Knihy pre 15 ročného chlapca
Poraďte čo čítajú Vaši chalani?syn rád číta prešli sme Walliamsovkami, Kinley...už by to chcelo niečo nové.V obchode čo mi poradili nič sa mu nepacilo
@ovaaa nechce knižnicu on chce svoje knižky ku ktorým sa môže vrátiť.Par krát sme boli v knižnici nechytilo ho to čo by som bola rada, lebo aj peniaze ..číta veľa a rád, ale teraz posledný rok stagnuje.
Tak ja som v 15 uz zacinal citat "dospelacke" knihy. Ale este ma vtedy drzali aj scifi. Stephen King aj dracula a tak. Fakt zalezi co ho bavi. Pan prstenov, Stoparov sprievodva po galaxii... Ale ja som cital dost a takmer vsetko. Dokonca aj povinne citanie zo skoly 😁
king, pratchett, cokolvek dospelacke. ja som citala detektivky v tom veku, ale neviem, ake ma on preferencie, mozno by ho bavilo skor nieco z historie, alebo ta seria, co robi absynth (prekliati reporteri) je dobra, aj ked obcas aj dost narocna...
alebo sa moze pustit do svetovej literatury, mna bavil anglicky a francuzsky realizmus, ale aj ruski a nemecki/rakuski/svajciarski autori su dobri... 🙂
Šla som pozrieť na synov stolík,čo práve číta,bude mať 16....Atomic habits a Prečo spíme.
Náš 14ročný fičí na životopisoch Steva Jobsa, Wozniaka a pod. Ale vbracia sa k Pánovi prsteňov a potom odborná literatúra-letectvo, počítače...

Pardon ...nadpis je knihy pre 15 r chlapca