icon

Knižné putovanie 2026 s Martinusom

anickaf
2. mar 2026

Ahojte od dnes začína Knižné putovanie 2026 s Martinusom. Zakladám túto skupinu na pomoc a radu s hľadaním. Dnešná úloha - zatiaľ ani netuším 😒. Prajem ľahké hádanie a pekný deň.

esterrr
9. mar 2026
@evareva

Dnešná kniha má jednoslovný názov, je od britskej autorky, ale s ázijským menom ( Čína? Japonsko?) Názov veľmi podobný ako od Coela, ale trošku modifikovaný…
Prvá časť slova ako stredoveký chemik, ale koniec slova pozmenený…

@evareva dobra napoveda,vdaka😉

pegi7474
9. mar 2026

Este nejaka napoveda na dnes prosim mne nezapaluje😔 Dakujem

biba_18
9. mar 2026

@pegi7474 väzeň, staroveká chémia a 2 mesiace

pegi7474
9. mar 2026
@biba_18

@biba_18 dakujem pomohlo ❤️❤️

arawis
9. mar 2026

Mne musela s dnešnou hádankou pomôcť neter, ktorá knihu nečítala, ale vie že ju mám doma 😀. Kniha je v mojej osobnej top 5 naj kníh… ale podľa obrázku by som to teda neuhádla.. kotol?? Guľa na nohu?? Jedine, čo mi na obrázku príde akurátne, sú tie dva mesiace za oknom… 🙂 haha.
Kniha má 992 strán a je to upravená fanfikcia na veľmi populárnu čarodejnícku sériu.

meriel
9. mar 2026

Dievča, ktoré stratilo pamäť, a muž, ktorý má odhaliť najhlbšie tajomstvá jej minulosti. 😉

martinkakontova
9. mar 2026

meriel ďakujem pomohlo

purple_wolf
9. mar 2026
bianci
9. mar 2026

Dneška kniha je od spisovateľky ktorá sa v minulosti preslávila písaním známeho fanfiction a jej teraz novo vydaná kniha zdobí každé kníhkupectvo a je plná internetu. Nápoveda na obálke je všetko cieno-sive a je tam červená postava

skaju
9. mar 2026

Ja som stratena zo siestej knihy

anonym_fdacfd
9. mar 2026

Strašne blbosti tam teraz dali. O väčšine tých kníh som v živote nepočula a to čítam veľa.

adulka07
9. mar 2026
@biba_18

@biba_18 ďakujem... vďaka tebe som to našla

tinika
9. mar 2026
@simona_307

@menoruze Áno, v kníhkupectvách budú iné hádanky ako na nete. Tento týždeň je v kníhkupectvách táto hádanka. Osobne som nebola v kníhkupectve. Našla som tú hádanku na internete.

@simona_307 to z fleku viem pred nejakym rokmi bola tak niha v putovani a som si ju kupila velmi pekna kniha skoda ze nie som v predajni

tinika
9. mar 2026

@milos123456 ano presne tato je to

simona_307
9. mar 2026
@tinika

@simona_307 to z fleku viem pred nejakym rokmi bola tak niha v putovani a som si ju kupila velmi pekna kniha skoda ze nie som v predajni

@tinika Áno, aj ja som ju hneď vedela. Aj film som videla. A veľmi sa mi páčil. Oddnes už je nová hádanka, ale tú neviem (aj keď som obrázok videla), ale do kníhkupectva sa ani tentokrát nedostanem.

evareva
9. mar 2026

Nevie niekto pomôcť s dnešnou knihou? Nejaké indície?

evareva
9. mar 2026

Už to mám!😊 Názov je z dvoch slov a autor napísal aj známu knihu o obyvateľovi červenej planéty( Matt Damon) V tejto aktuálnej ide o záchranu ľudstva…Niečo ako “jediná možnosť” inak povedané…

beeka
10. mar 2026

Zoberie aj český jednoslovny názov. Príbeh učiteľa, ktorý sa stane, proti svojej vôli, astronautom.

martinemo
10. mar 2026
@evareva

Už to mám!😊 Názov je z dvoch slov a autor napísal aj známu knihu o obyvateľovi červenej planéty( Matt Damon) V tejto aktuálnej ide o záchranu ľudstva…Niečo ako “jediná možnosť” inak povedané…

@evareva dakujem

biba_18
10. mar 2026

zoberie aj anglický názov

waitinka7
10. mar 2026
@biba_18

@biba_18 prosím, pomôžete mi? ja vôbec netuším, hoci som si pomáhala na nete a s týmito slovami.

biba_18
10. mar 2026

@waitinka7 mne pomohlo toto: Príbeh učiteľa, ktorý sa stane, proti svojej vôli, astronautom... ak ti nájde film, hraje tam ryan gosling

evareva
10. mar 2026
@martinemo

@evareva dakujem

@martinemo 👍

waitinka7
10. mar 2026
@biba_18

@waitinka7 mne pomohlo toto: Príbeh učiteľa, ktorý sa stane, proti svojej vôli, astronautom... ak ti nájde film, hraje tam ryan gosling

@biba_18 Ďakujem, ale ja neviem odpoved z 9.3.

biba_18
10. mar 2026

@waitinka7 aha. a nepomáha nápoveda väzeň, staroveká chémia a 2 mesiace?

waitinka7
10. mar 2026
@biba_18

@waitinka7 aha. a nepomáha nápoveda väzeň, staroveká chémia a 2 mesiace?

@biba_18 už mi jedna maminka poradila 😀 Ale neprišla by som na to, aj keď som zadávala do googla tieto kľúčové slová

zuzana1618
10. mar 2026
@purple_wolf

@purple_wolf dobry den, uhadol niekto hadanku z kamennej predajne, od vcera co je?

lucka_ke
10. mar 2026
@zuzana1618

@purple_wolf dobry den, uhadol niekto hadanku z kamennej predajne, od vcera co je?

@zuzana1618 áno, dej sa odohráva v Číne od čias Kultúrnej revolúcie do dneška, je to hard sci-fi prepojená s vedou, v názve je číslovka (je aj seriál)

zuzana1618
10. mar 2026
@lucka_ke

@zuzana1618 áno, dej sa odohráva v Číne od čias Kultúrnej revolúcie do dneška, je to hard sci-fi prepojená s vedou, v názve je číslovka (je aj seriál)

@lucka_ke dakujem, mam

purple_wolf
10. mar 2026
@zuzana1618

@zuzana1618 netuším ani kde zacat