Kežmarská pôrodnica
Tie ktore ste rodili tento rok v kk porodnici ake mate skusenosti? Citam same zle skusenosti.. 😒 je pravda ze nemaju ani anesteziologa na pripadne sekcie a rodicka caka na dr z pp? A co inkubator v pripade potreby?
@missel68 tak sa zapojim aj ja. Rodila som 4 deti v Poprade všetky 4 sekciou. Nemôžem povedať krivé slovo na lekárov alebo sestričky. Do Kežmarku by som nešla a čo sa týka Ľubovne tak práveže tam primár prehovára všetky alebo skoro všetky rodičky na pripodzeny pôrod. Neter nechali rodiť 38 hodín až kým konečne neprišiel doktor skontrolovať. Malý sa narodíl v poslednej chvíli.
Mozno pisem neskoro ale kazda mame svoje skusenosti, no v ziadnom pripade nebudem presviedcat ine rodit tam alebo tam..napisem svoju skusenost a nech si dotycna rozhodne..ja som rodila.3x v PP ..posledny porod prirodzeny a maly mal.4750g v 42tyzdni a predstavte si ze vsetko dopadlo dobre ...vsade clovek natrafi na roznych ludi, ktori mu bud sadnu alebo nie....ja som v PP bola maximalne spokojna ..jasne nasli sa aj nejake nedostatky ale pozitiva prevazovali..nesla som.predsa do 4* hotela ale do nemocnice.🙂.
@1mimka18 ja som mala prvé dve deti v nemocnici SL a odporúčam ....bývalá som v Podolínci,v KK som mala veľmi zlu skúsenosť ale to sa týkalo potratu a liečby.... potratu sa nedalo zabrániť no liečba, starostlivosť bola hrozna a zla a odvtedy som sa zaprisahala,že jedine v SL ....teraz mám necelé 2mesiace do termínu,bývam v Holumnici,ale aj tak idem rodiť do SL a aj na začiatku tehu keď som mala problémy tak som šla cez víkend rovno do SL na gyn.pohotovost.....podla mňa keď sa začne pôrod tak máte dosť času sa aj z KK presunúť do SL ak samozrejme budú dobre cesty atď.nakolko sa blíži zima....
@murka2222 každý má presne ako píšete svoje skúsenosti....za mňa SL a napr.moja sestra šla rodiť do SL najprv normálne,potom sa to skomplikovala tak jej urobili akútnu sekciu a ešte po nej ju museli dať do celkovej anestézii lebo bol problém.....takže to záleží od lekára a prístupu.....nenechali ju trpieť,zachránili ju aj bábätko...človek ťažko napíše kedze pri pôrode sa moze stať čokoľvek a ťažko predvídať aký je lekár a aké skúsenosti má
@nikusa1113 rodila som v lubovni nakoniec bola som spokojna na 200%.
@1mimka18 ahoj rodila som v kk sekciou tento rok 2022 a môžem iba odporučiť sú milé sestričky aj pomôžu vysvetlia ty všetko takže zamna super bola som spokojná...ale je to na tebe co si vyberieš aj primár je ok 😊😊😊 to je iba môj názor pekný den
@gaborova111 bola som tam na 1poradni ked som prenasala kk nikdy. Rodila som v lubovni a nelutujem
@1mimka18 každý má svoj názor a skúsenosti neberiem vám to
A nepreháňate trošku? Všetky si budete chváliť nemocnicu, kde ste porodili a budete kydať na nemocnicu, o ktorej ste ,,len počuli,,že sa tam niečo stalo, alebo nestalo a kto sa tam ako choval, alebo nechoval. Pritom nemusela byť chyba na strane nemocnice, ale na Vás samotných, lebo v dnešnej dobe sa už ľudia nevedia chovať a správať a myslia si, že sú najmúdrejšie na celom svete, lebo prečítali celý modrý koník....

@1mimka18 zial musim suhalsit s @mon1806 poprad nikdy v zivote mala som tu rodit v aprili. Na podnet mojho gynekologa som bola poslana na konzultaciu k primarovi kedze malinka bola KP ten ani nekonzultoval rovno oznamil ze budem rodit prirodzene ze malinka bude drobna podotýkam prvorodicka a ani ma nevysetril to bol pondelok ziadne pasy nic absolutne vraj mam cakat kym to pride samo alebo mi odtecie voda...mne to nedalo vytelefonovala som si SNV reku skusim tam kedze som sa bala rodit prirodzene dieta v takej polohe... Viem mohla sa otocit do porodu tak to teda tvrdil pan primar tu v snv... Po telefonate do SNV mi sestrička povedala ze mam prísť v piatok ale ze uz by bolo dobre keby som mala predoperačné kedze som bola 38 tyzden tehu tak som si to vybavila vo svite u interneho kedze som tam chodila kvoli vysokemu tlaku na konci tehu... A predstavte si uz si ma tam nechali malinka mala zle ozvi dokonca uz mala malo plodovej vody takze by sa neotocila ani keby co... O pol desiatej vecer mi odtiekla voda a urobili mi sekciu bez problemov...