Knižné putovanie 2026 s Martinusom
Ahojte od dnes začína Knižné putovanie 2026 s Martinusom. Zakladám túto skupinu na pomoc a radu s hľadaním. Dnešná úloha - zatiaľ ani netuším 😒. Prajem ľahké hádanie a pekný deň.
Pozri si najobľúbenejšie čitateľské zážitky, hneď tretí obrázok....
@anonym_bc8e30 pozrela som a nič som nenašla
Dnešný názov knihy je totožný aj s názvom rozhlasovej relácie/talkshow na Rádiu FM
Ďakujem za pomoc drahí čitatelia. Držme si navzájom palce. Majte krásne dni!
Ja plánujem aj pantarhei, ale akosi som nepobrala kde mám nájsť tie obrázky. Nápoveda mi takisto nič nepomohla
@anonym_da4551 Obrázky sú rozmiestnené na náhodných miestach po stránke. Zatiaľ som našla iba 2 z nich. Netuším, kde sa nachádzajú ostatné. Pomôcka: Jedna je v Panta rhei blogu (narodeniny) a ďalšia v Panta Rhei klube.
Tak a je to pomaly za nami. Ďakujem za všetky nápovedy, bez nich by som skoro nič nedala, keďže čítam celkom iné knihy. Do hodnotenia navrhnem letné putovanie a ak by niekto podporil môj návrh a urobia to, budem len rada.🙂
@luhli Vďaka. 🙂 Problém je, že mne ho tam iba na moment zobrazí a potom tam dá reklamu na knihu. Som na mobile, tak neskôr skúsim cez pc.
@adka2024 Po obnovení stránky mi slovo znova načítalo. A našla som ďalšie 4. slovo, hneď na úvodnej stránke, keď kliknete na tip na darček pre každého (darčekové poukážky). Takže už zostáva nájsť len 3. slovo a veta je kompletná.
@anonym_bc8e30 pozrela som a nič som nenašla
@anonym_da4551 Ani ja nie a už mi chýba len 3. slovo.
Ja plánujem aj pantarhei, ale akosi som nepobrala kde mám nájsť tie obrázky. Nápoveda mi takisto nič nepomohla
@anonym_da4551 uz som nasla vsetky v podstate len poklikaj cele stranky urcite ich najdes
@anonym_bc8e30 a to kazdy tyzden bude nove slovo alebo tie slova su uz vsetky na webe, len indicie budu pridavat raz za tyzden?
@anonym_da4551 Obrázky sú rozmiestnené na náhodných miestach po stránke. Zatiaľ som našla iba 2 z nich. Netuším, kde sa nachádzajú ostatné. Pomôcka: Jedna je v Panta rhei blogu (narodeniny) a ďalšia v Panta Rhei klube.
@adka2024 dalsia je v novinky na 7 strane
Zatial slova 1,2,5
Asi som už úplne zblbla, ale napriek nápovedám neviem nájsť slovo č. 1
@skarletka999 káva pomohla, našla som

@anonym_bc8e30 ja sa chcem opýtať s tých o5 obrázkov vznikne veta a až vtedy vyplnam ten formulár ?