Kde nájsť zadarmo knihu o Bridgertonových?
Je nejaka stranka/link kde si to mozem precitat?
Ak by si chcela tak ich mam ale v češtine. Myslím ze ich je všetkých 8, teda tých pôvodných.
Chcela som mudrovať že v knižnici ale ja už tak dlho číham kým sa mi ďalšia kniha zo série uvoľní že až 🤣🤣🤣
@4stanka4 trinity.neo@zoznam.sk Dakujem ti velmi pekne 😉ja som ich hladala na ulozto,ale uz to nejde
@4stanka4 môžem aj ja poprosiť? Ďakujem. Zbožňujem seriál.
dzurovaalzbeta@gmail.com
@trinneo ja som ich kedysi stiahla z ulož.to len teraz sa už asi sťahovať nedá, ak chceš napíš mi do ip mail a prepošlem
@4stanka4 ahoj, mohla by som tiež poprosiť knihy? Teda keď ich ešte máš a našla by si si čas ich poslať 😊 veronikasokolovska1@gmail.com
@4stanka4 ahoj, mohla by som tiež poprosiť knihy? Teda keď ich ešte máš a našla by si si čas ich poslať 😊 veronikasokolovska1@gmail.com
@veronika65 poslala som, prišli ti?
@veronika65 poslala som, prišli ti?
@4stanka4 áno, ďakujem krásne 😊 vôbec som ich nečakala tak rýchlo 😃
@4stanka4 áno, ďakujem krásne 😊 vôbec som ich nečakala tak rýchlo 😃
@veronika65 nech sa dobre čítajú 🙂
Ak by si chcela tak ich mam ale v češtine. Myslím ze ich je všetkých 8, teda tých pôvodných.
@4stanka4 Dobrý deň, smela by som aj ja požiadať o zaslanie? 🙂 Poprosila by som na mail: plamienka.carovna@gmail.com
@4stanka4 dobrý večer,mohla by som vás aj ja poprosiť o knižky??? Bola by som veľmi, veľmi rada.😍😍😍 Môj email: m.katarin27@gmail.com
@4stanka4 Dobrý večer, mohla by som vás poprosiť aj ja? Ďakujem😊😊
Email: sofiailk262@gmail.com
@4stanka4 dobrý večer,mohla by som vás aj ja poprosiť o knižky??? Bola by som veľmi, veľmi rada.😍😍😍 Môj email: m.katarin27@gmail.com
@4stanka4 ďakujem veľmi pekne.😍😍😍