icon

Čo čítať po sérii Sedem sestier?

6. aug 2026

Dočítala som celú sériu Sedem sestier a teraz mám taký ten knižný absťák 😀 Chcem zase niečo na viac dielov, rodinné tajomstvá, viac generácií, nech sa do toho človek poriadne ponorí.

Len prosím nie presladenú romantiku. Odporučíte mi niečo?

anonym_e8156f
6. aug 2026

Mimo tému..stála séria sedem sestier za to? 🙂 premýšľam, že sa do nej pustím..neboli tam zdĺhavé opisy a pomalý dej? 🙂

crazy_lazy
6. aug 2026
@anonym_e8156f

Mimo tému..stála séria sedem sestier za to? 🙂 premýšľam, že sa do nej pustím..neboli tam zdĺhavé opisy a pomalý dej? 🙂

@anonym_e8156f 1,2,3 časť super. V 4. ma bavila len historická dejová línia. 5,6,7 za mňa nuda a ledva som to dočítala.

autor
6. aug 2026
@anonym_e8156f

@anonym_e8156f Za mňa áno, stála 🙂 Prvé diely ma chytili viac, no sériu som nakoniec dočítala celú.

anonym_94af99
6. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_e8156f Za mňa áno, stála 🙂 Prvé diely ma chytili viac, no sériu som nakoniec dočítala celú.

@anonym_autor citala si aj Atlas?
Potom je seria Toskanska sestra, Talianska dcera a budu aj dalsie...
A este ma napadla seria Tovarnikova vila.

anonym_7410a4
6. aug 2026

Osem bratov ...

anonym_982b98
7. aug 2026
@anonym_e8156f

@anonym_e8156f mňa to bavilo. Zatiaľ som na 6. diely, ktorý ma baví najviac..

Autorka poradiť ti neviem, napádajú mi len blbosti typu shatter me 🤣

sandy18
7. aug 2026

Tak tvojmu opisuje zodpovedá Harry Clifton Chronicles od Jeffreyho Archera - rodinne tajomstvá, viac generacii, 7 casti. V podstate život hlavného hrdinu od narodenia po smrt a k tomu ľudia okolo neho. Viac menej to obsiahne celé 20. storočie. Prvé tri diely vyšli v slovenčine a všetky diely v češtine.

sandy18
7. aug 2026

Ešte doplním že ja som to čítala v angličtine postupne, ako diely vychádzali a nevedela som sa vždy dočkať ďalšieho, lebo koniec bol vždy veľmi dramatický,napr. havária viacerých ludi z ktorých jeden zomrel, len nebolo jasne, kto

adik64
7. aug 2026

Prve diely boli fajn, ale ku koncu som mala pocit, ze sa opakuje vsetko dookola. Napriek tomu sa mi seria pacila a odporucam aj dalsie knihy od autorky

sisaka
7. aug 2026
@anonym_e8156f

@anonym_e8156f všetci to vychvalujú, ale ja som nebola schopná dočitať ani prvú časť.

nikoletta1712
7. aug 2026
@anonym_e8156f

@anonym_e8156f Siedmy a posledný diel katastrofa…Pomaly to bolo sci-fi…Sklamanie tieto dve posledné knihy…