Hrdinska Päťka Martinus - poďme spolu hádať názvy kníh
Ahojte kočky 🙂, keďže tu máme marec, mesiac knihy, tak aj martinus, nám opäť dal šancu, stať sa na chvíľku detektívmi, pri hľadaní názvov kníh 🙂
Tak si poďme radiť a motivovať sa, prosím však nepokazme si zábavu tým ze niekto napíše priamo názov diela, používajme indície a napovedy, ktoré nám viac pomôžu pri hľadaní tých správnych názvov 🙂
Ak už niekde nejaké vlákno je založené rada sa pridám, keďže som nenašla 🙂
Tak a ako dnešnú prvu knižku u mate?
ahojte, dnes naozaj ľahké, pokiaľ sa nechytáte skúste pozrieť 6. zastavenie v krížovej ceste, a použiť posledné slovo
No mňa ten havo mega zmiatol 😁 od rána rozmýšľam nad prívlastkom, že či mi v knihe niečo ušlo a či je to vôbec to čo si myslím 😁 reku nakuknem sem a veru havo sa zmýlil, čiže dobre som si myslela 😁
dnes tajný bonus, nápoveda: hlavná hrdinka žije v močiari. Zviera z názvu je vodný živočích, a hovorí sa že je ukazovateľ čistej vody
Baby ja som tento rok dnes zacala nebyt reklamy neviem, ze je zas sutaz..tolko starosti, ale bol to super relax vyhadat vsetko za 2 tyzdne naraz 🤦🏼♀️😀
Akurat som prisla o tajny bonus cislo 1..prosim napiste mi co to bolo mozete aj do spravy , ja mam zo sutazi martinusu taky dennicek si vzdy pisem diela knizky odpovede..aby mi nechybalo 😢
knihu som nasla ale neviem aky predmet, nejako mi to nesedi s indiciami a este či 1 slovo alebo 2 ak piste ze je tam chyba
kokos baby, to o bonuse pisete ze raky :D :D aj a to davam do včerajsej pomocky a nepassuje mi ani za pana :D čo bolo včera netusim

Ďakujem Vám všetkým, kebyže nemám Vás tak mám len jednu knihu,ostatné ste mi poradili vy 😘 ste úžasné ☺️👍🥰🥰🥰🥰