icon

Súrne hľadám doučovanie chémie pre ôsmačku?

valikadzm
28. máj 2026

Súrne zháňam doučovanie z chémie pre ôsmačku. Stačila by jedna hodina. Teraz v piatok. Našiel by sa niekto?

kalifka
28. máj 2026

@valikadzm a aké učivo ?

valikadzm
autor
28. máj 2026
@kalifka

@valikadzm a aké učivo ?

@kalifka vzorce kyselín

erika7102
28. máj 2026

@valikadzm môj brat učí za 25€ na hodinu, ak chceš tak sa ozvi

valikadzm
autor
28. máj 2026
@erika7102

@valikadzm môj brat učí za 25€ na hodinu, ak chceš tak sa ozvi

@erika7102 už som písala jednej pani, ak sa neozve, považujem. Vďaka, že ste sa ozvala. 🙂

svetlusska
28. máj 2026

@valikadzm pred pár dnami sme riesili to iste.zaklad je vediet určiť oxidacne cisla a krizove pravidlo samozrejme a potom pripony podľa ktorych sa robia vzorce.synovi to vysvetľovala znama ja tomu tiež uplne nerozumiem..a úplný základ je vedieť prvky a ich znacky. Nema dcéra spoluziacku ktorá tomu rozumie aby jej to vysvetlila?

valikadzm
autor
Včera o 03:55
@svetlusska

@valikadzm pred pár dnami sme riesili to iste.zaklad je vediet určiť oxidacne cisla a krizove pravidlo samozrejme a potom pripony podľa ktorych sa robia vzorce.synovi to vysvetľovala znama ja tomu tiež uplne nerozumiem..a úplný základ je vedieť prvky a ich znacky. Nema dcéra spoluziacku ktorá tomu rozumie aby jej to vysvetlila?

@svetlusska nechce sa nikoho pýtať. Je jej to hlúpe. Vravela som jej, aby šla za učiteľkou a poprosila ju, nech jej to vysvetlí. No nechce, pretože to urobila iná spolužiačka a učiteľka sa len zasmiala a nejako ju odbila... Ja som sa jej to snažila vysvetliť, ale akosi ma nechápe.

svetlusska
Včera o 05:47
@valikadzm

@svetlusska nechce sa nikoho pýtať. Je jej to hlúpe. Vravela som jej, aby šla za učiteľkou a poprosila ju, nech jej to vysvetlí. No nechce, pretože to urobila iná spolužiačka a učiteľka sa len zasmiala a nejako ju odbila... Ja som sa jej to snažila vysvetliť, ale akosi ma nechápe.

@valikadzm aha chapem. Ach tie deti, ako vy som dcéru pocula 🙂 ..kamaratka co to vysvetľovala synovi povedala ze ak to nepochopi teraz tak v ďalších látkach v 9 rocniku bude mať problém.