Ktoré knihy z Kúzelného čítania sú najobľúbenejšie?
Ahojte, uvažujem nad Kúzelným čítaním pre dieťa a zaujímalo by ma, či sa vám doma osvedčilo. Majú ho vaše deti? Ktoré knihy ich bavili najviac a ku ktorým sa vracali aj po čase? Trochu sa bojím, aby to nebola hračka na pár týždňov a potom len nechytala prach na poličke. Chceli by sme na skúšku, len neviem, ktorú vybrať.
@anonym_autor u nas ide kazdy den, mame ho doma od 2 rokov starsej dcery, zacinali sme spievankovom, potom spievanky, rozmotaj si jazycek, teraz ma najnovsiu od mira jarosa. Aj mladsia co bude mat rok a pol uz o to javi zaujem. Za mna super, odporúčam.
@anonym_autor mame od dvoch rokov a super, malý sa naučil spúšťať kvízy a hraje sa s tým aj nové slova sa naučil ( ukazovať, hovoriť sa mu zatiaľ veľmi nechce) osvedčili sa nám najmä Denne činnosti a Zvieratká na farme . Plus to používa ako prehrávač, ma tam Jaroša.
aký vek ?
@anonym_c342cb 2 roky má.
my sme začali knižky kupovať okolo 2-2,5r
prvé bolo Bager Kubko, Rozmotaj si jazýček , Farby a tvary
pre menšie je fajn- cesta vlakom, domáce zvieratá , denné činnosti ,krtkove príbehy
ja odporúčam ist pozrieť do albi majú tam aj rozbalené a popozerať
@anonym_autor mladsia zboznuje Uspavanky,su tam krasne nahovorene rozpravky na dobru noc aj s pesnickami.na vianoce ficali Koledy,strasia zase ma od Jarosa knizku.
Niekedy tieto knizky nezaujmu dieta hned, ale ano velmi zavisi od vhodneho vyberu..mojho starsieho vobec nebavilo Rozpravkove ucenie ci Rozmotaj si jazycek, ale zato mladsiu dcerku Eozmotaj si jazycek celkom bavi, teraz ju bavia pesnickove knizky ale synal radsej Dopravu, Moj svet, Hasici, potom kniha o skolke Mici a Mnau Skolkarov kalendar? Syn bol od mala knizkovy tip takze sli knizky denne, dblcerka je menej az teraz pred 3r narodeninami si ich zacala sama pytat a kazdy den citat...u kazdeho dietata je to inak ☺️👍 knizky su ale skvele lebo rastu s dermi, starsi si uz pyta Ludske telo, Vesmir, Svet zvierat atd, da sa to neskor vyuzit aj pre skolaka

aký vek ?