icon

Koľko zarábajú zdravotné sestry v Kanade?

13. aug 2024

Pýtam sa kvôli sestre.. dorobila si tam vysokú školu robí zdravotnú sestru je tam dobrých 25 rokov…
Pýtam sa kvôli tomu, že keď príde na Slovensko tvári sa že : vsetko mi plaťte .. babka im platí prenájom auta, byvaju u nej, všade sa nechajú pozývať

Strana
z2
monika15
15. aug 2024

@sisaka vsak to spocitame to a vzdy to zavesime :(:( je to hrozne. Uz len navsteva tu sa oplati z bud brat lieta do 1000$ smutne inak. No veru tu je to hrozne s tymi dovcami. Teraz by mi slo na leto lebo ja mam volno 2 mesiace lebo robim v skole no ale zial nejde to 🤦‍♀️🤦‍♀️

miadi
15. aug 2024

@monika15 si hovorila ze babka z Budapesti tak vravim ze moze aj z viedne za tu cenu 😉inak Keby ste leteli 24 .12 je to lacnejsie. . 5500 som platila za 3 posledne tak za 4 to bude 6500+ To sa neoplati ist v zime na Svk hore dole na 2t za tu cenu . v lete cez prazdniny je to lepsie . Ale treba mat na to aspon 10k A potom sa ta nejaka pipi co zije v eu a chodi k rodicom kazde 3 m za par stoviek opyta preco nechodis viac x do roka . Ccc 🤣

andreatytler
15. aug 2024

@sisaka Takze sa oplati letiet niekde do zapadnej Europ a odtial do Viedne?

miadi
15. aug 2024

@andreatytler zalezi co je to pre koho “ oplati sa “. Co su tvoje priority. Ked letis s malymi detmi tak idealne mat co najmenej prestupov. Ked mas velke deti tak mozes letiet do London .. a tan byt v hoteli noc dve a potom letiet s Ryanair do Ba a ceny leteniek budu rovnake len + cena za hotel no mozes si urobit vylet . Alebo mozes letiet do polska maju najlepsie a odtial trebars vlakom na Svk ., a bude to lacnejsie .

sisaka
15. aug 2024

@andreatytler kolega tak robí, najlacnejšia letenka bola do Paríža, tak bookol tú a potom sledoval nízkonakladovky, keď videl lacná cena hneď bookol. Išiel niekde do Bukurešti a odtiaľ si rezervoval autobus do Istanbulu. Cestuje len s priručnou, ak pôjdeme do Európy na budúci rok, skúsim sa na to bližšie pozrieť, lebo tu cenu už nedám, za to mám veľmi slušnú dovolenku na Hawaii

monika15
15. aug 2024

@miadi ked poletime 24ho len na 7 dni :(:( sa neoplati som uz davno kukala 3 adult a 1 dieta je 5500 ? Neni zla cena :(:( leto najlepsie urcite, snad sa nam podari 🤦‍♀️🤦‍♀️ ja by ale sla na vianoce to je krasne caro vianoc, kosice market a tak.

andreatytler
16. aug 2024

@sisaka
@miadi Brat navrhoval ze nech sa stretneme niekde v zapadnej Europe ze si spravime tam dovolenku a stretnutie zaroven. Tak sa aj ja na to idem pozriet. Mozno by aj bolo lepsie mat ten let rozdeleny s malym dietatom. Aj ten vlak moze byt dobry napad. Dakujem dievcata.

miadi
16. aug 2024

@monika15 nie 3 a 1 dieta Ved to mas 4 letenky . Jeden dospely a 2deti 5500. Cena tych pre deti je rovnaka ako dospelych .. tak v zime jedine ze ti vymeskaju deti skolu ked chces ist na dlhsie. Ked chces totalne najlacnejsiu letenku tak vyberies basic kde nemozes zrusit ani nic menit Keby si nemohla letiet v ten datum tak ti nevratia nic .. a nemas v tom
Batozinu tusim len prirucnu mozes .. a to by vas 4 stalo do $4000.ak to bude s jednym
Ci dva prestupmi tak moze byt 3600 naj lacnejsie.

miadi
16. aug 2024

@andreatytler ten let s malym
Dietatom je lepsie mat jeden . Nie je potrebne ho mat rozdeleny. Ty to mas 8h z toronta do viedne ak je to nocny let tak polku ti prespi. A teraz ho Musis zobudit po pristani a tahat na letisko zas hladat gate a zas dalsie lietadlo . + ho mozu usi boliet pri štarte . Ten prestup v europe bol uplne najhorsi . Ked sme sli posledne po covid od nas z letiska neletelo lietadlo ako malo dali mi inu letenku s prestupom vo Frankfurt a Jesse tam mal prvy x a Asi aj posledny x v zivote melt down ked sme tam vystupili uplne freak out ze chce ist spet do lietadla a chce ist domov . Cestou naspet uz bol priamy let a uplne pohoda, to nie je ako ked ides autom niekde daleko a potrebujes kazdych par hodin cik pauzu . S malymi detmi cim menej prestupov tym lepsie . Praveze cim viac prestupov tym
Dlhsie sa im to zda . Pri ich pojme o case. Ale tak bol este malicky 2.5r a letel prvy x vdaka covidu.Ten bratov napad znie fajn mozete si urobit dovcu pri mori a stretnut sa tam . Alebo v zime v nejakom meste trebars London mas let tusim len 5h a super muzea zadarmo. Alebo Daj stretko s bratom v NY to mas len hodinu let 😊a do NY su lacnejsie letenky z eu ako k nam .

monika15
16. aug 2024

@miadi hej len Nicholas uz na 14 takze ma adult ticket :(:( a z high school nemozeme ist len tak :(:(:( to je problem :(:(( 3600 co si to nijak nenajdem :( ja hladam non stop

monika15
16. aug 2024

@miadi s detmi co najmenej prestupu urcite.

miadi
16. aug 2024

@monika15 Mne to je divne vzdy maju deti adult ticket ked maju nad 2r a nesedia ti na kolenach ta cena je rovnaka . V europe maju Mozno zlavu ze detska letenka .

miadi
16. aug 2024

@monika15 Mozno ked chodia s inymi no air Canada platis plnu cenu od 2r

monika15
27. aug 2024

Troska sme sli inym smerom 😁😁😁😁 ako teda babka dopadla ?????

sisaka
27. aug 2024

@miadi ja tiež,
Čo si pamätám od 2 rokov, vlastná sedačka, plná cena. Aj na dovolenky, cena letenky rovnaká, len rezort iná.
Pozerala som tento rok, keby som chcela vnučku brať, na jar ešte nemala ani 3 a letenka bola plná cena…

miadi
27. aug 2024

@sisaka Ja som
Az na mk nedavno zistila ze existuje decka letenka v eu u nizkorozpoctovych aeroliniek tusim Ryan air to mà ale tym som s detmi este neletela . Niektore rezorty maju v mexiku dieta do 3r zadarmo v eu je beznejsie ze niektore hoteli ponukaju ine ceny do 12r zadarmo alebo zlava . Akurat som pozerala vlak do Brna do 5r zadarmo.

Strana
z2