Je môj občiansky preukaz v Kežmarku pripravený na vyzdvihnutie?
Môžem si ísť po občiansky preukaz vo štvrtok v Kežmarku neviete už mám vyrobený
Nemusíš ani veštecku guľu oprasovat ale stačí si otvoriť stránku minv
https://www.minv.sk/?strankove-dni-na-or-pz-kez...
To myslis vazne?
Chcelo by to semtam použiť čiarky, lebo sa to dá pochopiť asi tromi rôznymi verziami.
Môžem si ísť po občiansky preukaz vo štvrtok v Kežmarku, neviete? Už mám vyrobený.
ODPOVEĎ.. áno
@sisa_s áno myslím na internete ukazuje ze je zatvorené tak preto??? Mudručka
@guudy niekedy treba použiť rozum keďže sa pýtam či je otvorené vo štvrtok keďže na internete píše zatvorené a vás by som sa asi nepýtala ci už mám vyrobený trochu rozumu prosím pekne😏
A kde na nete píšu, že je zatvorené? Lebo na stránke minv je to napísané správne.
@ibrunova tu moja
Ked nevies po anglicky na keru prdel vyhladavas info v anglictine😂😂😂
No moja, keď už si tak pekne, netuším, kde si toto vyhrabala..
@prasiatko30 ďalšia múdra jak papuča
@autoka utocis tu na vsetky arogantne a nevychovane a pritom ani nevies ze op nevydava upsvar ale oddelenie dokladov na okresnom urade. Chyba ti evidentne trosku vychovania a hlavne pokora. Takze nech sa ti paci tu mas spravne otvaracie hodiny. Dobru noc ty mudrucka
@bubobubo29 tiež som pozerala,že upsvr?🤔
Ako prvé, sa nauč používať čiarky. Potom bežný ľudia pochopia tvoj negramotne napísaný text. Ako druhé sa nauč, kto ti ten OP vydáva, lebo úrad práce to nieje. Nevieš písať, čítať, nevieš ani len v akej inštitúcii si si dala robiť doklad, ale prskať a útočiť vieš. Ty niesi múdra, ako papuča, ale hlúpa ako bedňa gitu.
Píšeš ako trúba. Nauč sa používať čiarky, bodky…
Pises ako hotentot, bez ciarok a bodiek sa to da pochopit roznymi sposobmi. A podla tvojho vyjadrovania a dalsich prispevkov by som pokojne dalej trvala na tom, ze sa pytas, ci ho uz mas vydany😂😂😂. Problem proste nie je u mna…
Tak ak si si žiadala o občiansky na úrade práce, tak dnes ho nevyzdvihneš, a ani nikdy 😂
No vsetky su blbe, len ty si lietadlo. Nevies ani poriadne napisat co chces a este aj hladas info na uplne inej institucii...
Ty budeš fakt riadny mentálny atlét. Tebe by ten OP ani nemali vydať radšej 🤦🏽♀️
@janai1 a ty radčej nekomentuj nestojím o ten tvoj názor
no ako? občiansky vyzdvihnutý? mali na upsvare otvorené? 😁
🤣🤣 ani na link nedokážeš kliknúť ale ideš tu iné urážať. Úbohé
@janai1 ona radcej po anglicky hlada aby tomu lepcie rozumêla
@prasiatko30 😂😂 mňa by inak fakt zaujímalo ako trafila správnu budovu keď o ten OP išla žiadať
@zuzanka.zuzu mali

Pockaj, oprasim vestecku gulu…