Kniha pre prváka na čitateľský denník
Dobrý večer. Viete mi odporučiť knihu pre prváka na čitatelský denník? S veľmými písmenami. Ďakujem.
prvak robi čitateľský denník??? to sa mi nechce veriť, veď prváci ešte nepoznajú všetky písmená a nečítajú s porozumením...
inak super knihy su malovane citanie
prvak robi čitateľský denník??? to sa mi nechce veriť, veď prváci ešte nepoznajú všetky písmená a nečítajú s porozumením...
@kacena4 nasi roboa od prvejb triedy kazdy mesiac. Na zaciatku len malovali nieco z knihy co citali .ako prijekt. Na vykres . Ked prebrali pismenka uz pisali dennik.
@kacena4 maju napisat len nazov knihy, autora, a nakreslit kresbu o com bola kniha.. do konca roka maju cas. Takze si myslim ze pismenka sa douci este popripadne pomozem. Preto hladam knihu zodpovedajucu veku. Nic komplikovane..
@anonym_autor knihy od Futovej...Rozruch na...ulici.
@euka210 dakujem dnes pojdem do knihkupectba a pozriem
@kacena4 maju napisat len nazov knihy, autora, a nakreslit kresbu o com bola kniha.. do konca roka maju cas. Takze si myslim ze pismenka sa douci este popripadne pomozem. Preto hladam knihu zodpovedajucu veku. Nic komplikovane..
@anonym_autor tak skus o 8smej na arche od ubla (ci ako sa vola) je o tučniakov super na prve citanie

@anonym_autor knihy od Futovej...Rozruch na...ulici.