icon

Záclony na mieru - Kežmarok

meggyinka
30. nov 2022

Prosím je v kk alebo okoli nejaká firma ktorá príde domov odmera závesy , ušije a príde ich zavesiť ?

veronika3110
30. nov 2022

@meggyinka kolegyňa si takto dala robiť z PP - Zaraq sro, ale nechala cely majland… ušiť na mieru ok. Ale zmerala by som a zavesila sama.. na nete je plno návodov ako to urobiť aby bolo dobre..
ja som si takto dala len šiť na dve veľké okna voalove zaclony aj blackout na mieru a platila som 390€ (za obe okna)

hiddenobject
30. nov 2022

@veronika3110 a mne prislo vela dat 75e za zaclonu. Ale 390 to je uz ina palka…

veronika3110
30. nov 2022

@hiddenobject no keď chceš aby prišla firma pomerať a zavesiť tak rátaj moju sumu krat 3 🙂 zrejme v tych cenách nemas prehľad..
no ale musíš počítať aká je šírka a dlzka a kvalita.. samozrejme treba objednať dvojnásobnú dĺžku, lebo riasiaca páska ti to skráti na polovicu… takze jedna biela voalova záclona dlhá 243 cm a široká 4 metre ma vyšla 40€
A tie zatemnovacie závesy sú ťažké, hrubé, kvalitne a preto drahé… opäť výška 243 cm a šírka každej jednej ako vidíš na fotke je 2 metre - jeden ks 80€
A to som objednávala z najlacnejsej stránky… pre porovnanie som si otvorila inú, zadala som tam moje rozmery, vybrala podobne produkty a za jeden sivý záves chceli 200€… tak toto je už palka..

viestta
30. nov 2022

V Diegu usiju, aj v MM. Ale zmerat okno nie je probeblem. Ani zavesit, vsak tak ci tak ich budes vesat pri kazdom prani.
Ak si nie si ista, pani na svetzaclon.sk dokaze poradit aj po telefone aj usije na zakazku

meggyinka
autor
30. nov 2022

Ja som už 2x kupovala a dávala šiť záclony , keďže mame francúzske okna vzdy boli krivo ušité , zle odstrihnuté , zatiahnuté proste dvakrát zle , preto som si povedala nech to urobí firma a budem vidieť keď budú vesat záclony či je dobre , nie ako keď mi ich šili v kk pri VÚB tie babky a keď som im povedala že sú krivé tak mi povedali že to som si ja musela sama odstrihnut …

nikusa45
30. nov 2022

@meggyinka ja mám zaclony z kk ale odmerala a zavesila som si ich sama a sedia presne

veronika3110
1. dec 2022

@meggyinka ja som dávala cez internet zaclonyzacesy.sk a sú dokonale… predsa len to šiju stroje.. lebo ručne sa zrejme nie vždy podarí ako hovoríš.. ale tak nie je to kk, ale zavolala som tam, pani mi poradila s meraním aj s látkou, poslali vzorky a cela objednávka bola ušita ani nie do 24 hodín..