Koľko zarábajú zdravotné sestry v Kanade?
Pýtam sa kvôli sestre.. dorobila si tam vysokú školu robí zdravotnú sestru je tam dobrých 25 rokov…
Pýtam sa kvôli tomu, že keď príde na Slovensko tvári sa že : vsetko mi plaťte .. babka im platí prenájom auta, byvaju u nej, všade sa nechajú pozývať
@monika15 si hovorila ze babka z Budapesti tak vravim ze moze aj z viedne za tu cenu 😉inak Keby ste leteli 24 .12 je to lacnejsie. . 5500 som platila za 3 posledne tak za 4 to bude 6500+ To sa neoplati ist v zime na Svk hore dole na 2t za tu cenu . v lete cez prazdniny je to lepsie . Ale treba mat na to aspon 10k A potom sa ta nejaka pipi co zije v eu a chodi k rodicom kazde 3 m za par stoviek opyta preco nechodis viac x do roka . Ccc 🤣
@sisaka Takze sa oplati letiet niekde do zapadnej Europ a odtial do Viedne?
@andreatytler zalezi co je to pre koho “ oplati sa “. Co su tvoje priority. Ked letis s malymi detmi tak idealne mat co najmenej prestupov. Ked mas velke deti tak mozes letiet do London .. a tan byt v hoteli noc dve a potom letiet s Ryanair do Ba a ceny leteniek budu rovnake len + cena za hotel no mozes si urobit vylet . Alebo mozes letiet do polska maju najlepsie a odtial trebars vlakom na Svk ., a bude to lacnejsie .
@andreatytler kolega tak robí, najlacnejšia letenka bola do Paríža, tak bookol tú a potom sledoval nízkonakladovky, keď videl lacná cena hneď bookol. Išiel niekde do Bukurešti a odtiaľ si rezervoval autobus do Istanbulu. Cestuje len s priručnou, ak pôjdeme do Európy na budúci rok, skúsim sa na to bližšie pozrieť, lebo tu cenu už nedám, za to mám veľmi slušnú dovolenku na Hawaii
@monika15 nie 3 a 1 dieta Ved to mas 4 letenky . Jeden dospely a 2deti 5500. Cena tych pre deti je rovnaka ako dospelych .. tak v zime jedine ze ti vymeskaju deti skolu ked chces ist na dlhsie. Ked chces totalne najlacnejsiu letenku tak vyberies basic kde nemozes zrusit ani nic menit Keby si nemohla letiet v ten datum tak ti nevratia nic .. a nemas v tom
Batozinu tusim len prirucnu mozes .. a to by vas 4 stalo do $4000.ak to bude s jednym
Ci dva prestupmi tak moze byt 3600 naj lacnejsie.
@andreatytler ten let s malym
Dietatom je lepsie mat jeden . Nie je potrebne ho mat rozdeleny. Ty to mas 8h z toronta do viedne ak je to nocny let tak polku ti prespi. A teraz ho Musis zobudit po pristani a tahat na letisko zas hladat gate a zas dalsie lietadlo . + ho mozu usi boliet pri štarte . Ten prestup v europe bol uplne najhorsi . Ked sme sli posledne po covid od nas z letiska neletelo lietadlo ako malo dali mi inu letenku s prestupom vo Frankfurt a Jesse tam mal prvy x a Asi aj posledny x v zivote melt down ked sme tam vystupili uplne freak out ze chce ist spet do lietadla a chce ist domov . Cestou naspet uz bol priamy let a uplne pohoda, to nie je ako ked ides autom niekde daleko a potrebujes kazdych par hodin cik pauzu . S malymi detmi cim menej prestupov tym lepsie . Praveze cim viac prestupov tym
Dlhsie sa im to zda . Pri ich pojme o case. Ale tak bol este malicky 2.5r a letel prvy x vdaka covidu.Ten bratov napad znie fajn mozete si urobit dovcu pri mori a stretnut sa tam . Alebo v zime v nejakom meste trebars London mas let tusim len 5h a super muzea zadarmo. Alebo Daj stretko s bratom v NY to mas len hodinu let 😊a do NY su lacnejsie letenky z eu ako k nam .
Troska sme sli inym smerom 😁😁😁😁 ako teda babka dopadla ?????
@sisaka Ja som
Az na mk nedavno zistila ze existuje decka letenka v eu u nizkorozpoctovych aeroliniek tusim Ryan air to mà ale tym som s detmi este neletela . Niektore rezorty maju v mexiku dieta do 3r zadarmo v eu je beznejsie ze niektore hoteli ponukaju ine ceny do 12r zadarmo alebo zlava . Akurat som pozerala vlak do Brna do 5r zadarmo.

@sisaka vsak to spocitame to a vzdy to zavesime :(:( je to hrozne. Uz len navsteva tu sa oplati z bud brat lieta do 1000$ smutne inak. No veru tu je to hrozne s tymi dovcami. Teraz by mi slo na leto lebo ja mam volno 2 mesiace lebo robim v skole no ale zial nejde to 🤦♀️🤦♀️