icon

Čo čítať po sérii Sedem sestier?

6. aug 2026

Dočítala som celú sériu Sedem sestier a teraz mám taký ten knižný absťák 😀 Chcem zase niečo na viac dielov, rodinné tajomstvá, viac generácií, nech sa do toho človek poriadne ponorí.

Len prosím nie presladenú romantiku. Odporučíte mi niečo?

anonym_e8156f
•
6. aug 2026

Mimo tému..stála séria sedem sestier za to? 🙂 premýšľam, že sa do nej pustím..neboli tam zdĺhavé opisy a pomalý dej? 🙂

crazy_lazy
•
6. aug 2026
@anonym_e8156f

Mimo tému..stála séria sedem sestier za to? 🙂 premýšľam, že sa do nej pustím..neboli tam zdĺhavé opisy a pomalý dej? 🙂

@anonym_e8156f 1,2,3 časť super. V 4. ma bavila len historická dejová línia. 5,6,7 za mňa nuda a ledva som to dočítala.

autor
•
6. aug 2026
@anonym_e8156f

@anonym_e8156f Za mňa áno, stála 🙂 Prvé diely ma chytili viac, no sériu som nakoniec dočítala celú.

anonym_94af99
•
6. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_e8156f Za mňa áno, stála 🙂 Prvé diely ma chytili viac, no sériu som nakoniec dočítala celú.

@anonym_autor citala si aj Atlas?
Potom je seria Toskanska sestra, Talianska dcera a budu aj dalsie...
A este ma napadla seria Tovarnikova vila.

anonym_7410a4
•
6. aug 2026

Osem bratov ...

anonym_982b98
•
7. aug 2026
@anonym_e8156f

@anonym_e8156f mňa to bavilo. Zatiaľ som na 6. diely, ktorý ma baví najviac..

Autorka poradiť ti neviem, napádajú mi len blbosti typu shatter me 🤣

sandy18
•
7. aug 2026

Tak tvojmu opisuje zodpovedá Harry Clifton Chronicles od Jeffreyho Archera - rodinne tajomstvá, viac generacii, 7 casti. V podstate život hlavného hrdinu od narodenia po smrt a k tomu ľudia okolo neho. Viac menej to obsiahne celé 20. storočie. Prvé tri diely vyšli v slovenčine a všetky diely v češtine.

sandy18
•
7. aug 2026

Ešte doplním že ja som to čítala v angličtine postupne, ako diely vychádzali a nevedela som sa vždy dočkať ďalšieho, lebo koniec bol vždy veľmi dramatický,napr. havária viacerých ludi z ktorých jeden zomrel, len nebolo jasne, kto

adik64
•
7. aug 2026

Prve diely boli fajn, ale ku koncu som mala pocit, ze sa opakuje vsetko dookola. Napriek tomu sa mi seria pacila a odporucam aj dalsie knihy od autorky

sisaka
•
7. aug 2026
@anonym_e8156f

@anonym_e8156f všetci to vychvalujú, ale ja som nebola schopná dočitať ani prvú časť.

nikoletta1712
•
7. aug 2026
@anonym_e8156f

@anonym_e8156f Siedmy a posledný diel katastrofa…Pomaly to bolo sci-fi…Sklamanie tieto dve posledné knihy…