Knižná šifra 2018
Kočky, tak čo? Ideme na to?
môžete mi ešte prosím poradiť ohľadom toho bonusu, tak najprv musím dole do odpovede napísať všetky názvy kníh podľa tých indícií a potom mi ukáže tie písmenka, z ktorých lúštim finálnu odpoveď? lebo ked som zadávala jednotlivé knihy na www.martinus.sk žiadne písmenká mi neukázalo :( :( :(
mne ešte chýba sused Sherlocka a ten čo sa poznal s Albertom, Leonardom aj Stevom :(
@helif ahoj, ja som sa tu tiez uz na to pytala, ci to niekto rozlustil, len mi milo odpisali, ze ano, takze som sa potrapila sama 😉 odpoved je Nesbo a prajem vela stastia 👍💪
@helif dík, som ani nevedela 😂😉 že už je nový... naša som 4 písmenká... chýbajú ešte dve.... keby niekto našiel, tak nech napíše, že čo je výsledok 🙏🏻
@xanti111 dakujem, ale aj tak to z tých písmen neviem rozlúštiť - P, A, A, K, K 🤔
posledná kniha je Stopárov sprievodca galaxiou 🙂 ale čo je to za prostredné meno autora z písmen PAALKK ??? Uff, neviem
takže mám to...prostredné meno je KLAPKA, celé meno Jerome KLAPKA Jerome. Odpoveď na tajný bonus je Jerome 🙂
Ano prave teraz mi to zobralo JEROME😉
@lulamirulla
@05ada
Baby ste perfektne - velke dakujem 👍👏 posielam vam obom ❤️🙏🏻
ženy, ste úžasné. Tie, čo naozaj hrajú, pozdravujem a prajem veľa zábavy pri lúštení. Tie, čo len opisujú a prezrádzajú hotové riešenia, iba pozdravujem. Týmto definitívne opúšťam túto diskusiu, prajem všetkým všetko dobré.
P.S. kto sa chce poradiť, kľudne ip, budem rada ;)

@logomania a písmenká nemáš? aj z 3 sa to dá uhádnuť