom chodime asi 2x - 3x za rok, ale velmi si rozmyslime na co pojdeme. vacsinou su to slovenske/ceske filmy alebo nejaky dobre hodnoteny horor. + chodime s dietatom na rozpravku asi 2x za rok
Sama som v kine nebola nikdy vzdy sa nasiel niekto kto dany film chcel vidiet.posledne roky chodime vacsinou na rozpravky ktore chce vidiet mala ale najdeme si cas aj sami s muzom ked ide nieco velmi ospevovane napriklad naposledy to bol Cernak teraz sa chystame na noveho M. Jaksona ale pojdeme az po par tyzdnoch ked nebude taky natresk. A casto chodime este na letne kino ktore mame kazdy rok hned za plotom pri baraku to ma zas inu atmosferu na deke pod hviezdami.
@richardiv ja chodím poväčšine sama, aj dnes som bola, ešte si kúpim aj miesto v dvojsedačke v poslednom rade a sedím tam sama medzi zaľúbenými párikmi 😁 mne to nerobí ale že žiadny problém. Tak isto chodím do divadla, na koncert, v podstate kdekoľvek.
Uz nie, chodili sme, nie pravidelne alebo casto ale chodili. Ale tie filmy teraz co chodia su cim dalej horsie, ceny sa prehupli do roviny ze za tie peniaze volim skorej kulturne podujatie ako kino kde film o par dni mozem pozriet doma, no a celkom ma odradza napriklad aj zmena tipu ze uz sa v kine podava pizza, kuracie nugetky, salaty, no proste uz to je ako restika s premietanim. Mne celkom vadia zvuky pri jedle a toto je pre mna uz moc. Pohodlne sedacky som prijala ako super novinku, objednavku kurata uz ani nie.
@lusilla inak toto je fakt...ešte aj v rádiu hlásili, že príďte si vychutnať nový lounge s obsluhou počas filmu. Dosť čo mám nervy keď mi niekto sŕka colu pri uchu, ešte aby tam debatovali s čašníkom. A potom ten bordel, čo tam ostane po ľuďoch.
@richardiv ja chodím poväčšine sama, aj dnes som bola, ešte si kúpim aj miesto v dvojsedačke v poslednom rade a sedím tam sama medzi zaľúbenými párikmi 😁 mne to nerobí ale že žiadny problém. Tak isto chodím do divadla, na koncert, v podstate kdekoľvek.
@prosimopomoc ja som sa tomu bránil, ale zbožňujem filmy a tak chodim sám aj ja… kamoši sa rozpŕchli alebo sa nikomu nechce :D nakoniec tam aj tak človek sedí a sústredí sa na film nie na okolie
@prosimopomoc ja som sa tomu bránil, ale zbožňujem filmy a tak chodim sám aj ja… kamoši sa rozpŕchli alebo sa nikomu nechce :D nakoniec tam aj tak človek sedí a sústredí sa na film nie na okolie
@richardiv presne tak, to nie je tenis, pri ktorom potrebuješ protistranu, aby si si zahral 😁

Ideme s manželom vždy keď sa dá ak nás niečo zaujme 🙂