Knižné putovanie 2026 s Martinusom
Ahojte od dnes začína Knižné putovanie 2026 s Martinusom. Zakladám túto skupinu na pomoc a radu s hľadaním. Dnešná úloha - zatiaľ ani netuším 😒. Prajem ľahké hádanie a pekný deň.
Mne musela s dnešnou hádankou pomôcť neter, ktorá knihu nečítala, ale vie že ju mám doma 😀. Kniha je v mojej osobnej top 5 naj kníh… ale podľa obrázku by som to teda neuhádla.. kotol?? Guľa na nohu?? Jedine, čo mi na obrázku príde akurátne, sú tie dva mesiace za oknom… 🙂 haha.
Kniha má 992 strán a je to upravená fanfikcia na veľmi populárnu čarodejnícku sériu.
Dievča, ktoré stratilo pamäť, a muž, ktorý má odhaliť najhlbšie tajomstvá jej minulosti. 😉
Dneška kniha je od spisovateľky ktorá sa v minulosti preslávila písaním známeho fanfiction a jej teraz novo vydaná kniha zdobí každé kníhkupectvo a je plná internetu. Nápoveda na obálke je všetko cieno-sive a je tam červená postava
Strašne blbosti tam teraz dali. O väčšine tých kníh som v živote nepočula a to čítam veľa.
@menoruze Áno, v kníhkupectvách budú iné hádanky ako na nete. Tento týždeň je v kníhkupectvách táto hádanka. Osobne som nebola v kníhkupectve. Našla som tú hádanku na internete.
@simona_307 to z fleku viem pred nejakym rokmi bola tak niha v putovani a som si ju kupila velmi pekna kniha skoda ze nie som v predajni
@simona_307 to z fleku viem pred nejakym rokmi bola tak niha v putovani a som si ju kupila velmi pekna kniha skoda ze nie som v predajni
@tinika Áno, aj ja som ju hneď vedela. Aj film som videla. A veľmi sa mi páčil. Oddnes už je nová hádanka, ale tú neviem (aj keď som obrázok videla), ale do kníhkupectva sa ani tentokrát nedostanem.
Už to mám!😊 Názov je z dvoch slov a autor napísal aj známu knihu o obyvateľovi červenej planéty( Matt Damon) V tejto aktuálnej ide o záchranu ľudstva…Niečo ako “jediná možnosť” inak povedané…
Zoberie aj český jednoslovny názov. Príbeh učiteľa, ktorý sa stane, proti svojej vôli, astronautom.
@purple_wolf dobry den, uhadol niekto hadanku z kamennej predajne, od vcera co je?
@zuzana1618 áno, dej sa odohráva v Číne od čias Kultúrnej revolúcie do dneška, je to hard sci-fi prepojená s vedou, v názve je číslovka (je aj seriál)
@zuzana1618 áno, dej sa odohráva v Číne od čias Kultúrnej revolúcie do dneška, je to hard sci-fi prepojená s vedou, v názve je číslovka (je aj seriál)
@lucka_ke dakujem, mam
@purple_wolf dobry den, uhadol niekto hadanku z kamennej predajne, od vcera co je?
@zuzana1618 netuším ani kde zacat

Dnešná kniha má jednoslovný názov, je od britskej autorky, ale s ázijským menom ( Čína? Japonsko?) Názov veľmi podobný ako od Coela, ale trošku modifikovaný…
Prvá časť slova ako stredoveký chemik, ale koniec slova pozmenený…
@evareva dobra napoveda,vdaka😉